Ne pregătim de Ziua Europei – De unde comanzi steag UE de calitate

Pe 9 Mai sărbătorim Ziua Europei, așa că un steag UE este de nelipsit pentru orice instituție publică sau militară. Arborarea unui steag UE reprezintă un gest de protocol obligatoriu de respectat în anumite instituții publice sau militare, sau la o serie de evenimente cu caracter politic, militar sau diplomatic.

steag UE

steag UE

 Materialul folosit pentru executarea de drapele este rezistent la decolorare și la condiții meteo extreme, așa că le garantăm o folosire îndelungată în aer liber 

Dragoș Vlădilă, administrator Sedra Advertising

Ziua Europei este cu siguranță una dintre aceste ocazii, așa că Sedra Advertising reprezintă alegerea perfectă pentru comanda de steaguri personalizate.

Un steag UE trebuie arborat lângă un drapel România la intrarea în instituții publice, instituții de învățământ și de cultură. Mai mult, acest tip de steaguri publicitare este de nelipsit în cadrul sălilor de protocol din diferite instituții militare și la diferite evenimente cu caracter militar sau diplomatic.

Furnizor de  steaguri publicitare  de încredere

Este importantă, în confecționarea unui steag UE, respectarea formelor și intensității culorilor stabilite de forurile internaționale, așa că un furnizor de steaguri personalizate de încredere este esențial dacă îți dorești produse de cea mai înaltă calitate.

„Pentru exterior, un steag UE poate fi confecționat în 6 dimensiuni diferite, în funcție de spațiul unde urmează a fi arborat. Materialul folosit pentru executarea de drapele este rezistent la decolorare și la condiții meteo extreme, așa că le garantăm o folosire îndelungată în aer liber”, explică Dragoș Vlădilă, administrator Sedra Advertising.

Dimensiunea standard de steag UE este de 90 x 135 cm, dar putem executa orice dimensiune, la cerere, cu respectarea raportului de 2/3.

Descoperă și alte steaguri personalizate pentru instituția ta

E vară, iar arborarea de steaguri publicitare va face diferența pentru tine și instituția pe care o reprezinți. Denotă profesionalism, îți dinamizează încăperea sau spațiul unde expui astfel de steaguri personalizate și le câștigă încrederea celor care îți calcă pragul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *