Comedia TOC TOC revine cu Silviu Biris in rolul taximetristului

TOC TOC, cea mai vizionata comedie frantuzeasca din lume din ultimii ani revine in Bucuresti, la Cinema Pro, cu 2 reprezentatii extraordinare cu actorul Silviu Biris in rolul taximetristului aritmonaniac (care are mania de a calcula intruna) si care se trezeste in mijlocul unei sedinte nebunesti de terapie in grup in cabinetul dr. psihoterapeut Stern. Vineri 26 mai si sambata 27 mai de la ora 20:00. www.TocToc.ro

Comedia TOC TOC

Comedia TOC TOC

Comedia TOC TOC a devenit un fenomen la nivel mondial, jucandu-se de peste 12 ani cu casa inchisa in peste 20 de tari. In Argentina a fost vizionata de peste 1,5 milioane de spectatori, devenind in 2017 cea mai vizionata piesa din istoria teatrului argentinian. In Spania a fost vizionata de peste 1 milion de spectatori, devenind in 2017 cel mai longeviv spectacol din Madrid. In Franta numarul spectatorilor a depasit 1 milion in primii 4 ani. In Romania s-au distrat la TOC TOC pana in prezent 14.000 de spectatori.

In luna mai, spectacolul TOC TOC revine in Bucuresti, pe scena Cinema Pro, cu o surpriza in distributie: actorul Silviu Biris intr-un rol de alta factura decat cele cu care si-a obisnuit publicul pana acum – taximetristul jovial obsedat de calcule si care are talentul deosebit de a face glume in cele mai neasteptate momente. Cele doua reprezentatii se vor juca vineri 26 mai si sambata 27 mai de la ora 20:00.

Cu TOC TOC, Silviu Biris este la a doua colaborare cu regizorul spaniol Ricard Reguant dupa colaborarea in proiectul MuzicalulChicago, primul musical autentic de tip Broadway care s-a jucat pe o scena din Romania si care a depasit peste 70.000 de spectatori pe scena Teatrului National din Bucuresti.

Scrisa de francezul Laurent Baffie, TOC TOC spune povestea a sase pacienti cu tulburari obsesiv compulsive (TOC) care se intalnesc in sala de asteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta intarzie, cei sase pacienti vor incepe o sedinta ad-hoc de terapie in grup in cursul careia vor ajunge la cele mai trasnite si totusi plauzibile concluzii.

Pe langa taximetristul care nu se poate opri din calculat (Silviu Biris), intre personaje regasim o habotnica religioasa care trebuie sa verifice tot timpul daca are cheile in geanta si se tot intreaba daca a lasat gazele, apa, curentul deschise (Anca Turcasiu/Andreea Mateiu), un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu), o laboranta terorizata de microbi (Monica Ciuta),  o fata care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si un programator fascinat de simetrie si care se teme sa paseasca pe linii (Victor Bucur/Andrei Mateiu).

Pe scurt, este vorba despre o serie de tulburari care combina psihologia cu tuse de umor acid de buna calitate. Aceasta combinatie, la care se adauga performantele actoricesti de exceptie ale unor actori deosebit de talentati, a transformat spectacolul intr-un adevarat fenomen.

Acest cocktail de obsesii face o trecere in revista a multora dintre micile noastre fobii și ritualuri de zi cu zi, astfel incat, in mod inevitabil, ne vom recunoaste intr-un anumit pasaj din piesa.

Intr-un studiu recent, 93% dintre cei chestionați au recunoscut ca au cel puțin un TOC (tulburare obsesiv-compulsivă). Insusi autorul, Laurent Baffie, a recunoscut mai in gluma, mai in serios, ca sufera cam de toate TOC-urile personajelor din piesa. Daca vreti sa aflati care este TOC-ul dumneavoastra sau al prietenilor, si sa petreceti o seara cu multe rasete si voie buna, atunci spectacolul TOC TOC din 26 mai sau 27 mai este alegerea ideala.

Biletele au fost puse in vanzare si se pot achizitiona din reteaua bilet.ro.

Mai multe informatii despre spectacol si bilete pot fi consultate pe pagina web oficiala a spectacolului www.TocToc.ro si pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *