Au fost desemnați câștigătorii unicului concurs de hairstyling interzis profesioniștilor

Atelierele ILBAH au organizat pe 26 martie în cadrul Cosmobeauty 2017 concursul de hairstyling interzis profesioniștilor Show Your Talent Hairstyle Contest. Coafura prezentatoarei TV Paula Chirilă, care a făcut și parte din juriu, a servit drept model celor 15 participanți amatori.

Cea de-a treia ediție a ineditului concurs desfășurat la Crystal Palace Ballrooms a fost moderat de prezentatoarea TV Bianca Ioniță și a strâns multi pasionați de hairstyling. Cu toate acestea, numai 15 dintre aceștia au avut ocazia sa își arate îndemânarea, numărul de locuri fiind limitat.

Paula Chirilă coafată de AMATORI

Participanții s-au întrecut în reproducerea coafurii purtate de Paula Chirilă. Aceasta a purtat niște împletituri superbe care au reprezentat o adevărată provocare pentru concurenți. Prezentatoarea TV s-a alăturat juriului care a decis câștigătorii, compus din Alexandru Bărbulescu, Costel Vîlcu și Cristina Roșca, traineri Atelierele ILBAH, și Alexandru Pieptănariu din partea sponsorului BeautyOne.

Noi talente descoperite de Atelierele ILBAH

După o ora de concurs au fost desemnați cei trei câștigători, care sunt acum cu un pas mai aproape de a-și urma visele. Câștigătorii Show Your Talent Hairstyle Contest 2017 sunt:

Premiul I – Curs Coafor Stilist (4000 lei) și produse profesionale oferite de BeautyOne (1500 lei) : Ciucă Adriana Georgiana

Premiul II – Curs Frizer-Coafor-Manichiurist- Pedichiurist (2200 lei) și produse profesionale oferite de BeautyOne (1000 lei) : Cernăianu Busoi Adelina

Premiul III – Produse profesionale oferite de BeautyOne (500 lei) : Bancu Sonia Gabriela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *