Agenția Limonade a sărbătorit 1 an cu o nouă echipă

Din martie 2016 Agenția Limonade are o nouă conducere. Probabil e una din cele mai tinere echipe din acest domeniu, media de vârstă este de 24 de ani. Vezi rezultatele lor!
Agenția Limonade a sărbătorit 1 an cu o nouă echipă
Stimați parteneri,

E o perioadă specială pentru ca anul trecut pe vremea asta Marius Popa începea activitatea ca manager și owner în Agenția Limonade! Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru faptul că ați ales să colaborați cu noi!

Datorită vouă am putut crea 4 locuri noi de muncă , am putut pune în practică cunoștințele noastre de marketing și să fim partenerul vostru de încredere în promovarea online.

A fost un an frumos dar în același timp provocator pentru că fiecare domeniu e diferit și e nevoie de implicare în a înțelege cât mai bine nevoile fiecărui proiect!

Consider ca a fost o alegere înțeleaptă și uitându-mă în urmă avem foarte multe realizări, ducând mai departe calitatea și profesionalismul Danielei Irimia (fondatoarea Agenției). Cu această ocazie îi mulțumesc pentru tot ce face brandul Limonade din 2009 până în prezent!

În acest timp am promovat 18 proiecte: am finalizat 3 siteuri (https://www.hto.ro/ , www.nicometaltub.ro si http://www.visionconsulting.ro/), s-au administrat campanii de Adwords si Facebook Ads în valoare de peste 56.000 lei si s-au optimizat aproximativ 100 de cuvinte pe care le-am adus pe prima pagina in Google, am realizat 2 logo-uri pt Frutticon si Solutii pompare si am salvat 100 de brazi promovând proiectul http://decortrendy.ro/ .

Ne asumăm tot ceea ce facem și suntem conștienți că au fost și momente mai dificile dar suntem aici pentru a progresa și pentru a da rezultate bune!

Am format o echipă nou alături de care am putut pune în practică ideile noastre despre marketing, promovare și suport pentru clienții noștri. Ne putem considera cea mai tânără echipă din domeniu: media de vârstă este de 24 de ani.

Mulțumim, toate aceste lucruri nu se puteau realiza fară ajutorul vostru!

Moto: Singura constantă este evoluția. Inainte!

Semnat de Marius Eugen Popa – owner și manager Agenția Limonade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *