F64 lansează campania “Spune DA reducerilor”, pentru fotografii de nuntă și nu numai

Campania “Spune DA reducerilor”, lansată de magazinul F64 în luna martie, și care se desfășoară până pe 04 aprilie 2017, pune la dispoziție numeroase oferte și reduceri de preț tuturor pasionaților de fotografie, chiar dacă este dedicată în special fotografilor de nuntă.

F64 lansează campania “Spune DA reducerilor”
Promoțiile speciale sunt disponibile atât în magazinul online www.f64.ro, cât și în magazinul fizic din București, Bd. Unirii 45. Reducerile se aplică la o gamă largă de produse, aparate de foto și video, precum și accesorii. O oportunitate pentru cei pasionați de fotografie dar și cei care dețin un business în acest domeniu, campania urmărește atragerea și satisfacerea clienților cu oferte la produse sub marca unor brand-uri cunoscute, precum Canon, Sigma, Tamron, Sony și Zeiss.
În plus, o surpriză pentru toți fanii Nikon este oferirea cadou a unui DSLR Nikon D500 body (9000 de lei) la orice obiectiv Nikkor 200mm sau 300mm din promoție. Iar pentru anumite obiective Nikkor 24-70mm sau 70-200mm, echipa F64 oferă cadou un blitz SB5000 în valoare de aproape 3000 de lei.

Ținând cont că sezonul nunților și evenimentelor speciale începe, F64 le oferă fotografilor de nuntă un cadou cu fundă roșie, care să îi mulțumească pe deplin atât pe ei, cât și pe clienții lor. Prin urmare, echipa îi invită pe toți să spună DA reducerilor din magazinele lor, înainte de DA-ul mirilor pe care îi vor surprinde în ziua nuntii.
Pentru inspirație, a fost pregatit și un Ghid foto cu o mulțime de articole dedicate și tutoriale atât pentru începători cât și pentru cei cu vechime în acest domeniu.

Printre ofertele propuse, veți întâlni reduceri substanțiale, acestea începând de la 20% până la peste 50%. De asemenea, brandul F64 promite clienților o varietate de produse aflate sub semnul roșu de reducere, printre care amintim: 20% reducere la obiectivele pro Tamron, peste 30% reducere la blițuri foto cu patină, 50% reducere la cardurile Sony din promoție și reduceri de până la 1400 lei la camerele foto-video din promoție. Prinde reducerile din campania “Spune DA reducerilor” din perioada 15 martie – 4 aprilie 2017.

Despre F64

Cu o experiență de 15 de ani pe piața românească, F64 este cel mai mare retailer de echipamente și accesorii pentru imagine (foto și video).
Portofoliul companiei include aproape 70.000 de produse, fiind astfel și cel mai mare magazin de profil din Sud-Estul Europei. F64 operează atât magazinul online f64.ro, cât şi unul dintre cele mai mari magazine fizice de profil din regiune.

Compania a primit recunoașteri precum cel mai bun magazin IT în cadrul GPeC 2015, Magazinul online al anului 2015 în cadrul Romanian E-commerce Gala Awards, precum și premiul pentru cel mai bun blog de companie în 2016 (acordat în cadrul Webstock).

Pentru noutățile legate de domeniul foto și F64, vizitați f64.ro și urmăriți-ne pe Instagram, Facebook și Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *