Metatools, am deschis un nou magazin în Pitești!

Compania Metatools, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente și utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcţiilor din țară, a deschis un nou magazin în Pitești.

Cu o suprafață de peste 540 mp, showroom-ul Metatools, situat pe Strada Depozitelor, nr. 12, oferă piteștenilor aceleași game de produse profesionale și servicii de înaltă calitate cu care ne-am obișnuit clienții. Showroom-ul Metatools Pitești oferă soluții avantajoase, prin intermediul unei game vaste de echipamente și brand-uri recunoscute la nivel internațional, dar și servicii integrate prin intermediul cărora identificăm soluții punctuale.

Continuarea planurilor de extindere Metatools se concretizează prin intermediul noilor puncte de lucru din Buzău și Pitești, după ce anul anul 2015 a însemnat relocarea diviziei de service/service mobil într-un nou sediu, extinderea showroom-ului din Ploiești și actualizarea spațiului vizual la standarde europene.

De asemenea, clienții beneficiază de servicii cu acoperire națională precum: service scule electrice și utilaje, service mobil, închirieri scule electrice, utilaje și grupuri electrogene.

Compania Metatools este service autorizat pentru reparațiile efectuate la sculele și echipamentele profesionale: Bosch, Makita, DeWalt, Black&Decker, Stihl, Pramac, Kaeser, Fiac, Esab, Telwin, Ridgid, Rems, Rothenberger, Agt, Honda, plus multe alte branduri de renume mondial.

Aprecierea şi recomandările clienţilor noştri reprezintă cea mai importantă certificare a calităţii. Prin urmare suntem mândri că produsele şi serviciile noastre sunt preferate de peste 5000 de clienţi.

Te așteptăm să descoperi unul dintre cele mai mari magazine de scule electrice profesionale, utilaje pentru construcții și grădinărit din țară și să beneficiezi de reduceri atractive la toată gama de produse și servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *