Sfaturi pentru alegerea formatiei de nunta 2017 – Laurentiu Caldararu Band

Pregatirile de nunta se incep cu multe luni inainte, precum prea bine cunoastem cu totii, daca vrem ca totul sa iasa perfect.
Daca pentru ceremonialul de la biserica lucrurile sunt clare, cand vorbim de petrecerea de dupa slujba religioasa de nunta, apar complicatiile: ce locatie sa fie aleasa, care sa fie meniul, pentru ce muzica sa optam, nunta sa fie cu dar sau fara dar.

formatie nunta bucuresti
formatie nunta bucuresti
Muzica este vinul care umple cupa tăcerii
Robert Fripp

Daca nunta fara dar se mai intalneste, desi destul de rar in ultima vreme, nunta fara lautari este precum mancarea de regim: fara sare si piper.

Toti nuntasii vor ca la petrecere sa se distreze la maxim, iar asta presupune sa existe o muzica antrenanta, care sa mentina la cote inalte buna dispozitie a participantilor, sa ii faca sa se ridice de la mese si sa dantuiasca pana in zori, pe niste ritmuri care sa le mearga la inima.

Daca in materie de meniu se mai pot face (sau nu) concesii, cand vorbim de muzica de nunta, intotdeauna este de preferat sa alegi in locul unui DJ, care sa puna muzica de pe calculator, o formatie nunta live de muzicanti profesionisti, pentru ca ei ii vor insufleti pe cei prezenti, nu vor lasa ca petrecerea sa treneze, avand experienta de a sti ce sa faca daca apar perioade de lancezeala.

O nunta 2017 memorabila organizata in Bucuresti pot avea cei interesati daca apeleaza la serviciile muzicale ale formatiei Laurentiu Caldararu (formatialaurentiucaldararu.ro), un nume de rezonanta pe nisa acelora ce ofera divertisment muzical la petreceri diverse (aniversari, botezuri, dar mai ales nunti).

Aceasta formatie bucuresteana de nunta este compusa din muzicanti de inalta clasa, care au talentul de a face din programul muzical de petrecere un adevarat spectacol live, interactiv, unde nuntasii au un loc de seama.

Formatia Laurentiu Caldararu, formatie nunta, se pliaza cu usurinta pe specificul oricarei nunti, indiferent ca este vorba de o nunta traditionala romaneasca sau, de ce nu , cu specific strain, ori de o nunta cu tema, tot mai frecvente in zilele noastre.

Aceasta adaptabilitate remarcabila de care formatia de nunta aratata da dovada, este intarita si de faptul ca, vreme indelungata, componentii sai si-au desfasurat activitatea in diverse tari ale lumii (incepand cu Egiptul, Iordania, dar si Franta sau Italia.

Toti aceia ce si-au planificat nunta in 2017 si au ajuns la capitolul “Muzica pentru petrecerea de nunta”, ar trebui sa intre pe internet, pe website-ul formatiei de care va povestesc, unde vor putea sa vada ce melodii s-ar potrivi evenimentului dintr-o lista extrem de vasta pusa la dispozitia potentialilor clienti, dar si sa urmareasca mai multe videoclipuri cu melodii live cantate de ei la diverse nunti unde au fost chemati ca sa sustina programul muzical al nuntii.

Despre B2B ONLINE EUROPEAN SALES SRL
Muzica clasica, dance, ritmuri latino, grecesti sau arabesti, slagare de neuitat, muzica populara autentica, dar si melodii de petrecere, iata ce au in repertoriu cei din band-ul Laurentiu Caldararu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *