Cu noul site Credius, orice credit online va fi mai ușor de accesat!

Credius scrie o nouă filă în istoria creditelor online și anunță lansarea noului site, www.credius.ro, care a avut loc marți, 1 noiembrie 2016.
Astfel, noul site Credius le oferă utilizatorilor, indiferent de vârsta acestora, o experiență plăcută și completă și o navigare ușoară și intuitivă, elemente absolut necesare într-o lume digitală în continuă dezvoltare.

Design plăcut, responsive și user-friendly

Cu un design pe cât de plăcut, pe atât de inovator, noul site Credius, www.credius.ro, este responsive și user-friendly indiferent de dispozitivul de pe care este accesat, fie acesta calculator desktop, laptop, smartphone sau tabletă. Oferind un timp de răspuns extrem de rapid, noul site Credius vine în sprijinul utilizatorilor, continuând politica desfășurată de Credius în acest sens.

Harta interactivă și intuitivă nu este singurul element care confirmă că noul site Credius, www.credius.ro, răspunde tuturor exigențelor. Astfel, odată accesat noul site, orice utilizator beneficiază de informații detaliate despre produsele și serviciile de creditare oferite de Credius, structura acestora fiind pe cât de atrăgătoare, pe atât de accesibilă.

Calculator de rate și formular de finanțare

În plus, calculatorul de credit, performant și extrem de ușor de folosit pe noul site, www.credius.ro, oferă oricărui utilizator posibilitatea de a calcula cu exactitate costurile oricărui credit rapid oferit de Credius, pentru că transparența totală este una dintre valorile Credius. Astfel, orice utilizator beneficiază de toate informațiile necesare pentru accesarea unui credit online .

Totodată, cererea de finanțare care poate fi completată online, pe noul site Credius, vine, la rândul ei, în sprijinul utilizatorilor, economisind timpul acestora în drumul spre accesarea unui împrumut online. De asemenea, noul site www.credius.ro oferă acces facil către rețelele sociale, dar și către blogul Credius, acolo unde utilizatorii sunt în permanență la curent cu cele mai noi produse și oferte.

Cu noul site Credius, www.credius.ro, orice credit online este acum mai ușor de accesat. Iar asta, grație și partenerilor Credius în online: Danco Vision Web Design (www.dancovision.ro) și DigitalU (www.digitalu.ro) și a serviciilor integrate oferite de aceștia. Totul, pentru a oferi oricărui utilizator o experiență completă și un acces facil la produsele oferite de Credius.

Credius, bani pentru români corecți.

*Credius IFN S.A. este o instituție financiară nebancară specializată în creditări multiple, înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României sub nr. RG-PJR-42-110277/01.08.2013. Număr de înregistrare în Registrul Comerțului Ilfov: J23/1231/2013; cod de înregistrare fiscală: 31534882; operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP sub nr. 28438.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *