World Credit Congres & Exhibition a debutat printr-o deschidere oficială a şedinţei de tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti

Echipa World Credit & Exhibition a deschis oficial ședința de tranzacționare a Bursei de Valori București din data de 8 iunie 2016, marcând importanța acestui eveniment global pentru comunitatea locală de afaceri, dar și pentru România, aleasă gazdă a congresului în premieră pentru o țară din Europa Centrala și de Est.
Această ocazie specială aduce încă o data în prim plan evenimentul anului dedicat ariei de management al creditului comercial, a V-a editie a WCCE, ce va avea loc la București, la Hotel JW Marriott în perioada 8-10 iunie 2016.
World Credit Congres & Exhibition a debutat printr-o deschidere oficială a şedinţei de tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti
Congresul WCCE va reuni peste 300 de specialiști din 20 de țări și de pe patru continente, ce activează în corporații, companii de consultanță sau în sectorul serviciilor de management al riscului de credit, precum și intermediere financiară și organizații academice.

La evenimentul de deschidere a ședinței de tranzacționare au participat, pe lângă membrii echipei WCCE și ai Bursei de Valori București, o parte dintre speakerii și sponsorii principali ai congresului.

“Finanțarea economiei și în special a IMM-urilor este esențială pentru dezvoltarea economică a oricărei țări. Lipsa accesului la surse diversificate de finanțare poate fi un impediment major în calea creării de noi locuri de muncă, investiții și bunăstare. Sperăm că acest eveniment internațional important să faciliteze accesul la informații și la împărtășirea celor mai bune experiențe în domeniu”, a declarat Lucian Anghel, Președinte la Bursa de Valori București.

“Ne onorează invitația Președintelui Bursei de Valori Bucuresti, Lucian Anghel, de a deschide ședința de tranzacționare a Bursei de la București, pentru a marca împreună deschiderea oficială a World Credit Congress 2016. Este o bucurie să vedem un eveniment de talie globală la București și să avem alături de noi câteva zeci de speakeri de talie internațională care să sprijine dezvoltarea sectorului mangementului riscului de credit, reprezentanți ai unei industrii care facilitează și garantează sume de ordinul trilioanelor de dolari și contribuie la dezvoltarea comerțului global”, a declarat Cristian Ionescu, Managing Partner, Expense Reduction Analysts România și membru al Comitetului Internațional de Organizare al World Credit Congress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *