HONOR, gest îndrăzneț. A făcut ceea ce 1 din 5 europeni nu se simte confortabil să facă: cere scuze posesorilor de smartphone-uri Samsung

Un mesaj de scuze, compus din 166 de cuvinte, a fost gravat manual pe balamaua delicată a HONOR Magic V3

[București, România, 29 August 2024] – HONOR, unul dintre principalii furnizori globali de dispozitive inteligente, și-a exprimat scuze în mod unic față de posesorii de Samsung Galaxy Z Fold recunoscând disconfortul cauzat de lansarea noului său smartphone pliabil revoluționar, HONOR Magic V3.

Un sondaj[1] recent realizat pe 6.000 de europeni cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, comandat de HONOR, a dezvăluit că o parte semnificativă a populației are dificultăți în a-și cere scuze. Studiul a arătat că una din cinci persoane nu se simte confortabil să-și ceară scuze, iar 18% dintre respondenți nu sunt dispuși să recunoască atunci când greșesc. În plus, 25% dintre aceștia evită să își ceară scuze, deoarece consideră că au întotdeauna dreptate.

Într-o mișcare îndrăzneață, HONOR a admis că lansarea Magic V3, cel mai subțire smartphone pliabil din lume, ar putea reprezenta o dezamăgire pentru proprietarii de Samsung Galaxy Z Fold. Cu o grosime de doar 4,35 mm când este deschis și 9,2 mm când este pliat, Magic V3 cântărește doar 226g[2], punându-și concurenții în umbră.

HONOR a gravat în mod elegant un mesaj de scuze de 813 caractere pe balamaua smartphone-ului Magic V3. Această declarație publică, ce combină tehnologia de vârf cu una dintre cele mai vechi forme de artă, a fost realizată în colaborare cu renumitul micro-artist Graham Short.

Cunoscut drept “Mâinile unui geniu”, munca sa a atras clienți celebri precum Elton John, Stephen Fry și Kim Kardashian.

„Înțelegem importanța dimensiunii și că achiziționarea unui smartphone pliabil mai voluminos și mai greu înainte de lansarea Magic V3 ar fi putut provoca anumite inconveniențe. Ne prețuim profund clienții și ne dorim să le oferim acces la cea mai avansată tehnologie. Deși scuzele noastre sunt gravate discret, ele exprimă sincer empatia noastră față de cei care privesc acum cu interes către Magic V3.” a declarat Avikar Jolly, CMO al HONOR EUROPE.

Sondajul a arătat, de asemenea, că 40% dintre respondeți susțin că sunt primii care își cer scuze, indiferent de vină, în timp ce, în mod interesant, 52% au recunoscut că au oferit scuze nesincere în trecut.

Reflectând dedicarea HONOR de a dezvolta un smartphone pliabil de vârf cu Magic V3, angajamentul lui Graham față de arta sa necesită, de asemenea, precizie absolută. El a stăpânit abilitatea de a lucra între bătăile inimii pentru a obține precizia exactă necesară în munca sa.  Acest nivel excepțional de dedicare îi permite să realizeze doar patru capodopere pe an.

„HONOR Magic V3 a reprezentat o provocare unică, cu marginile sale incredibil de subțiri și rotunjite, făcând chiar și gravarea microscopică dificilă. Cu toate acestea, nu mă feresc niciodată de o provocare. Deși Magic V3 este cel mai subțire smartphone pliabil din lume, am reușit să gravez pe balamaua sa scuzele detaliate ale HONOR, însumând 166 de cuvinte. Nu doar finețea extremă a dispozitivului a fost o provocare, ci și durabilitatea neașteptată a metalului, care a necesitat utilizarea unor ace cu vârf de diamant pentru a realiza gravura.” a explicat Graham.

A fost nevoie de 90 de ore pentru ca Graham să graveze scuzele manual, iar acestea pot fi citite doar atunci când sunt vizualizate la microscop, având în vedere limitările de spațiu ale Magic V3.

Iată principalele constatări ale sondajului:

  • 25% nu își cer scuze pentru că sunt de părere că nu greșesc niciodată.
  • 22% dintre adulții europeni nu se simt confortabil să-și ceară scuze.
  • 18% nu le place să recunoască atunci când greșesc.
  • 21% se simt jenați de gândul de a-și cere scuze.
  • 40% susțin că, de obicei, sunt primii care își cer scuze.
  • 52% au spus scuze nesincere.
  • 41% consideră că scuzele nesincere sunt cea mai mare neplăcere.
  • 34% nu suportă când oamenii dau vina pe alții în loc să-și asume responsabilitatea.
  • 27% sunt deranjați atunci când cineva pare enervat sau reticent în a-și cere scuze.

Cum sună mesajul HONOR:

„Dragi posesori de Samsung Galaxy Z Fold, ne cerem scuze. Știm cât de entuziasmați ați fost să achiziționați un smartphone pliabil, compact și care să se potrivească perfect în buzunar. Vi s-a promis un viitor plin de inovații tehnologice și o experiență de multitasking fără limite.

Acum, poate priviți noul HONOR Magic V3 și vă simțiți puțin… trădați. Dimensiunea contează, și înțelegem dezamăgirea voastră. Ca și cum ai fi fost nominalizat pentru o medalie de aur și apoi ai terminat ultimul în cursă. Știind că există un dispozitiv pliabil mai subțire, mai ușor și mai durabil este suficient pentru a face pe oricine să își pună la îndoială alegerile.

Înțelegem. Ați fost pionieri, early adopters care au explorat fără teamă un teritoriu necunoscut al ecranelor pliabile cu durabilitate incertă. Meritați ceva mai bun. De fapt, meritați o medalie de aur.

La HONOR, suntem cu adevărat dedicați depășirii limitelor tehnologiei pentru a vă oferi cea mai bună experiență cu un smartphone pliabil. Adevărul este că… e în regulă să vă simțiți dezamăgiți. Și noi ne-am simți la fel.”

HONOR va organiza o conferință de presă la IFA 2024, pe 5 septembrie, în Berlin, Germania, unde vor fi anunțate detalii suplimentare despre lansarea Magic V3 în Europa.

###

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la https://www.hihonor.com/ro/.

Despre Graham Short

Originar din Birmingham, Marea Britanie, Graham Short, în vârstă de 78 de ani, este un microgravor de renume mondial, supranumit pe bună dreptate “Mâinile unui geniu”. Operele sale de artă minuscule și extrem de detaliate au captivat colecționari și personalități precum Ronnie Barker, Stephen Fry, Uri Geller și chiar Kim Kardashian.

Short sculptează detalii incredibile pe suprafețe la fel de mici ca un vârf de ac sau un bob de orez, depășind limitele a ceea ce se credea posibil în arta gravurii. Pentru a atinge acest nivel excepțional de precizie, Short s-a transformat el însuși într-o operă de artă vie. Își monitorizează ritmul cardiac cu un stetoscop, luând un cocktail de potasiu, magneziu și beta-blocante pentru a-l reduce la doar 20 de bătăi pe minut, el gravând între bătăile inimii, atunci când corpul său este complet nemișcat. În plus, primește injecții cu Botox în pleoape la fiecare trei luni pentru a elimina orice distragere a atenției din cauza ticurilor nervoase și musculare. Și dacă asta nu ar fi suficient, el înoată aproape 10 kilometri în fiecare zi pentru a-și menține concentrarea fizică și mentală la nivel maxim.

Lucrările lui Graham Short sunt o dovadă a puterii dedicării umane, depășind limitele artei și provocând însăși percepția noastră despre ce este posibil.

[1] Sondaj realizat de OnePoll în august 2024.

[2] Datele provin din laboratoarele HONOR și se referă la cea mai ușoară variantă a dispozitivului, disponibilă în culoarea neagră. Alte versiuni au o greutate de aproximativ 230 g. Greutatea totală include bateria, însă poate varia ușor în funcție de configurația produsului, procesele de fabricație și metodele de măsurare utilizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *