Ceasul care impinge limitele: Enduro 3 de la Garmin, un model ușor, ultraperformant, cu GPS și cea mai bună baterie cu încărcare solară

Creat pentru atleții de ultra anduranță, Enduro 3 are numeroase funcții premium de antrenament, performanță și navigare, totul într-un ceas super ușor cu durată lungă de viață a bateriei

Garmin (NYSE: GRMN) anunță lansarea Enduro 3, smartwatch-ul ultraperformant de nouă generație, cu GPS, mai ușor ca niciodată și cu rezistență mai mare decât modelul anterior datorită încărcării solare. Construit pentru cele mai lungi curse, Enduro 3 cântărește doar 63 de grame și oferă până la 320 de ore de baterie în modul GPS cu încărcare solară1 — toate cu un display always-on. Enduro 3 este pregătit pentru următoarea aventură, datorită instrumentelor premium de antrenament și navigare, cum ar fi traseul dinamic dus-întors, informații despre VO2 maxim pe traseu, ritmul ajustat în funcție de grad și hărțile TopoActive preîncărcate.

„Când vorbim despre super alergători, aventurieri sau excursioniști, Enduro 3 este conceput special pentru sportivii de ultra-anduranță. Cu o durată de viață incredibilă a bateriei, un design ușor, hărți TopoActive preîncărcate și multe altele, Enduro 3 este gata să depășească limitele celor mai îndrăznețe vise.” –Alexandru Moise, Sales & Marketing Garmin RO,HU,BG,MD.

Cea mai bună baterie solară din clasa sa

Cu o durată de viață a bateriei solare de vârf în industrie, Enduro 3 permite sportivilor să alerge și mai mult. Lentila solară mai mare și mai eficientă oferă mai mult decât dublul puterii solare față de modelul Enduro anterior, rezultând până la 320 de ore de viață a bateriei în modul GPS1 sau până la 90 de zile de viață a bateriei în modul smartwatch2. În plus, tehnologia SatIQ™ – care comută automat între modurile GPS – asigură precizia superioară de poziționare a GPS-ului cu benzi multiple timp de până la 120 de ore1.

Creat pentru cele mai complicate teste

  • Design solid & funcțional: Rama de titan de 51 mm și lentila din safir, rezistente la zgârieturi, dar și brățara confortabilă din nailon UltraFit, sunt realizate pentru purtare pe orice vreme și în orice condiții.
  • Lanternă LED încorporată: Intensitatea lanternei poate fi controlată rapid chiar de pe display. Intensități variabile, o lumină roșie și un mod stroboscopic cresc vizibilitatea în medii întunecate, cum ar fi în timpul unui antrenament, căutarea unei jucării pierdute sub canapea, citirea unui meniu la un restaurant slab luminat și multe altele.
  • Pregătit pentru trail: Informațiile despre VO2 max pentru alergare pe munte, ritm ajustat pentru pante și ghidajul NextFork™sunt disponibile în timpul cursei.
  • Navigație avansată: Când este setată o destinație pentru alergare, drumeție sau plimbare cu bicicleta sunt sugerate trasee dinamice dus-întors, care se ajustează continuu pentru a respecta programul. Contururile terenului pot fi vizualizate pe hărți TopoActive3, iar hărți preîncărcate sunt disponibile pentru mii de terenuri de golf și stațiuni de schi din întreaga lume.
  • Antrenament avansat de forță: Planurile de antrenament de forță de 4-6 săptămâni au ca scop îndeplinirea obiectivelor personale. Antrenamente specifice create pentru sportivi de toate tipurile, inclusiv alergători, cicliști, pasionați de munte, etc. sunt de asemenea disponibile.

Detalii despre seria Enduro 3 de la Garmin, aici – https://www.youtube.com/watch?v=XKCkpNQqPvQ 

Instrumentul pentru performanță supremă

Pe drum sau trasee de munte, Enduro 3 oferă valori de performanță premium, cum ar fi VO2 max, sarcina de antrenament, aclimatizare la altitudine și temperatură și multe altele. Nivelurile de fitness cardiovasculare sunt monitorizate cu VO2 max pentru alergare trail, care se ajustează automat în funcție de diferitele condiții ale traseului și terenului care pot afecta performanța la alergare. Activitatea de ultrarun are un cronometru de odihnă și le permite sportivilor să își înregistreze timpul petrecut în centrele de suport. Strategia pentru ziua cursei poate fi făcută cu PacePro™, ce oferă ghidare de ritm bazată pe GPS pentru traseele sau distanțe selectate, iar tehnologia de ritm ajustat în funcție de grad poate fi folosită pentru a primi un ritm de alergare echivalent la același efort pe teren plat sau la urcare. Pentru a aborda dealurile, ClimbPro afișează informații în timp real despre urcările curente și viitoare în timp ce urmează traseul cursei deja descărcat.

Creat pentru trail

Dispunând de hărți TopoActive preîncărcate din întreaga lume, Enduro 3 poate ajuta exploratorii să rămână pe drumul cel bun. Un abonament Outdoor Maps+ oferă și mai mult conținut premium de cartografiere, cum ar fi imagini din satelit și hărți topografice îmbunătățite chiar pe ceas. Navigarea pe trasee este mai ușoară cu NextFork Map Guide, ideal pentru a vedea distanța până la următoarea intersecție și numele traseului sau pentru a urma instrucțiunile pas cu pas pe traseele create în Garmin Connect™. În timpul unei curse, funcția Înainte pe rută oferă informații despre punctele POI selectate, precum stațiile de ajutor.

Montiorizare sănătății și stării de fitness

Datorită funcțiilor de monitorizare a sănătății non-stop3, Enduro 3 poate urmări HRV, Pulse Ox4, somnul, jet lag, nivelele de energie și stres și multe altele.

Alături de alergare, Enduro 3 include zeci de profiluri de activitate preîncărcate, cum ar fi înot, ciclism, golf și schi. Sportivii pot urmări, de asemenea, antrenamente animate de cardio, forță, yoga și Pilates direct de pe ceas sau pot selecta antrenamente sportive specifice, inclusiv pentru ultra alergători, excursioniști și bicicliști.

Mereu conectat

Enduro 3 adaugă aplicația Garmin Messenger™ pentru a permite utilizatorilor să comunice cu prietenii și familia prin intermediul mesajelor text bidirecționale direct de pe ceas, atunci când atât expeditorul, cât și destinatarul mesajelor au aplicația Garmin Messenger instalată pe smartphone-urile asociate. Garmin Share permite utilizatorilor să partajeze rapid locațiile salvate, cursurile și antrenamentele cu alte dispozitive Garmin compatibile — totul prin atingerea unui buton. Atunci când sunt ceasul este asociat cu un smartphone compatibil, utilizatorul poate vizualiza notificările inteligente și își poate urma cu încredere antrenamentele datorită funcțiilor de siguranță, cum ar fi detectarea incidentelor, asistență și LiveTrack5. Sunt disponibile de asemenea plata contactless prin Garmin Pay™ și descărcarea de melodii de pe Spotify®, Deezer, Amazon Music sau YouTube Music (este necesar un abonament premium) pentru ascultare fără telefon.

Preț recomandat pentru Enduro 3: 4.459 RON.

Proiectate în interior pentru experiențe în exterior, produsele Garmin au revoluționat stilul de viață pentru aventurieri, sportivi, exploratori off-road, șoferi și pasionați de aer liber din întreaga lume. Cu un angajament clar de a dezvolta produse care îmbunătățesc experiențele și îmbogățesc viețile, Garmin consideră că fiecare zi este o oportunitate de a inova și o șansă de fi mai bun ca ieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *