Up România obține certificatul “Great Place To Work” pentru al treilea an consecutiv, cu un procentaj de 90%

București, 25 Iunie 2024 – Up România a obținut pentru al treilea an consecutiv certificarea internațională “Great Place To Work”, distincție acordată celor mai apreciate organizații de către angajați. Certificarea se bazează pe rezultatele unui sondaj de feedback completat de angajați, în cadrul căruia compania a obținut un scor impresionant de peste 90%.

Prin această recunoaștere, Up România, un lider în furnizarea de beneficii extrasalariale, își consolidează angajamentul față de o cultură organizațională de excelență. Procesul riguros de evaluare, bazat pe feedback-ul angajaților, a reafirmat poziția companiei ca unul dintre cei mai buni angajatori din țară.

Cu un scor de 90%, mult peste pragul minim de 65% necesar pentru certificare, Up România demonstrează o dedicare constantă în dezvoltarea unui mediu de lucru de calitate.

Sondajul, care evaluează aspecte esențiale ale experienței profesionale, precum încrederea, respectul, comportamentul, colegialitatea și relația dintre management și angajați, a evidențiat succesul companiei în crearea unui echilibru sănătos între viața personală și profesională, o comunicare eficientă și o atmosferă de lucru plăcută. De asemenea, au fost apreciate celebrarea evenimentelor importante și transparența viziunii managementului.

Printre punctele forte identificate de angajați se numără tratamentul non-discriminatoriu și incluziv, comunicarea eficientă în cadrul echipelor, încrederea în competențele angajaților și ale managerilor, și recomandarea companiei ca un loc plăcut de muncă. De asemenea, au fost apreciate celebrarea evenimentelor importante și transparența viziunii managementului.

“Suntem încântați să fim una dintre puținele companii de top din România care dețin această certificare internațională. Acest lucru confirmă încă o dată că, atunci când angajații sunt mulțumiți, motivați și respectați, compania devine ‘A Great Place To Work’. Certificarea reflectă grija noastră față de angajați, care se traduce și în atitudinea noastră față de clienți. Vom continua să promovăm bunăstarea angajaților prin inițiative precum campania ‘Redefinim Munca’, aceasta fiind o contribuție semnificativă și la obținerea acestei certificări pentru compania noastră,” a subliniat  Gina Pavel, Director General Up România.

Răspunsurile angajaților arată că aceștia apreciază în mod deosebit valorile companiei, precum încrederea și suportul, inovația și diversitatea, munca în echipă, empatia și solidaritatea, și echilibrul între viața profesională și cea personală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *