Vodafone doteaza cu echipamente IT 141 de case de tip familial si centre de plasament din 23 de judete si municipiul Bucuresti

Peste 1500 de copii si tineri vor beneficia de laptopuri, tablete si Internet mobil

Bucuresti, 15 decembrie 2021 – Vodafone Romania va dota cu echipamente (tablete, laptopuri) si servicii de Internet mobil 141 de case de tip familial si centre de plasament din Bucuresti si 23 de judete ale tarii, respectiv: Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Dambovita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Vaslui. Astfel, in luna decembrie 2021, un euro pentru fiecare tranzactie (abonament nou si reinnoire de abonament) realizata de clientii Vodafone de mobil, internet si televiziune este redirectionat pentru achizitionarea de echipamente digitale pentru copiii si tinerii din case de tip familial si centre de plasament.

Screenshot 2021-12-15 140906

„De Craciun, cadourile sunt, poate, mai asteptate ca oricand, iar gestul de a darui e mai firesc ca niciodata. Pentru noi, la Vodafone, tehnologia si comunicatiile sunt esentiale, astfel ca, ne dorim sa ducem impreuna cu clientii nostri magia Craciunului in randul copiilor din case de tip familial si centre de plasament dandu-le acces la intreg universul care se deschide dintr-un ecran de tableta sau laptop. In acest fel, le oferim bucuria de a invata, de a se juca, de a comunica si de a-si imbunatati aptitudinile digitale. La Vodafone, credem in sanse egale la un viitor digital pentru toti si e parte din misiunea noastra sa facilitam accesul la tehnologie celor care au cea mai mare nevoie de ea. Le multumim tuturor clientilor care contribuie prin serviciile Vodafone pe care le folosesc la a crea magia Craciunului pentru copiii institutionalizati”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.

Casele de tip familial si centrele de plasament implicate in proiect deservesc un numar de peste 1500 de copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 26 de ani. Proiectul este initiat si sustinut financiar de Vodafone Romania si este implementat cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, al Fundatiei Hope and Homes for Children Romania si al Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania.

Craciun magic si pentru clienti

Campania de responsabilitate sociala pe care Vodafone o deruleaza este posibila cu ajutorul clientilor Vodafone existenti, dar si al celor noi, pentru care compania a pregatit o oferta dedicata de Craciun. Astfel, la achizitia de abonamente de servicii mobile, in functie de planul tarifar ales, clientii noi vor primi cadou tablete, casti wireless, asigurare la telefon sau internet nelimitat, la fel si la prelungirea abonamentului, in functie de valoarea acestuia si de criteriile de eligibilitate.

Utilizatorii prepay care se porteaza in reteaua Vodafone si opteaza pentru unul din abonamentele RED Infinity 22 sau RED 15 primesc un voucher de 50 de euro pentru achizitia unui telefon smart pe www.vodafone.ro, respectiv internet nelimitat timp de trei luni daca isi achizitioneaza unul din abonamentele RED 9 si RED 12.

Nu in ultimul rand, toti abonatii la serviciile mobile vor primi un voucher cadou in valoare de 50 de euro pentru achizitia unui telefon smart de pe www.vodafone.ro, pana la sfarsitul anului. Totodata, clientii care achizitioneaza Oferta 6 la cartela cu numar nou, o primesc la pretul de cinci euro, alaturi de un voucher in valoare de 50 de euro pe care il pot folosi pe www.vodafone.ro, pentru achizitionarea unui telefon smart, fara abonament. De acelasi voucher se pot bucura si clientii prepaid existenti care opteaza pentru orice oferta incepand cu Oferta 6.

Vodafone TV, cadou de Craciun de la Vodafone

Pachetul de servicii cu Internet si televiziune Home Deal (Net500 +197 de canale TV) este disponibil de Craciun la un pret promotional de 9,9 euro/luna, alaturi de Vodafone TV cu optiunea 4K oferite cadou clientilor noi. Pentru clientii de servicii mobile, pachetul este disponibil la pretul de 7,9 euro/luna. Tot pentru clientii de servicii fixe, Vodafone ofera upgrade gratuit de la Net 300 la Net 500, pana la 50 de canale TV extra pentru trei luni, gratuit, si Vodafone TV cadou la reinnoirea abonamentului.

Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Romania sunt disponibile pe www.vodafone.ro/craciun.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider in domeniul telecomunicatiilor in Europa si Africa. Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitala incluziva si durabila. Expertiza si prezenta noastra extinsa ne ofera oportunitatea unica de a sustine schimbarea pozitiva pentru societate. Retelele noastre mentin familiile, prietenii, afacerile si guvernele conectate – asa cum a fost demonstrat clar in cazul pandemiei Covid-19 – si avem un rol esential in mentinerea functionarii economiilor si a sectoarelor critice, precum educatia si asistenta medicala.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile si fixe din Europa si cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastra de tehnologie M-Pesa permite, in Africa, unui numar de peste 50 de milioane de oameni sa beneficieze de acces la plati mobile si servicii financiare. Operam retele mobile si fixe in 21 de tari si 52 de retele mobile partenere. La 30 septembrie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienti ai serviciilor TV si peste 136 milioane de dispozitive IoT conectate.

Sustinem diversitatea si incluziunea prin politicile noastre de maternitate si concediu parental, prin furnizarea de oportunitati multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile si fixe, precum si prin imbunatatirea accesului la educatie si abilitati digitale pentru femei si pentru societate, in general. Apreciem si tratam cu respect toate persoanele, indiferent de rasa, etnie, dizabilitate, varsta, orientare sexuala, identitate de gen, credinta, cultura sau religie.

Totodata, Vodafone ia masuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera pana la net zero pana in 2040, prin achizitia de 100% energie electrica din surse regenerabile in Europa si in toate operatiunile noastre pana in 2025, reutilizand, revanzand sau recicland 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie neguvernamentala romaneasca, cu statut caritabil, distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998. In cei peste 20 de ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat 1.168 de programe derulate de 765 de ONG-uri din intreaga tara, in domeniile sanatatii, educatiei, serviciilor sociale. Proiectele au avut peste 3 milioane de beneficiari – copii, tineri, varstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 31 de milioane de euro in proiecte desfasurate de organizatiile non-profit partenere. Mai multe detalii despre programele fundatiei sunt disponibile pe www.fundatia-vodafone.rohttp://jurnaldebine.fundatiavodafone.ro si www.facebook.com/fundatiavodafone.

Despre Hope and Homes for Children Romania

Hope and Homes for Children activeaza in Romania din 1998, iar de atunci si pana in luna septembrie, 2021, Fundatia a contribuit la inchiderea a 62 de centre de plasament de tip vechi (orfelinate), in timp ce alte 10 sunt in curs de inchidere. Prin serviciile dezvoltate de Hope and Homes for Children, copiii trec de la ingrijirea in institutii-mamut, in care nu beneficiaza de atentie si afectiune individuala, la sisteme bazate pe conceptul familial, printre care si case de tip familial, care le permit o viata apropiata de normalitate. Prin eforturile Fundatiei si ale partenerilor sai au fost dezvoltate pana in prezent 116 case de tip familial si trei apartamente familiale, iar peste 6.500 de copii au fost scosi din orfelinate.

In acelasi timp, Fundatia activeaza intens in prevenirea separarii copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru sustinerea familiilor in care riscul de abandon al copiilor este ridicat. Astfel, peste 37.000 de copii au fost salvati de la ruperea de familie, iar 2100 de tineri au fost sprijiniti in mod direct pentru o viata independenta, odata ce au parasit sistemul de protectie. Mai multe informatii pe www.hopeandhomes.ro.

Despre SOS Satele Copiilor Romania

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children’s Villages International, ce deruleaza programe in 137 de tari ale lumii.  SOS Satele Copiilor are ca misiune oferirea unei familii iubitoare copiilor care au ramas fara ingrijirea parinteasca si sustinerea si protejarea celor care risca sa o piarda. In cei 28 de ani de activitate in Romania, SOS Satele Copiilor Romania a derulat programe de ingrijire alternativa a copiilor (Satele SOS, Comunitatile de tineri), de intarire a familiei (Centrele de consiliere si sprijin pentru copii si parinti, Centrul de zi), educationale, precum si o serie de proiecte pentru tinerii aflati in situatii de risc atat din sistemul de protectie, cat si din mediul rural sau familii vulnerabile. Anul acesta, peste 850 de copii si tineri sunt sprijiniti in mod direct de SOS Satele Copiilor, dintre care  150 cresc in Satele SOS, iar 700 de copii sunt sprijiniti sa ramana in familia lor si sa nu traiasca trauma separarii.

Asociatia SOS Satele Copiilor Romania este considerata un model de buna practica in protectia copilului si se numara printre initiatorii modelului caselor de tip familial in Romania, al centrelor de consiliere si sprijin pentru copii si parinti din comunitati si al programelor ce pun accent pe formarea deprinderilor de viata independenta pentru tinerii din sistemul de protectie.

Website: http://www.sos-satelecopiilor.ro

Facebook: SOSSateleCopiilor

Instagram:sos_satelecopiilor

Youtube:SOS Satele Copiilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *