Un look nou si modern pentru website-ul South Pacific Group

Echipa South Pacific este încantată să anunţe lansarea noului site al companiei, oferindu-le astfel utilizatorilor o descriere cuprinzătoare a produselor companiei, informaţii despre proiectele viitoare cât şi date despre activităţile anterioare.

Website-ul reprezintă o minunată modalitate de accesare a informaţiilor pentru cei care doresc să afle mai multe despre compania noastră, să citească detalii importante legate de proiectele noastre şi, în general, să afle mai multe despre soluţii de locuit şi oferte financiare.
Vizitatorii site-ului vor fi întâmpinaţi de o imagine proaspătă, mult mai prietenoasă şi de un concept plin de informaţii pentru cei care cochetează cu ideea de a cumpăra o casă nouă.

Câteva din cele mai interesante schimbări se referă la:
•O modalitate clară şi individuală de a viziona fiecare dintre proiectele noastre rezidenţiale.
•Un meniu de căutare simplu menit să ajute clienţii să acceseze informaţiile de care au nevoie pentru a lua o decizie întemeiată.
•O pagină de noutăţi care prezintă o gamă variată de informaţii despre companie, evenimente şi apariţii în presă.
•O pagină cu cele mai frecvente întrebări ale căror răspunsuri vor satisface curiozitatea celor interesaţi de proiectele noastre.

Referitor la lansarea noului site, Dl. Richard Gardner, Joint CEO al South Pacific Group declară că „website-ul a devenit un canal de informare publică foarte important, fiind în acelaşi timp o resursă utilă pentru clienţii actuali şi viitori în ceea ce priveşte informaţii despre proiectele noastre.
Site-ul este un element definitoriu pentru fiecare companie, nereprezentând un simplu accesoriu ci o necesitate. O companie care nu beneficiază de o pagină web este ca un agent de vânzări fără cărţi de vizită.

Vizitatorii site-ului nostru trebuie să ştie că vom continua să îmbunătăţim conţinutul şi funcţionalitatea chiar şi după lansare. Astfel, suntem dornici să aflăm părerile şi sugestiile clienţilor noştri cu privire la pagina noastră web. Acum că site-ul este lansat, aşteptăm cu nerăbdare reacţiile Dvs. la adresa de e-mail: office@southpacific.ro”

South Pacific Group construieşte în acest moment peste 300 de locuinţe grupate în 3 complexuri rezidenţiale distincte, numite Sydney, Melboune şi, respectiv, Adelaide. Remarcabile prin stilul, accesibilitatea şi designul lor, aceste trei ansambluri sunt emblematice pentru proiectele rezidenţiale din Bucureşti, creând un nou standard de viaţă.

Pentru informaţii suplimentare despre noi şi proiectele noastre, vă rugăm să nu ezitaţi să accesaţi site-ul nostru: www.southpacific.ro

Despre South Pacific Constructii SRL

South Pacific Group este rezultatul unei colaborări unice între două companii australiene de success, specializate pe de o parte în servicii financiare internaţionale şi, pe de altă parte, în proiecte şi construcţii de mare anvergură.
South Pacific Group şi-a asumat misiunea de a intra pe piaţa românească pentru a oferi servicii integrate de proiectare şi construcţie, precum şi de consultanţă financiară susţinută de cele mai cunoscute bănci din România.
Scopul nostru este simplu: suntem aici pentru a ne ajuta clienţii să-şi îndeplinească unul dintre cele mai frumoase visuri – acela de a avea o casă nouă. South Pacific Group oferă clienţilor săi cămine moderne la preţuri rezonabile, care le vor asigura ani de confort şi siguranţa financiară.