Ştiai că îţi poţi finanţa infrastructura IT prin Grenke Leasing?

Ştiai că îţi poţi finanţa infrastructura IT prin Grenke Leasing?

În cadrul companiilor mici şi mijlocii poate apărea problema finanţării soluţiilor şi echipamentelor IT, atât de necesare pentru desfăşurarea activităţii. Pentru a elimina această problemă, la CG&GC HiTech Solutions îţi recomandăm Grenke Leasing.
Finanţează serverul de e-mail prin Grenke Leasing!

Finanţează serverul de e-mail prin Grenke Leasing!

Grenke este un furnizor de servicii financiare adaptate fiecărui client în parte, în funcţie de mediul în care activează. Pentru a evita blocarea resurselor financiare pe achiziţia echipamentelor IT, Grenke oferă soluţii de finanţare pentru închirierea sau achiziţionarea echipamentelor necesare. În definitiv, fiecare companie are provocări diferite, care depind de mulţi factori variabili.

Soluţiile financiare Grenke sunt permanent revizuite, compania având o structură organizaţională total independentă de bănci. Motiv pentru care soluţiile Grenke sunt foarte flexibile.

Pentru investiţii în echipamente IT ce depăşesc suma de 500 de euro fără TVA, alege Grenke Leasing. Cu un avans de 0%, perioada de contract se poate întinde pe 12 până la 60 de luni* sau 12 şi 36 de luni**. Prin Grenke Leasing produsele sunt asigurate***, iar comisionul de administrare e doar 1%, minim 75 de euro.

Ai nevoie de un server bun la care să ai acces de oriunde şi oricând? Serverul HP DL380, împreună cu Zimbra de la VMware, îţi permit accesul la e-mail, calendar, task-uri şi documente. Poţi citi şi trimite mesaje direct de pe telefonul mobil, soluţia Zimbra fiind uşor de integrat pe laptopuri, tablete sau smartphone-uri.

Fiind o soluţie scalabilă, capacitatea de stocare poate fi oricând modificată, odată cu necesităţile companiei. În privinţa securităţii, Zimbra înglobează sisteme performante de antivirus şi antispam.

Practic, cu Zimbra mesajele nedorite nu mai ajung în căsuţa de e-mail, facilitând comunicarea în companie. Fiind o soluţie open source, costurile se rezumă doar la implementarea sistemului.¹

Oferta CG&GC HiTech Solutions pentru server de e-mail constă în serverul HP 2U DL380G7 E5606(1P/2)), 2×2 GB DDR3 10600R , 2xNC382i Dual Port Gigabit Adapters, noHDD, P410/512 BBWC Smart Array Controller, 8x SFF bay, 1x460W PSU, SP7029GO EU Svr + Zimbra de la VMware:
Preţurile pentru server şi Zimbra încep de la 2050 de euro, TVA inclus!