Radio Domo, cea mai nouă surpriză de la căţelul Do şi pisica Mo

Radio Domo, cea mai nouă surpriză de la căţelul Do şi pisica Mo

Pentru a le oferi pasionaţilor de electronice, electrocasnice şi IT&C o experienţă unică şi cât mai plăcută în magazinele sale, Domo, cel mai dinamic retailer de profil din România, lansează propriul său post de radio – Radio Domo.
Radio Domo, cea mai nouă surpriză de la căţelul Do şi pisica Mo

Noul Hit Radio Station va crea un sound muzical unitar în toate magazinele Domo, iar clienţii retailerului se vor putea bucura de cele mai cunoscute şi fredonate piese muzicale actuale, în orice moment al zilei. Playlistul va fi realizat zilnic, iar săptămânal vor fi adăugate piese noi.

De asemenea, prin intermediul acestui post de radio online se vor putea transmite informatii referitoare la produse, informaţia ajungând astfel rapid la clienţii interesaţi de electronice si electrocasnice, aflaţi deja în magazinele Domo. Nu vor fi omise promotiile zilei, acestea purtand denumirea de Happy Hour. Acestea vor fi difuzate in intervalul orar 17-18 de luni pana vineri si vor fi dedicate in mod special clientilor aflati in magazine. Pentru weekenduri, clientii vor avea parte de alte promotii special gandite pentru ei, valabilitatea acestora fiind pe parcursul intregului weekend.

Radio Domo va putea fi ascultat online peradio.domo.roşi pe pagina de Facebook www.facebook.com/DomoOnline a retailerului.

Compania Domo pune la dispozitia clienţilor săi o gamă largă de servicii, începând cu consiliere de specialitate, asigurarea disponibilităţii produselor prezentate, instalare gratuită, transport gratuit pe raza oraşului, garanţie extinsă, service la domiciliu şi, nu în ultimul rând, sistemul de plată în rate. Toate acţiunile Domo sunt menite să vină în sprijinul consumatorilor, de aici şi noul concept de amenajare al magazinelor ce urmăreşte experienţa unică de cumpărare.

Domo Retail este unul din cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom, avand ca si numar de magazine cea mai extinsa retea de retail, formata din 126 de locatii, cu peste 1550 de angajati.

Pentru urmatoarele luni compania Domo si-a planificat deschiderea a cel putin 7 magazine ce vor insuma in total 12.000 mp, cu o investitie in amenajare de aproximativ 2,5 milioane de Euro.