Premiera in magazinele Media Galaxy: masina de spalat inteligenta, Bosch EcoLogixx 8 i-DOS

Media Galaxy continua linia lansarilor de produse inovatoare prin introducerea in premiera in Romania a masinii de spalat Bosch EcoLogixx 8 i-Dos. Prin sistemul sau inovator, aceasta masina de spalat permite dozarea automata corespunzatoare a cantitatii de detergent si a balsamului de rufe, ajutand la protejarea mediului si la optimizarea bugetului familiei.
Premiera in magazinele Media Galaxy: masina de spalat inteligenta, Bosch EcoLogixx 8 i-DOS

Inovatia i-DOS aduce consumatorului o serie de beneficii, care adauga valoare produsului in timp : rezultate superioare la spalare si economie de timp si bani. Prin folosirea acestui sistem, in care dozarea automata a detergentului este masurata la ordinul mililitrilor, cantitatea de detergent necesara unei spalari scade cu pana la 30%, ceea ce se va resimti in bugetul familiei. Astfel, mediul înconjurător este protejat prin diminuarea consumului de detergent în exces, dar și a apei folosite pentru clătirile adiționale.

Introducerea acestei masini de spalat inovatoare in premiera in magazinele Media Galaxy reflecta parteneriatul incheiat intre BSH Electrocasnice si Media Galaxy pentru promovarea celor mai noi si sustenabile tehnologii pe piata din Romania in domeniul electrocasnicelor in scopul cresterii calitatii vietii consumatorilor.

« Lansarea masinii Bosch EcoLogixx 8 in magazinele Media Galaxy este o validare in plus a sloganului Media Galaxy « Cea mai variata gama de produse ». Suntem recunoscuti si identificati de consumatori drept retailerul care iti aduce primul noutatile tehnologice din plan international care iti fac viata mai usoara iar aceasta lansare in premiera ne confirma acest rol », a declarat Dan Ostahie, Presedintele Altex Romania.

Mașina de spălat rufe Bosch EcoLogixx 8, cu sistemul i-DOS, incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ este dotata cu două programe automate: “Auto” și “Auto Delicat”. Utilizând un senzor special, mașina detectează atât cantitatea de rufe, cât și tipul de țesătură și în funcție de acestea ajustează automat cantitatea de apă, numărul ciclurilor de clătire și viteza de rotație. De asemenea, este detectat și gradul de murdărie al rufelor, astfel încât este dozată automat cantitatea necesară de detergent, ajustând timpul și temperatura de spălare. O altă caracteristică de top a acestei mașini este sistemul automat Anti-pete, cu ajutorul căruia pot fi îndepărtate în mod specific 16 dintre cele mai frecvente tipuri de pete, de la vin roșu și ciocolată, până la petele de iarbă.

« Masina de spalat rufe EcoLogixx8 i-DOS de la Bosch face parte din gama de produse electrocasnice “Green Technology inside”, care contribuie semnificativ la reducerea consumului de resurse. Strategia concernului german se axează pe dezvoltarea sustenabila a produselor eficiente si performante si evidenţierea către consumatori a economiei făcute cu fiecare aparat electrocasnic în parte, indiferent de dimensiunea acestuia”, a declarat Mihai Voicilă, Directorul General al companiei BSH Electrocasnice.

Media Galaxy este o marca a grupului ALTEX, lider de piata in domeniul retail. Media Galaxy ofera clientilor posibilitatea de a avea acces la cele mai noi aparitii in domeniul IT&C, electronice, electrocasnice si multimedia.

In 2011, Grupul Bosch aniverseaza 125 de ani – si de peste 75 de ani, numele Bosch a fost un punct de referinta in domeniul electrocasnicelor, fiind recunoscut pentru dezvoltare, calitate tehnica si fiabilitate.