Pozitia oficiala a Novo Parc Doi cu referire la tragicul accident de munca de astazi

In calitate de beneficiar final al lucrarii din strada Dimitrie Pompei nr.6, Novo Parc Doi SRL isi exprima regretul fata de tragicul accident de munca soldat cu pierderi de vieti omenesti care s-a produs astazi.
Societatea este alaturi de familiile celor disparuti impartasindu-le durerea, desi nu are nicio relatie directa, nicio raspundere legala si nu a avut contact direct cu nici una din persoanele disparute in acest grav accident sau cu firma la care acestea erau angajate.

In spiritul unei corecte informari a opiniei publice, precizam ca Novo Parc Doi SRL a incheiat cu societatea de constructii COMNORD SA un contract de executie a unei structuri din beton armat in baza autorizatiei de constructie Nr 6/2P din data de 21/01/2006 emisa de Primaria sector 2. Astazi contractul este incheiat din punct de vedere al executiei, structura fiind finalizata in proportie de 100%. Din informatiile pe care societatea Novo Parc Doi le are pina in prezent, constructorul, COMNORD, a incheiat un contract cu firma GIRUETA pentru a demonta una din macaralele care a efectuat lucrari in santier (aceasta macara nu functiona, nu era sub sarcina; lucrarea de constructie fusese finalizata inca din 11.01.2007). Tragicul accident a avut loc in cadrul operatiunilor de demontare a macaralei de catre personalul specializat al firmei GIRUETA, firma subcontractata de societatea COMNORD SA. Mentionam ca societatea Novo Parc Doi SRL nu are nici o relatie directa si nici o raspundere legala fata de acest accident.

Societatea Novo Parc Doi isi exprima inca o data regretul pentru producerea acestui grav accident de munca si, desi nu a avut legatura directa cu cei implicati, isi ofera familiilor indoliate sprijinul moral si financiar pentru a trece cu bine prin aceasta incercare.

Geta Dinca
Administrator Novo Parc Doi

Despre Media Consulta International

Ca regie media, agentia gestioneaza spatiul publicitar al unor clienti precum: National Geographic; este producatoarea emisiunilor Real Estate TV (Antena3) si eProfil (Antena3) si colaboreaza cu Media Casa Press pentru emisiunea Saptamana Financiara (Antena1).

Media Consulta International gestioneaza in exclusivitate vanzarile de publicitate pentru saptamanalul de sport Fanatik si pentru singura revista lunara de profil, Medicina Naturista.