Petrece vacante unice!

Exista o lume dincolo de suprafata apei, un univers care ascunde senzatii unice! Sub apa timpul si spatiul capata o noua dimensiune.
Intra in AVENTURA!
Experimenteaza bucuria miscarii cu adevarat libere, senzatia extraordinara de imponderabilitate sub apa. Ia-ti prietenii si vino vara asta la Diver’s Beach la Eforie Nord! Agentia noastra, Scuba Holiday iti pune la dispozitie variante de cazare pentru 2 – 3 nopti in Mamaia, Neptun, Vama Veche, Eforie Nord. Rezervarile se pot face cu mai putin de 1 saptamana inainte si vor fi confirmate numai in limita locurilor disponibile !

Agentia noastra, Scuba Holiday iti ofera variante de cazare pentru 2 – 3 nopti

SNORKELING Vara 2005
Daca vrei sa vedezi caluti de mare, calcani, ace de mare si meduze, te luam cu noi la o plimbare sub apa.
O sesiune de Snorkeling dureaza 30 minute si consta intr-o plimbare sub apa alaturi de instructor, cu echipament pentru snorkeling: Masca, Snorkel si o pereche de Labe. Echipamentul necesar pentru a te bucura de plimbarea sub apa este pus la dispozitie gratuit de Carpatica Dive Center.

CURSURI de SCUBA DIVING
Scafandri care vor sa parcurga cursuri de specialitate pot opta pentru:
Scufundari de adancime,
Scufundari de pe ambarcatiune,
Scufundari la epave – una dintre cele mai indragite specialitati pentru cei avansati,
Scufundari de orientare sub apa sau
Scufundari in curenti.

CATARARE & TIROLIANA Vara 2005
Cei care iubesc catararile montane, pot experimenta anul acesta si catararea pe panou si coborarea cu tiroliana la mare. Programul de catarare pe panou si coborare cu tiroliana se face de la 10 – 12 m inaltime si iti ofera sansa sa experimentezi bucuria inaltimilor chiar pe litoral.

PARASAILING Vara 2005
Cei care vor sa experimenteze o plimbare in balon deasupra marii sunt asteptati la o sesiune de parasailing la Diver’s Beach. Plimbarea dureaza 10 minute si puteti atinge inaltimea de 30 – 50 metri.

Despre Agentia Pontic Braila

Acum ai posibilitatea de a descoperi tainele scufundarii sportive la un inalt nivel care iti garanteaza bucuria unei scufundari pline de inedit, in siguranta.