Pardoseli „solide” in spatiul virtual

Pardoseli „solide” in spatiul virtual

ECOlemn, companie lider in comertul si montajul pardoselilor din lemn, va invita sa vizitati standul de prezentare din cadrul primului showroom online destinat amenajarilor, decoratiunilor si solutiilor de interior din Romania, Ambient.casamea.ro.
Pardoseli „solide” in spatiul virtual
Standul din cadrul expozitiei Ambient.casamea.ro este prima noastra prezenta intr-un targ virtual, iar feedback-ul primit de la vizitatorii showroom-ului online a fost foarte bun, in sensul ca au gasit acolo informatiile esentiale necesare, indiferent daca se afla in faza deciziei de cumparare sau in faza de prospectare si adunare de informatii legate de solutiile pentru pardoseala

Consultantii ECOlemn

In fiecare zi de expozitie, persoanele care viziteaza standul ECOlemn pot beneficia de preturi si oferte speciale, intrand in discutie cu specialistii ECOlemn.

Standul ECOlemn, amenajat in targul virtual Ambient.casamea.ro, este un spatiu virtual de prezentare completa a solutiilor pentru parchet si decking.

Expozitia este interactiva si asigura vizitatorilor o experienta similara celei vizitarii showroom-urilor ECOlemn din Bucuresti (Strada Turda 119 si Valea Cascadelor-Construct Center 1-G88, Targoviste, Timisoara). Decorul este user-friendly, iar vizitatorii pot urmari spoturile ECOlemn, pot consulta prezentarile fiecarui tip de parchet sau pot intra in legatura directa cu un consultant specializat pentru a afla solutia potrivita pentru pardoseala in functie de asteptarile si interesele lor. Intreaga experienta este un periplu bine ghidat printre esentele de lemn exotice: Ipé, Wenge, Doussie, Afrormosia si indigene de Frasin, Stejar, Artar, Salcam, Mesteacan sau Fag.

“Standul din cadrul expozitiei Ambient.casamea.ro este prima noastra prezenta intr-un targ virtual, iar feedback-ul primit de la vizitatorii showroom-ului online a fost foarte bun, in sensul ca au gasit acolo informatiile esentiale necesare, indiferent daca se afla in faza deciziei de cumparare sau in faza de prospectare si adunare de informatii legate de solutiile pentru pardoseala” ne spun consultantii ECOlemn.

„Ne place sa reamintim ca primul simulator de amenajare a incaperilor cu parchet in spatiul virtual „.ro „ ne-a apartinut si este inca intens accesat pe site-ul nostru www.ecolemn.ro”

Standul ECOlemn din cadrul expozitiei Ambient.casamea.ro poate fi vizitat non-stop in aceasta toamna.

Firma ECOlemn este lider in comertul si montajul pardoselilor din lemn si ofera un pachet complet de servicii in domeniul pardoselilor din lemn masiv pentru interior si exterior (parchet si deck):

– consultanta in alegerea lemnului

– determinari parametri ambientali (umiditate aer, sape)

– comercializarea en-gros si en-detail a oricarui tip de parchet masiv si stratificat, plinta si

pardoseala de exterior din esente indigene si exotice; materiale montaj-finisaj parchet ce garanteaza

calitatea lucrarilor; masini si utilaje montaj parchet, consumabile

– asigurarea montajului si finisajului profesionist cu echipe specializate

– executie de placari trepte si pereti cu lemn masiv, dupa o tehnologie proprie.

“ECOlemn alege intodeauna solutii inovative, atat in ceea ce priveste produsele, unde folosim tehnologii avansate pentru crearea unor efecte vizuale si tactile spectaculoase, dar si pentru promovare si comunicare, unde experimentam constant noi moduri de a fi alaturi de clienti –unul dintre acestea fiind prezenta in targul virtual Ambient.casamea.ro” adauga Alexandru Bobeica, Director de Vanzari la ECOlemn.

Cateva atu-uri ale produselor noastre, despre care vizitatorii standului ECOlemn pot afla in cadrul acestuia includ:

– sistemul inteligent Dublu-Click, cel mai puternic de pe piata: profilele se imbina fara a mai permite apoi desprinderea mecanica, fara a necesita un adeziv de fixare

– solutia Hydro-Stop: impregnarea tuturor imbinarilor pentru protectie împotriva infiltratiilor de apa

– o gama vasta de clase de aspect si finisaje

– posibilitatea de imbinare cu profile inteligente pentru trepte

– linia speciala Listoni Oro-Cadorin brevetata international: obtinuta prin procedeul de antichizare, dupa tehnicile mesterilor aurari venetieni, prin aplicarea unei foite de aur de 24 carate

Despre ECOlemn srl

ECOlemn s-a nascut in anul 2002, ca o reactie la reticentei pietei constructiilor din acea vreme la solutia pardoselile din lemn; piata era retinuta la adoptarea acestei solutii datorita experientelor triste generate de utilizarea unor tehnologii si material de montaj/finisaj anacronice.

Gratie temeiniciei cunoasterii universului lemnului, ECOlemn si-a consolidat, de-a lungul anilor, o experienta care-i permite azi sa ofere solutii complete in tot ceea ce priveste acest sector.

„Cunoastem tehnologia de fabricatie a parchetului, in functie de care ne alegem furnizorii. Oferim solutii la alegerea materialului si propunem tehnicile de montaj adecvate si cele mai bune sfaturi in functie de ambientul de amenajat, cat si de bugetul disponibil al clientului. Rezultatele noastre sunt garantate de folosirea sistemelor avansate de montaj-finisaj, de legatura permanenta cu producatorii de materiale si de strategiile de pregatire efectuate de specialistii nostri in Italia” subliniaza Alexandru Bobeica.