Imaginarium lanseaza primul catalog interactiv pentru colectia Toamna-Iarna 2011

Imaginarium lanseaza primul catalog interactiv pentru colectia Toamna-Iarna 2011

• Noua colectie include mai mult de 400 de elemente noi care ii va incanta pe copii si vor ajuta parintii sa faca alegerea perfecta.
• Catalogul, va fi trimis in casele a peste 1 milion de membri Club Imaginarium, este de asemenea disponibil in magazinele Imaginarium .
Imaginarium lanseaza primul catalog interactiv pentru colectia Toamna-Iarna 2011

Bucuresti 27, septembrie 2011 – Imaginarium prezinta al doilea Catalog pentru anul 2011 cu 200 de pagini si mai mult de 400 de elemente noi pentru Colectia Toamna-Iarna . Mai mult, aceasta editie a catalogului vine cu o noua caracteristica cu totul inovatoare pentru fanii Imaginarium, posibilitatea de a se bucura de brandul lor preferat pe smartphone-urile lor, printr-o aplicatie (gratuita), care le ofera acces la 14 clipuri legate de fotografiile din cataloag.

Ca urmare a cinci luni de munca intensa, un catalog nou a fost creat special de cel mai renumit brand pentru copii din lume, Imaginarium. De data aceasta, este dedicat viselor copiilor.

Dimensiunea, editie de buzunar a fost tradusa in 11 limbi diferite (spaniola, catalana, basca, franceza, engleza, italiana, portugheza, româna, ebraica, turca, germana) si 18 versiuni diferite au fost publicate. Catalogul are un tiraj initial de 1.500.000 de exemplare, majoritatea vor fi trimise in casele membriilor Clubului Imaginarium.

Consultanta, comunicare si noi tehnologii

Imaginarium, in conformitate cu misiunea sa, va continua sa ofere consultanta pentru milioane de familii din intreaga lume cu privire la modalitatile in care joaca imbogateste dezvoltarea copilului. Angajamentul Imaginarium este sa ofere cele mai bune sfaturi atunci cand vine vorba de alegerea celei mai bune jucarii pentru fiecare copil si catalogul din acest sezon ne aduce un pas mai aproape de a combina aceasta preocupare cu noile tendinte in consumul de informatii.

Expansiunea audiovizualului si activitatea online a familiilor tinere a permis dezvoltarea continutului multimedia, care face experienta de consum mult mai satisfacatoare si mai usoara , dincolo de fotografii si cele doua dimensiuni de hartie spre multitudinea de imagini si sunete.

In acest catalog ne vom putea bucura prin intermediul smartphone-ului de informatii interactive, ce vor facilita intelegerea anumitor produse: filmulete video, cantece, demonstratii de produse…..pentru a avea toate informatiile pe ecranul telefonului tau, oricand doresti si oriunde doresti.

Cu aceasta experienta noua, distractia va fi una comuna, in care interactiunea dintre parinti si copii este esentiala. Aceasta indeplineste una din valorile Imaginarium , timp petrecut in familie

Despre Tritex Design SRL

Imaginarium este compania cu cele mai multe magazine in toata lumea, care este consacrat de produse educationale pentru copii si jocuri.Fondata in Zaragoza, in 1992, compania are in prezent peste 350 de magazine si un total de 1.500 de puncte de vânzare in 28 de tari din intreaga lume. Imaginarium si produsele sale de brand exclusiv Itsimagical include valori, care sunt fundamentale pentru viata copiilor: educatie si dezvoltare, bucurie si energie,imaginatie, creativitate, stimulare intelectuala. Produsele sunt adaptate la nevoile copiilor si parintilor, sa le permita sa-si petreaca timp impreuna ca o familie si de a asigura cel mai inalt nivel de calitate si siguranta la cele mai bune preturi.
Magazinele Imaginarium:
Imaginarium Militari Shopping Center, Bd. Iuliu Maniu nr 546-560, Tel: 021 380 88 30
Imaginarium Sun Plaza, Bd. Vacareşti nr. 391;Tel: 021 780 72 72
Imaginarium Baneasa Shopping City . sos. Bucuresti – Ploiesti 42 D. Tel. 021 361 16 66 Imaginarium AFI PALACE COTROCENI B-dul Vasile Milea nr 4 , et 1, Sector 6 . Tel 021 448 19 19