Eximtur: Lansare catalog turism extern vara 2005

Luni, 21 martie, a iesit de sub tipar, catalogul Eximtur pentru vacante turistice in strainate cu transport propriu. In format A4, full color, catalogul prezinta in cele 64 de pagini, peste 170 de unitati de cazare din 14 tari. Publicatia este o selectie din ampla oferta de turism extern a companiei, dar si a turoperatorilor germani din concernul World of TUI, disponibili in tara noastra prin intermediul agentiei Eximtur. Hotelurile, vilele, apartamentele sau satele de vacanta sunt selectate in functie de raportul calitate / pret dar si pe baza informatiilor furnizate de clientii agentiei.
Eximtur: Lansare catalog turism extern vara 2005

Cele mai bine reprezentate destinatii sunt Croatia, Grecia, Italia, Spania si Turcia, cu sejururi la mare, dar nu lipsesc nici produsele deosebite : castele in Franta sau Germania, baze de tratament din Ungaria, Cehia, Austria sau Slovenia, ori parcuri de distractii din Slovacia. Publicatia prezinta si unitati hoteliere de pe litoralul bulgar sau din statiunile elvetiene. Oferta completa poate fi consultata in agentiile Eximtur din tara sau pe site-ul companiei : www.eximtur.ro

“Cresterile insemnate ale vanzarilor de automobile inregistrate in ultimii ani in tara noastra, ne-au indreptat atentia spre turistii care opteaza pentru deplasarea in concediu cu mijloace proprii de transport. Prezentul catalog se adreseaza in principal acestora, insa constituie un excelent punct de pornire in planificarea unei vacante si in cazul transportului cu autocarul sau cu avionul catre destinatie” declara Lucia Morariu, presedintele firmei Eximtur SA. « Lansarea catalogului la inceputul sezonului primavara-vara-toamna si distributia lui prin cele 5 filiale proprii ale companiei noastre, respectiv prin cele peste 200 de agentii partenere revanzatoare din intreaga tara, se suprapune cu discounturile acordate pentru rezervarile din timp ale vacantelor externe. Astfel, pentru rezervari la unele hoteluri pana la 31 martie, la altele pana la 30 aprilie sau cu minim 60 de zile inaintea inceperii sejurului, clientii nostri pot beneficia de reduceri de pana la 10% sau de pana la 50 Euro / persoana. Multe din ofertele noastre beneficiaza de regula : « stai mai mult, platesti mai putin » cand, de exemplu, din 14 nopti de cazare sunt tarifate doar 12, celelalte 2 fiind gratuite » a declarat Dan Vladea, directorul departamentului de turism extern. «In aceasta perioada rezervarea vacantelor externe este convenabila datorita cotatiei scazute a valutei europene in comparatie cu leul romanesc, ceea ce avantajeaza clientii nostri, agentia aplicand pentru pachetele turistice externe conversia EURO / Leu la cursul oficial BNR » a completat Dan Vladea.

Despre D’Avantage Consult

Cu o cifra de afaceri de 14.600.000 Euro in anul 2004, compania Eximtur este unul din principalii turoperatori pe piata Romaniei oferind clientilor ei servicii complete : rezervari bilete avion / ticketing, calatorii de afaceri, vacante in tara si strainatate, incoming, organizare congrese conferinte, organizare cursuri specifice activitatilor din turism. Interesul pentru client si calitatea serviciilor oferite sunt principalele atu-uri cu care Eximtur se adreseaza publicului, prin cele 5 agentii proprii sau prin cele peste 200 de agentii partenere revanzatoare din intreaga tara.
Pentru orice alte informatii: