eLogic Solutions, furnizor de IT&C, prezintă catalogul “Birotică-Papetărie 2011-2012”

eLogic Solutions, furnizor de IT&C, prezintă catalogul “Birotică-Papetărie 2011-2012”

eLogic Solutions, furnizor de IT&C, împreună cu magazinul online de imprimante şi consumabile elog.ro, prezintă catalogul “Birotică-Papetărie 2011-2012”, distribuit în mod gratuit firmelor interesate.
eLogic Solutions, furnizor de IT&C, prezintă catalogul “Birotică-Papetărie 2011-2012”

Firma eLogic Solutions din Satu Mare, specializată în comercializarea de produse IT&C, lider în distribuţia de imprimante şi consumabile către firmele din România, alături de magazinul online manageriat de aceasta, www.eLog.ro, anunţă lansarea unei noi categorii de produse, Birotică-Papetărie, care reuşeşte să acopere întreaga gamă de articole necesare activităţii de birou.

Cu această ocazie, se distribuie în mod gratuit, catalogul eLog „Birotică-Papetărie 2011-2012”, către orice firmă interesată, printr-o solicitare din partea acesteia la adresa de e-mail comenzi@elog.ro sau prin formularul de contact eLogic Solutions, http://www.elogicsolutions.ro/contact.html.

Cu noua categorie de Birotică-Papetărie, eLogic Solutions completează gama de produse pe care le oferă, atât direct cât şi prin magazinul online, astfel încât să devină unicul furnizor de care orice firmă ar putea avea nevoie, pentru toate activităţile office.

Propunând articole consacrate de la cei mai renumiţi producători, eLogic Solutions îşi adresează oferta oricărui tip de birou şi oricărui tip de business, putând administra şi distribui comenzi de orice talie, oriunde în România.

În această nouă categorie, şi implicit în catalogul gratuit, se pot găsi articole de birotică-papetărie organizate în categorii clare, de la instrumente de scris şi corectură, la comunicare şi prezentare, ambalare şi marcare, organizare şi arhivare, tehnică de birou, şi până la diverse accesorii de birou sau chiar articole şcolare, toate acestea alături de o gamă variată de hârtie, pentru orice nevoi de printare.

Despre eLogic Solutions şi magazinul online eLog.ro

Firma eLogic Solutions a luat naştere în anul 2005, iar din 2006 a trecut şi în mediul online prin magazinul electronic www.eLog.ro, având aşadar o îndelungată experienţă în comercializarea produselor IT&C, în special a imprimantelor (incluzând aici multifuncţionale şi alte echipamente precum scannere, copiatoare, faxuri) şi a consumabilelor originale sau compatibile, alături de gama extinsă de articole de birotică şi papetărie ce pot fi găsite atât pe site, cât şi în catalogul gratuit.

Firma prestează, de asemenea, servicii de pre- şi post-vânzare, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clienţilor. În materie de pre-sales, eLogic Solutions oferă consiliere gratuită pentru achiziţii, atât prin contactul direct cât şi online, prin blogul magazinului electronic, iar în materie de after-sales, sunt oferite servicii de distribuţie, consultanţă, suport pentru instalări, instruire utilizatori, service, mentenanţă şi, nu în ultimul rând, consumabile şi piese de schimb pentru echipamentele furnizate.

Prin calitatea produselor şi serviciilor oferite, datorită unei echipe profesioniste dedicate, eLogic Solutions a reuşit să devină furnizorul IT&C preferat al multor firme din Satu Mare şi din România, dovedindu-se un partener de încredere.