Aparate de cafea de la AUTOMATE LIDIA COMPANY SRL din Sibiu

Aparate de cafea de la AUTOMATE LIDIA COMPANY SRL din Sibiu

Folosită pentru prima dată în mănăstirile Etiopiei de la începutul creştinismului, pentru diminuarea oboselii în timpul ceremoniilor religioase de lungă durată, cafeaua este în momentul de faţă unul dintre cele mai consumate produse alături de băuturi răcoritoare şi ceai. Cafeaua îmbunătăţeşte timpul de reacţie şi vigilenţa şi poate creea bună dispoziţie.
Efectele pe termen scurt ale cafelei asupra organismului nostru sunt extrem de binevenite, deoarece ne ajută să gândim mai rapid şi mai clar, alungând stările de somnolenţă şi oboseală. Două ceşti de cafea pe zi ţin la distanţă riscul de atac cerebral, susţin oamenii de ştiinţă.
LUCE X2 TOUCH TV

LUCE X2 TOUCH TV
Noua generaţie de automate cu multimedia si touch screen

AUTOMATE LIDIA COMPANY SRL

AUTOMATE-LIDIA-COMPANY SRL, cu sediul în Sibiu, str. G. Topârceanu nr.9, este partener autorizat în România al automatelor de cafea marca RHEAVENDORS din Italia, precum şi a firmei COGES din Italia, firmă care deţine sisteme de plată cu care noi dotăm aparatele de cafea şi pe care le oferim spre vânzare şi altor operatori de vending.

Gama de produse comercializate de AUTOMATE LIDIA COMPANY SRL cuprinde în principal automate de cafea de înaltă calitate, alături de automate pentru apă, suc sau snack-uri pentru gustări. De asemenea, oferim pentru produsele noastre consumabile, service şi întreţinere.

Istoria companiei RHEAVENDORS începe în anii 1960 cu aparate pentru bomboane, de atunci Rheavendors devenind primul producător italian ce realizează o gamă largă de automate pentru băuturi calde, reci şi pentru gustări. Compania a crescut gradual, devenind lider incontestabil pe piaţa de profil şi extinzându-se în întreaga lume.

Gama noastră de automate cucereşte noul mileniu prin calitate şi performanţe, seriile complet noi de aparate, cum ar fi: Caffe Europa cu Multimedia, Luce X2 cu touchTV, Cino Grande XS cu joc de lumini, revoluţionează încă o dată principiile dozatoarelor, utilitatea, gustul diferit al produsului preparat şi un foarte bun raport calitate-preţ. Înfăţişarea noilor automate Rheavendors îmbină ergonomia cu funcţionalitatea dând un nou sens ospitalităţii printr-o inegalabilă capacitate de anticipare şi de preîntâmpinare a nevoilor clienţilor noştri.

Garanţia la aparatele de cafea Rheavendors este de 24 de luni pentru partea electronică.

Sistemele de plată COGES pe care noi le comercializăm în România şi pe care le oferim clienţilor noştri care cumpără automate de la noi, sunt foarte performante, cu grad de acceptare foarte mare. Din gama diversificată a firmei Coges, ultimele noutăţi sunt: sistemul de plată automat Lithos care încorporează soluţii tehnice cât şi mecanice pentru a oferi un randament şi fiabilitate maximă cât şi detectarea bancnotelor false. Modelul Lithos dispune de casetă de 300 de bucăţi sau de 600 de bucăţi.

Aeterna este un nou sistem de returnare de rest, care combină performanţele înalte care provin din experienţa firmei Coges şi simplicitatea cu care poate fi folosit acest produs. Sistemul dispune de 5 tuburi de stocare a fiselor.

OFERTA companiei AUTOMATE LIDIA COMPANY SRL pentru clienţii şi colaboratorii săi în această perioadă “de criză” constă în faptul că la minim 2 bucăţi/5 bucăţi/10 bucăţi automate dintre modelele: Caffe Europa, Luce Eco, Luce Midi, Luce X2, Luce Snac, sau Snack Europa, se va primi gratuit 1 bucată/3 bucăţi/6 bucăţi cititoare de bancnote cu caseta de 300 de bucăţi marca Coges, modelul Lithos, iar la următoarele 2 bucăţi achiziţionate veti achita preţul de 320 euro fără TVA. În cazul în care comanda este peste 10 bucăţi de automate, vă oferim gratuit cititor de bancnote marca Coges, modelul Lithos cu casetă de 600 de bucăţi.

În această ofertă mai avem: acceptator monede cu rest marca Coges, model Aeterna care este la preţul de 360 euro fără TVA şi cititor de bancnote marca Coges modelul Lithos cu caseta de 600 de bucăţi la preţul de 330 euro fără TVA.

Pentru mai multe informaţii, vă stăm la dispoziţia dumneavoastră. Vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi pe mail sau la telefon.

Datorită profesionalismului cu care îşi tratează clienţii, AUTOMATE LIDIA COMPANY SRL a crescut gradual, a devenit cunoscută pe piaţa de profil, asigurând aşadar faptul că automatele sale sunt cele mai bune şi mai profesionale de pe piaţă.