A (re)inceput singura campanie din Romania de promovare a vinului Degusta „Toamna in rosu!”

A (re)inceput singura campanie din Romania de promovare a vinului Degusta „Toamna in rosu!”

Dupa o “Primavara in rose” si o “Vara in alb”, a venit momentul ca pasionatii de vin din Bucuresti sa deguste si o “Toamna in rosu”. In perioada 1 – 16 octombrie, Vinul.Ro demareaza aceasta campanie de promovare a vinurilor rosii in 12 restaurante din Capitala. Manifestarea are ca principale scopuri promovarea generica a consumului de vin, educarea consumatorilor, pozitionarea superioara a vinului in mintea clientilor si incurajarea stilului de viata asociat acestui produs. Proiectul implica inscrierea mai multor vinuri rosii, care vor fi listate, semnalizate si vandute in mod special pe perioada celor 16 zile ale evenimentului.
A (re)inceput singura campanie din Romania de promovare a vinului Degusta „Toamna in rosu!”
Fiecare local partener va avea meniuri speciale cu vinurile inscrise, dar si un somelier de garda care va povesti clientilor despre cum se produce, consuma si asociaza vinul rosu.

Cezar Ioan, publisher vinul.ro

Pentru acest anotimp, producatorii si partenerii evenimentului au realizat o ampla selectie de vinuri rosii, astfel incât sa existe posibilitatea de a le degusta la sticla sau la pahar, la preturi speciale. Fiecare local partener va avea meniuri speciale cu vinurile inscrise, dar si un somelier „de garda” care va povesti clientilor despre cum se produce, consuma si asociaza vinul rosu.

La „Toamna in rosu” sunt prezenti producatori de top si importatori precum Cramele Recas, Crama Oprisor, SERVE, Vinarte, Domeniile Urlati, Domeniile Samburesti, Murfatlar Romania, Heinrig Distribution si Alexandrion Group.

Astfel, incepand cu 1 octombrie, timp de 16 zile, 17 de sortimente de vin vor putea fi degustate la preturi speciale in 12 localuri bucurestene:

CENTRUL ISTORIC:

Charme – Str. Smardan nr. 12

Carada – Str. Eugeniu Carada

Corelli Winebar – Str. Smardan nr. 28

La Mama – Str. Bacani nr. 1

Red Angus – Str. Franceza nr. 56

Trattoria del Tatoli – Calea Victoriei nr. 26

Vatra – Str. Ion Brezoianu nr. 19

ROSETTI:

Rossetya – Str. Dimitrie Bolintineanu, nr 9

UNIRII:

Nargila Gril&Bar – Str. Bibescu Voda nr. 1

TINERETULUI:

Thalia – Str. Cuza Voda nr. 147

VICTORIEI:

Thalia – Str. Sevastopol nr. 8

IANCU DE HUNEDOARA:

Readers Cafe, Bistro & Lounge – Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97