Zyxel Group recunoscut în Anuarul de sustenabilitate 2024 al S&P Global

Zyxel Group a fost numit în Top 5% dintre cei mai performanți  și este unul dintre cei patru furnizori din industria sa incluși în acest studiu de referință.

București, 29 aprilie 2024 – Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea cloud sigure și bazate pe inteligență artificială, a anunțat că Zyxel Group a fost inclus în Anuarul de sustenabilitate 2024 al S&P Global’s Sustainability Yearbook 2024. Performanța remarcabilă a companiei i-a adus un loc în categoriile “Top 5%” și “Industry Mover”, subliniind angajamentul său de neclintit față de practicile durabile de mediu, sociale și de guvernanță (ESG).

Anuarul S&P Global Sustainability Yearbook este include principalele companii cu practici de sustenabilitate de top în industrie și servește drept referință principală pentru investitorii și guvernele din întreaga lume. Companiile sunt evaluate în funcție de performanțele lor ESG din anul precedent. Doar 759 de companii cu performanțe de top au fost incluse în anuarul 2024 – o fracțiune din cele peste 9.400 de companii luate în considerare din 62 de industrii. Doar patru companii din industria echipamentelor de comunicații au intrat în clasament, și anume Zyxel, Cisco, Ericsson și Wistron NeWeb.

În cea mai recentă evaluare a S&P Global, Zyxel a obținut note mari la “Consumul de energie”, “Inovații de proces” și “Inovații de produs”. De asemenea, compania a obținut un punctaj bun la “Măsuri de securitate a rețelelor IT” pentru performanțele sale în materie de securitate cibernetică, în timp ce accentul pus pe drepturile omului pentru forța de muncă și partenerii săi a fost, de asemenea, recunoscut.

Ca parte a angajamentului său de a obține emisii nete zero până în 2050, Grupul Zyxel a lansat o platformă digitală de management pentru a monitoriza utilizarea resurselor de carbon și de energie în cadrul grupului său și al lanțului de aprovizionare, în conformitate cu practicile inițiativei Science Based Targets (SBTi). De asemenea, Zyxel Group își îndrumă lanțul de aprovizionare să adopte practici cu emisii reduse de carbon prin inițiative precum programul de formare Zero Carbon Academy.

Progresul tangibil al companiei în domeniul sustenabilității a primit și alte recunoașteri pe plan intern și internațional, inclusiv un rating MSCI ESG de A în 2023, precum și aurul pentru raportarea sustenabilității și premiul pentru leadership în domeniul securității informațiilor la Premiile pentru sustenabilitate corporativă din Taiwan 2023.

Samsung demarează oficial campania pentru jocurile Olimpice și Paralimpice în etapa finală de pregătire pentru Paris 2024

Samsung lansează campania “Open Always Wins” și inaugurează un nou spațiu dedicat Jocurilor Olimpice, în inima Parisului

București, România – 30 aprilie 2024 – Cu mai puțin de 100 de zile până la Paris 2024, Samsung Electronics Co., Ltd., partener oficial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice la nivel mondial, a dat startul campaniei sale “Open Always Wins”, care celebrează valorile comune ale Samsung și Jocurile Olimpice și Paralimpice, și a anunțat inaugurarea locației sale „Olympic™️ Rendezvous @ Samsung | Champs-Elysées 125”.

Anunțat în luna ianuarie, mesajul “Open Always Wins” al Samsung exprimă convingerea brandului că deschiderea permite posibilități infinite și va fi centrul programului său pentru Paris 2024. Campania nouă, lansată astăzi, aduce la viață “Open Always Wins” prin poveștile skaterului Aurélien Giraud (Franța), a sprinterului paraolimpic Johannes Floors (Germania) și a breakdancerului Sarah Bee (Franța), arătând cum deschiderea îți oferă posibilitatea de a realiza lucruri extraordinare.

În calitate de partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, Samsung a fost un promotor al inovației și a oferit tehnologie de vârf și experiențe de neuitat la Jocurile Olimpice timp de aproape 40 de ani. Modul în care ne bucurăm de Jocurile Olimpice s-a schimbat dramatic de-a lungul timpului, iar tehnologia a jucat un rol crucial în aducerea spiritului olimpic la viață. Acest lucru este cu atât mai adevărat acum, când prezentăm ‘Jocuri deschise tuturor’, și suntem entuziasmați să aducem fanii și sportivii olimpici mai aproape ca niciodată, deschizând noi experiențe și conexiuni semnificative la Paris 2024 prin intermediul campaniei noastre ”Open Always Wins”, declară TM Roh Președinte și Șef al Diviziei de Experiențe Mobile din cadrul Samsung Electronics.

Samsung prezintă un nou spațiu, Olympic™️ Rendezvous @ Samsung | Champs-Elysées 125, care va purta fanii Jocurilor Olimpice și Paralimpice printr-o călătorie epică către Parisul din 2024 prin intermediul unor experiențe iconice. Aceștia vor avea ocazia să revadă cele mai mari momente din istoria Jocurilor cu Galaxy, să descopere cele mai noi inovații Samsung și să-și creeze amintiri cu Galaxy AI.

În crearea acestui spațiu, Samsung a colaborat cu arhitectul vizionar, laureat al Premiului Pritzker, Jean Nouvel, ale cărui creații revoluționare reflectă spiritul remarcabil al sportivilor olimpici și paralimpici, care mereu își depășesc limitele și redefinesc ceea ce știam că este posibil. Inspirat de saloanele pariziene din Epoca Iluminismului, spațiul este conceput pentru a sărbători deschiderea către noi perspective și posibilități prin intermediul reflecțiilor și iluziilor optice, care evocă sentimentul de deschidere, armonie și conexiune.

„Întregul spațiu este proiectat pentru a sărbători angajamentul Samsung față de deschidere. Fațada grafică abstractă capturează mișcările și reflexiile nenumărate ale luminii care apar și dispar într-o clipă, în timp ce oglinzile mate, albe și reflectorizante din hol îi invită pe vizitatori într-o călătorie prin cele mai recente inovații”, a declarat Jean Nouvel.

Locația Olimpic™️ @ Samsung | Champs-Elysées 125 a fost inaugurată printr-o ceremonie de tăiere a panglicii la care au participat TM Roh, ambasadorii Team Galaxy, inclusiv surfista franceză Joanne Defay, breakdancerul britanic Karam Singh și înotătorul francez paralimpic Ugo Didier; Anne-Sophie Voumard, Director Executiv pentru Televiziune și Servicii de Marketing la CIO, Pierre Rabadan, Viceprimarul responsabil cu Sportul, Jocurile Olimpice și Paralimpice pentru orașul Paris și Étienne Thobois, Director General al Comitetului de Organizare Paris pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice din 2024.

Suntem încântați să vedem valorile noastre comune sărbătorite pentru aceste ”Games wide open” în cadrul Rendezvous Olimpic™️ @ Samsung. Samsung a jucat un rol imens în îmbunătățirea experienței fanilor Jocurilor Olimpice prin tehnologia sa inovatoare de-a lungul deceniilor, și suntem impresionați să vedem cum duce acest lucru la următorul nivel cu această expoziție, precum și prin multe alte moduri în care vor susține organizarea viitoarelor Jocuri Olimpice și Paralimpice aici, la Paris”, a declarat Anne-Sophie Voumard, Director Executiv al Serviciilor de Televiziune și Marketing din cadrul CIO.

Locația Olimpic™️ @ Samsung din 125 Avenue des Champs-Élysées, își deschide porțile publicului pe data de 3 mai și va funcționa până la 31 octombrie, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, și duminică, între orele 11:00 și 20:00. Va găzdui o serie de evenimente speciale pe parcursul verii și va fi deschis oricui dorește să vadă cum se desfășoară Jocurile Olimpice și Paralimpice Paris 2024.

În plus față de expoziția de la Champs-Élysées, Samsung va deschide și alte spații Olympic™️ @ Samsung în metropola pariziană, dar și în împrejurimi, inclusiv în Parcul Olimpic, în Satul Olimpic & Paralimpic și în Centrul Principal de Presă, precum și Stații de Încărcare Samsung Galaxy la principalele locații ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice, unde vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze cele mai noi inovații Galaxy.

Verificați campania „Open Always Wins” a Samsung pe canalul de YouTube al Samsung: https://www.youtube.com/@Samsung.

Castrol lansează noua gamă de lubrifianți POWER1 pentru motociclete și scutere, cu noua FORMULĂ 3-în-1

Castrol și-a înnoit gama de lubrifianți de bază POWER1 pentru motociclete și scutere cu o nouă FORMULĂ 3-în-1, etichete noi și ambalaje actualizate, menite să se potrivească mai bine nevoilor din service-uri, dar și ale consumatorilor.

Noua gamă de lubrifianți POWER1 acceptă o gamă variată de utilizare pentru motociclete și scutere. Noua FORMULĂ 3-în-1 Castrol POWER1 este concepută pentru a performa în trei arii critice: putere și accelerație excelente, protecție excelentă și deplasare lină.

În testele de accelerație de referință desfășurate în timpul dezvoltării produsului, motocicletele pentru care s-a utilizat Castrol POWER1 s-au putut deplasa cu opt metri mai departe decât motocicletele care au folosit un ulei de uz general pentru motociclete și scutere1. Suplimentar, s-a dovedit că lubrifiantul Castrol POWER1 furnizează o protecție împotriva uzurii cu 50% mai bună versus limitele industriei2 și a permis o accelerare lină, fără alunecare sau trepidații3.

Pe lângă noua formulă, ambalajul pentru gama Castrol POWER1 include acum rebrandingul Castrol, lansat în anul 2023. De asemenea, include etichetarea orientată către client, cu scopul de a îi ajuta pe aceștia să identifice cu ușurință produsul potrivit pentru motocicleta sau scuterul lor.

Ambalajele pentru bidoanele mici ale gamei de produse Castrol din Europa au fost actualizate pentru a reduce consumul de plastic. Noul bidon de cinci litri utilizat de companie folosește cu 20% mai puțin plastic, comparativ cu versiunea anterioară, unul dintre cele mai bine vândute produse din gama Castrol5. Se așteaptă ca aceste măsuri să contribuie la economisirea a 1.000 de tone de plastic utilizat anual în Europa, în comparație cu modelele anterioare de bidoane mici și agregate în întreaga gamă de bidoane6. Noile bidoane au fost lansate în unele dintre principalele piețe internaționale Castrol, inclusiv în India și China, începând cu anul 2019. Această inițiativă a permis economisirea a 4.000 de tone de plastic, comparativ cu versiunile anterioare ale bidoanelor mici.6

Lansarea noilor bidoane reprezintă un element cheie al strategiei Castrol pentru sustenabilitate, PATH3607, care își propune să reducă deșeurile, emisiile de carbon și să îmbunătățească calitatea vieții.

Castrol este brandul de lubrifianți numărul 1 ca vânzări din întreaga lume pentru motociclete și scutere8, în care echipele MotoGP Aprilia și LCR Honda au încredere.

Note pentru editori

1 – Pe baza rezultatelor unui test de accelerare de 30 de secunde, realizat de Castrol folosind un motor de motocicletă simulând accelerarea cu admisie completă a gazului din start lansat. Uleiurile testate au fost 10W-40.

2 – Evaluat în baza testării și comparativ cu cea mai recentă limită a specificației din domeniu utilizând testul secvenței IVA

3 – Accelerare lină testată utilizând o motocicletă pe un dinamometru de șasiu. Testat utilizând Honda CB125F cu accelerația la maximum timp de 30 de secunde din startul lansat

4 – Noul design lansat în Europa în 2023 folosește mai puțin plastic ca procent din greutate: de la cu 5% mai puțin (pentru bidoanele de un litru) până la cu 20% mai puțin (pentru bidoanele de cinci litri). Sunt excluse bidoanele de 0,5 litri

5 – În 2022, Castrol a produs 11 milioane de bidoane de 5 litri, 8,5 milioane de bidoane de 4 litri, 38,5 milioane de bidoane de un litru și 270.000 de bidoane de jumătate de litru în Europa

6 – Calculat pe baza volumului echivalent și a combinației de bidoane mici comercializate anterior în 2022

7 – www.castrol.com/path360

8 – Pe baza volumului de produse vândute în anul 2021, conform măsurătorilor și raportărilor efectuate de Kline & Company, Inc (2022)

Librex: 5.000 de cărți vândute prin AI-ul Aqurate, de la începutul anului

  • 21% din comenzile înregistrate de librăria online Librex între 4 februarie și 4 martie au fost realizate pe baza algoritmului AI de recomandări de produse al Aqurate

Timișoara, 29 aprilie 2024 – Librăria online Librex a vândut 5.000 de cărți prin algoritmul AI de recomandări de produse dezvoltat de  Aqurate,de la începutul acestui an.

„Piața de carte din România se revigorează și prin noile tehnologii. Am testat, alături de partenerii de la Librex, cum poate algoritmul nostru AI să accelereze cumpărarea de carte, iar rezultatele ne încurajează. Am monitorizat atent evoluția, timp de o lună, iar rezultatele ne arată că peste o carte din cinci a fost vândută prin recomandările automatizate”, declară Vlad Marincaș, CEO și cofondator Aqurate.

21% din comenzile înregistrate de librăria online Librex în perioada monitorizată, 4 februarie – 4 martie, au fost realizate pe baza algoritmului AI de recomandări de produse al Aqurate.

„Demonstrând o înțelegere a preferințelor clienților și a comportamentelor și intereselor anterioare, recomandările personalizate creează o experiență de cumpărare captivantă. Astfel, Aqurate Personalize contribuie în mod semnificativ la eforturile noastre de personalizare și îi ajută pe clienții noștri să descopere cu ușurință produse.” declară Ionuţ Radu, CEO & fondator Librex.

Algoritmul AI a dus la o creștere a ratei de conversie și, implicit, la o creștere a venitului net, deoarece vizitatorii site-ului au decis să cumpere produse după ce au vizualizat și au dat clic pe widget-urile de recomandare a produselor.

Aqurate ajută la colectarea datelor cu care interacționează utilizatorii magazinelor online și la introducerea acestora în motorul de recomandare de produse. Soluția AI este bazată pe analizarea și interpretarea unor volume mari de date privind comportamentul clienților – produse cumpărate, click-uri, produse adăugate în coș și altele. Aceasta compară acțiunile similare ale diferiților utilizatori și estimează, prin intermediul inteligenței artificiale, ce ar putea prezenta interes pentru fiecare utilizator.

La finalul anului 2023, Aqurate a depășit 3,84 milioane de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI de recomandări de produse. Printre magazinele online care au ales soluția AI  Aqurate se numără și Doraly, evoMag, Librex, Neakaisa, PC Garage sau TheHome.

Aqurate Personalize crește veniturile din eCommerce cu până la 23%, prin recomandările de produs generate cu AI, personalizate fiecărui vizitator al site-urilor. Serviciul crește atât rata de conversie din eCommerce, cât și valoarea medie a comenzii.

Despre Aqurate

Aqurate, platformă SaaS bazată pe inteligenţă artificială care ajută companiile din eCommerce să îşi folosească datele pentru a creşte, a fost fondată în 2019 de Vlad Marincaş, Tudor Goicea, Lisardo Erman si Raul Mazilu. Platforma a atras, până în prezent, finanțări în valoare de aproximativ 500.000 de Euro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.aqurate.ai.

Despre Librex

Librex este o librărie online, a cărei poveste a început în vara anului 2010. Aproape 14 ani mai târziu, Librex face mai mult decât să vândă cărți. În 2016, afacerii principale i s-a alăturat o componentă de editare de cărți, mai mult diversificându-și astfel oferta și consolidându-și poziția pe piață. Compania a avut o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro cifră de afaceri în 2021, iar în prezent site-ul are 120K vizite lunare. Mai multe informații sunt disponibile pe www.librex.ro.

Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România despre comportamentul alimentar al românilor: 7 din 10 români intenționează să arunce mai puțină mâncare la gunoi

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România și-a propus să identifice atitudinile și comportamentele românilor cu privire la subiectul reducerii risipei alimentare.

  • 85% dintre români obișnuiesc să cumpere produse alimentare de câteva ori pe săptămână sau chiar zilnic/aproape zilnic.
  • 7 din 10 români au în vedere strategii pentru a reduce cantitatea de  mâncare aruncată la gunoi.
  • 59% dintre români cumpără mai multe produse alimentare dacă le este foame când merg la cumpărături.
  • Reprezentanții Generației Z (18-24 ani) risipesc cele mai multe alimente din cauza achiziționării excesive de produse (57% vs. 47% total eșantion).

Într-o săptămână obișnuită, românii aleg să consume mâncare gătită acasă în aproximativ 7.5 din 10 ocazii de luat masa.

Conform rezultatelor studiului realizat de Reveal Marketing Research pentru Up România, 47% dintre români obișnuiesc să cumpere produse alimentare de câteva ori pe săptămână, iar 38% zilnic sau aproape zilnic.

Referitor la obiceiurile alimentare, majoritatea românilor consumă mâncare gătită acasă (7.5 din 10 mese). Totuși, tinerii cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani adoptă această practică într-o măsură semnificativ mai mică, consumând în medie 6.5 mese preparate acasă din totalul de 10. Această discrepanță sugerează o deschidere către alternative de consum care să fie mai eficiente în ceea ce privește gestionarea timpului, reprezentanții acestei generații fiind recunoscuți pentru ritmul lor de viață activ.

În aceeași ordine de idei, comanda de mânacare la domiciliu este cel mai des utilizată de respondenții între 18-24 ani (aproape 1 din 5 mese), iar luarea mesei la restaurant are incidența cea mai mare în cazul celor între 25-34 ani (1.7 din 10 mese).

Eforturi pentru reducerea risipei alimentare în rândul românilor. 7 din 10 români au în vedere strategii pentru a reduce cantitatea de  mâncare aruncată la gunoi

Principalele categorii de produse aruncate la gunoi sunt mâncarea gătită (48%), legumele (37%), pâinea sau alte produse de panificație (35%) și fructele (34%). În rândul celor cu vârste între 25 și 34 de ani, risipa mâncărurilor gătite este menționată într-o proporție mai mare (65%), în timp ce bărbații au tendința să arunce mai multe legume decât femeile (42% bărbați vs. 33% femei).

Îndreptându-ne atenția către cauzele risipei alimentare, cei mai mulți dintre români indică achiziționarea excesivă de produse și expirarea termenului de valabilitate înainte de a fi consumate (47%), precum și gătitul în exces (38%). Tinerii între 25 și 34 de ani sunt mai înclinați să cumpere în exces (56%) și să gătească mai mult decât pot consuma (49%), aceste comportamente reflectând o tendință semnificativ mai mare către consumerism în stilul de viață al tinerilor.

În comportamentul românilor poate fi observată și conștientizarea crescută a importanței gestionării eficiente a alimentelor, principalele măsuri luate în considerare de aceștia pentru a reduce risipa alimentară fiind depozitarea și congelarea corectă a alimentelor pentru a le prelungi perioada în care pot fi consumate (73%), evaluarea corectă a porțiilor de mâncare necesare pentru a găti doar cât este nevoie (71%), pregătirea unei liste de cumpăraturi care să fie respectată (71%) și achiziția de produse alimentare pentru perioade scurte de timp (65%).

Femeile sunt mai deschise decât bărbații să adopte măsuri pentru reducerea risipei alimentare, având în vedere că acestea sunt cele care au o implicare mai mare în gestionarea alimentelor și a gospodăriei. Dacă analizăm segmentele de vârstă, se poate observa că persoanele mature peste 55 de ani sunt mai predispuse să depoziteze și să congeleze corect alimentele pentru a le prelungi perioada de consum (84%).

“Rezultatele studiului evidențiază o conștientizare tot mai mare în rândul românilor cu privire la nevoia de a reduce risipa alimentară, motivațiile putând fi influențate atât de considerente financiare, cât și de aspecte ce țin de responsabilitatea față de protejarea mediului înconjurător. Observăm că majoritatea românilor sunt deschiși să adopte strategii pentru a reduce cantitatea de mâncare aruncată la gunoi și să își adapteze comportamentele în acest sens. Astfel că, este esențială educarea și spijinirea consumatorilor în adoptarea unor comportamente responsabile, în vederea diminuării risipei alimentare” a menționat Marius Luican, CEO al Reveal Marketing Research

6 din 10 români cumpără mai multe produse alimentare dacă le este foame când merg la cumpărături

71% dintre cei intervievați consideră că pierd sub 50 RON într-o săptămână obișnuită din cauza risipei alimentare, în special cei peste 55 ani (89%),  în timp ce 19% consideră că pierderea este între 51-100 RON, în special tinerii între 18-34 ani (32%).

În ceea ce privește planificarea mesei de Paște, majoritatea românilor (79%) vor păstra tradiția luând masa acasă și consumând mâncare pregătită în propria locuință. De asemenea, 3 din 4 respondenți apreciază că proporția de alimente pe care o vor arunca la gunoi, raportându-se la cantitatea totală de alimente din gospodărie în perioada sărbătorilor de Paște este de aproximativ 10%.

“Ne angajăm să continuăm să educăm și să sprijinim consumatorii în adoptarea unor comportamente responsabile și sustenabile. Mai mult decât atât, ne propunem să intensificăm eforturile pentru reducerea risipei alimentare și să colaborăm strâns cu partenerii și comunitatea pentru a promova practici alimentare mult mai responsabile și durabile. Credem că numai prin inițiative și colaborare activă, suntem convinși că putem contribui la construirea unui viitor mai sustenabil pentru toți“, a spus Elena Pap, CEO Up România.

Conform datelor studiului, se observă că există o tendință semnificativă în rândul românilor de a cumpăra mai mult dacă le este foame când merg la cumpărături. Mai exact, 6 din 10 respondenți declară că, în astfel de situații, achiziționează mai multe produse. Acest comportament se traduce într-o creștere a achizițiilor cu până la 10% pentru 51% dintre respondenți, sau între 10%-30% pentru 41% dintre aceștia.

Referitor la comportamentul responsabil la cumpărături, 57% dintre cei intervievați declară că și-ar dori să existe o zonă cu produse la preț special pe care să le cumpere și să le consume imediat, în special cei intre 35 si 44 de ani (65%), iar 53% dintre respondenți și-ar dori să aibă cât mai multe opțiuni de a cumpăra vrac sau la bucată.

În plus, se remarcă faptul că 9 din 10 români au obiceiul de a verifica termenul de valabilitate al produselor pe care le cumpără, tinerii cu vârste între 18 și 24 de ani adoptând acest obicei într-o mai mică măsură (77%). De asemenea, 86% dintre cei care verifică termenul de valabilitate al produselor afirmă că fac acest lucru de cele mai multe ori sau chiar întotdeauna.

În contextul comportamentului responsabil al românilor în momentele când aleg să mergă la restaurant, se evidențiază faptul că aceștia ar fi mai predispuși să acționeze responsabil dacă ar fi informați și susținuți în a lua mâncarea neconsumată la pachet (61%) și dacă ar avea posibilitatea de a alege între două tipuri de porții, medii și mari (50%).

Generația Z (18-24 ani), lider în risipa alimentară

Conform datelor studiului, reprezentanții Generației Z (18-24 ani) sunt mai predispuși să risipească alimente. Mai mult de o treime dintre aceștia declară că pierd între 51-100 lei într-o săptămână obișnuită din cauza risipei alimentare (36% Generația Z vs. 19% total eșantion), în timp ce majoritatea românilor pierd sub 50 lei (71% total eșantion vs. 51% Generația Z).

Privind cauzele risipei alimentare, tinerii între 18-24 ani menționează în mai mare măsură că le lipsesc informații cu privire la măsurile anti-risipă (19% vs. 10% total eșantion) și că obișnuiesc să cumpere mai multe produse decat cele necesare (57% vs. 47% total eșantion). La o privire mai atentă, putem observa că cel mai adesea aceștia aruncă la gunoi produsele lactate (43% vs. 16% total eșantion) și produsele din carne (23% vs. 10% total eșantion).

De asemenea, reprezentanții Generației Z sunt mai puțin deschiși să adopte diferite măsuri de reducere a risipei alimentare, precum achiziția de produse alimentare pentru perioade scurte de timp (51%  Generația Z vs. 65% total eșantion).

RAZER SE ÎNDREAPTĂ CĂTRE UN VIITOR MAI SUSTENABIL, CU OBIECTIVE ZERO NET PENTRU 2030 VALIDATE DE SBTI

Razer își propune să realizeze o reducere absolută a emisiilor cu 90% și o reducere a intensității emisiilor indirecte cu 55% trecând la energie regenerabilă curată și integrând materiale reciclate în produse.

Toate liniile de produse noi din cele trei categorii de bază PC – mouse-uri, tastaturi și căști – vor include până la 85% materiale reciclate în modelul de bază.

Razer™, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri, a anunțat progrese semnificative în planul de sustenabilitate pe zece ani, cu ocazia Zilei Pământului 2024. Planul de sustenabilitate al Razer cuprinde un set de obiective concentrate pe minimizarea impactului asupra mediului în toate etapele de viață ale produselor, operațiunilor și lanțurilor de aprovizionare. De asemenea, Razer a anunțat restructurarea liniilor sale de producție pentru a integra până la 85% materiale reciclate în trei categorii principale de produse pentru PC: mouse-uri, tastaturi și căști.

Obiectivul Razer pentru reducerea temperaturii cu 1,5 grade Celsius demonstrează că obiectivele sale de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră sunt conforme cu obiectivul Paris Climate Accord. Obiectivele pentru 2030 au fost validate de inițiativa Science Based Target (SBTi) ca fiind aliniate la traiectoria către 1,5 grade Celsius, demonstrându-și dedicarea în promovarea unor acțiuni cu un impact real asupra climei, care sunt conforme cu cele mai recente studii științifice despre climă. În plus, Razer își dezvoltă agenda de a construi un viitor sustenabil pentru gaming prin inovații revoluționare și soluții de sustenabilitate, folosind materiale reciclate în produsele sale.

Prin stabilirea materialelor reciclate ca standard în întreaga noastră gamă de periferice și alinierea cu angajamentul pentru Business Ambition for 1,5°C, ne angajăm să folosim platforma noastră pentru a stimula schimbările pozitive pe care milioane de gameri le doresc pentru planetă” a declarat Kenneth Ng, Global Sustainability Lead la Razer. „Efectul cumulativ al încorporării materialelor reciclate într-o gamă mai largă de produse extinde semnificativ impactul pozitiv al brandului Razer asupra mediului. Facem acest lucru în speranța de a încuraja fiecare jucător să facă alegeri conștiente pentru o experiență de gaming mai sustenabilă.”

Razer s-a angajat în campania Business Ambition for 1.5 degree a SBTi și a început reducerea emisiilor la nivelul întregii companii, ceea ce dovedește angajamentul său de a aborda schimbările climatice în toate operațiunile implicate. Această mișcare plasează Razer pe lista companiilor globale care își îndreaptă eforturile spre un viitor mai sustenabil și mai durabil. În plus, angajamentul se extinde dincolo de alinierea cu standardele internaționale printr-un proces riguros de validare – SBTi a confirmat natura ambițioasă a obiectivelor bazate pe știință ale Razer, consolidând poziția brandului în promovarea acțiunilor cu un impact real asupra climei.

Obiectivele validate ale brandului Razer vizează emisiile din întreaga sa activitate comercială, inclusiv creșterea anticipată. Pentru emisiile operaționale, Razer și-a propus un obiectiv impresionant de reducere absolută a emisiilor cu 90% față de nivelul de referință din 2019. În plus, brandul își propune o reducere a intensității emisiilor indirecte în lanțul său valoric în amonte și în aval cu 55% până în 2030, măsurată de asemenea față de nivelul de referință din 2019. Pentru a atinge aceste obiective, Razer implementează o strategie care include trecerea la energie regenerabilă curată în toate birourile corporative, integrarea materialelor reciclate în produse, priorizarea metodelor de transport mai puțin intensive din punct de vedere al carbonului (cum ar fi transportul maritim) și promovarea activă a participării în programele de returnare și reciclare. Recunoscând importanța colaborării, Razer implică activ lanțul său de aprovizionare, încurajând utilizarea plasticelor reciclate și stabilind canale de comunicare clare pentru raportarea datelor și urmărirea progresului.

#GoGreenwithRazer, Razer’s 10-year Sustainability Roadmap

Sub sloganul #GoGreenWithRazer, planul de sustenabilitate pe zece ani al Razer își propune să protejeze natura și mediul înconjurător – asigurând o lume mai curată și mai verde, pentru ca generațiile viitoare să se poată bucură de gaming.

Încorporarea materialelor reciclate în întreaga gamă de periferice PC reprezintă doar un pas în angajamentul de sustenabilitate Razer. Se estimează că după un an de implementare a schimbărilor tehnice pentru integrarea materialelor reciclate, 65% din volumul anual de expediere al Razer va consta în materiale reciclate. Razer a mers și mai departe de operațiunile proprii, conducând activ eforturile de sustenabilitate la nivelul întregii industrii. Acest lucru include colaborarea cu furnizori care împărtășesc angajamentul brandului, stabilind un nou standard de aprovizionare responsabilă în întregul lanț de aprovizionare.

Sprijinit de o comunitate de gaming puternică, la fel de preocupată de un viitor mai sustenabil, Razer încurajează gamerii să se implice în proces. Prin eliminarea plasticului din ambalaje, optimizarea dimensiunii ambalajelor, designuri minimaliste și utilizarea hârtiei certificate FSC cu cerneală de soia, Razer a redus continuu amprenta de carbon. De asemenea, Razer oferă opțiuni de reciclare accesibile și programe de recompensare pentru a stimula eliminarea responsabilă a produselor sale. Opțiunile de reciclare diferă în funcție de piețele locale.

Pentru mai multe informații despre planul de sustenabilitate pe 10 ani #GoGreenwithRazer, accesează https://www.razer.com/go-green.

MATERIALE MEDIA

Descarcă imaginile de aici.

DESPRE RAZER

Razer™ este brandul de lifestyle lider mondial For Gamers. By Gamers.

Sigla cu șarpele cu trei capete a Razer este unul dintre cele mai recunoscute logo-uri în comunitățile globale de gaming și esports. Cu o bază de fani care se întinde pe fiecare continent, compania a proiectat și construit cel mai mare ecosistem din lume, orientat către gameri, care cuprinde hardware, software și alte servicii.

Hardware-ul premiat de la Razer include periferice de gaming de înaltă performanță și laptopuri pentru gaming Blade.

Cu peste 200 de milioane de utilizatori, platforma software Razer include Razer Synapse (o platformă Internet of Things), Razer Chroma RGB (un sistem de tehnologie cu iluminare RGB proprietar care suportă mii de dispozitive și sute de jocuri/aplicații) și Razer Cortex (un optimizator și launcher de jocuri).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru jucători, tineri, millennials și generația Z, prin Razer Gold – unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume.

Razer se dedică pentru un viitor durabil și își asumă responsabilitatea prin mișcarea #GoGreenWithRazer. Brandul își propune să minimizeze impactul asupra mediului prin diferitele sale inițiative, care includ utilizarea materialelor reciclate, design responsabil și încurajarea eliminării responsabile a produselor.

Fondată în 2005, Razer are sediul central dual în Irvine, California și Singapore, cu sedii regionale în Hamburg și Shanghai și 19 birouri la nivel Mondial.

Razer — For Gamers. By Gamers.™   

press.razer.com

# # #

Creativitate fără limite cu noua serie de monitoare AOC Graphic Pro U3

Noile modele dedicate creatorilor de conținut digital sunt certificate Calman Ready și beneficiază de tehnologie USB-C pentru flexibilitate sporită

București, 22 aprilie 2024 – AOC, specialistul în afișaje, anunță o nouă gamă de monitoare meticulos concepute pentru nevoile unice ale profesioniștilor din domeniul creativ. Cu o acuratețe excepțională a culorilor, caracteristici de ultimă oră și un design elegant, seria AOC Graphic Pro U3 este pregătită să revoluționeze modul de lucru al fotografilor, artiștilor vizuali, designerilor, editorilor video, producătorilor sau a profesioniștilor din industria jocurilor. Gama Graphic Pro U3 introduce trei noi produse: două modele cu ecrane de 27″ (68,6 cm), Q27U3CV(QHD), U27U3CV(4K UHD )și modelul mai mare de 31,5″ (80 cm) U32U3CV (4K UHD).Posibilități nemărginite cu noua serie Graphic Pro U3

“AOC înțelege faptul că profesioniștii din domeniul creativ au nevoie de cele mai bune instrumente pentru a aduce la viață viziunea lor. Noua serie Graphic Pro U3 Series este rezultatul expertizei noastre în domeniul tehnologiilor de afișare și al angajamentului nostru de a oferi monitoare de înaltă calitate și de înaltă performanță, care să le permită utilizatorilor să își depășească limitele. Cu o acuratețe excepțională a culorilor, calibrare hardware Calman Ready, conectivitate USB-C flexibilă și un design elegant, noile monitoare Graphic Pro sunt uneltele perfecte pentru creatorii de conținut digital.” menționează Artem Khomenko – Head of Product Management

Acuratețe ridicată a culorilor și certificare Calman Ready

Seria Graphic Pro U3 beneficiază de o acuratețe impresionantă a culorilor, cu un DeltaE < 2, garantând că fiecare nuanță este reprodusă cu precizie. Cu o acoperire de 98% a spațiului de culoare DCI-P3, aceste monitoare oferă o gamă largă de culori afișând astfel imaginile cu o acuratețe sporită.

Caracteristica principală a seriei Graphic Pro U3 este certificarea Calman Ready, care permite comunicarea directă cu software-ul de calibrare a culorilor Calman de la Portrait Displays. Monitoarele pot utiliza capacitățile de calibrare automată (AutoCal™) cu software-ul Calman, permițând o calibrare ușoară, precisă și rapidă a monitorului pentru o acuratețe perfectă a culorilor. Această calibrare permite controlul canalelor și profilarea 1D/3D-LUT pentru cea mai bună performanță a imaginii. În comparație cu profilurile ICC personalizate, care efectuează doar o ajustare a imaginii, avantajul unei soluții 1D/3D LUT (look-up table) este o calibrare directă a afișajului la nivel de hardware, care îmbunătățește considerabil precizia culorilor și poate fi realizată fără instrumente suplimentare și costisitoare.

Conectivitate extinsă cu USB-C

AOC înțelege importanța unei conectivități fără întreruperi în fluxurile de lucru creative, unde sunt utilizate în mod obișnuit tablete grafice, cititoare de carduri, unități externe rapide și alte periferice. Seria Graphic Pro U3 este echipată cu o gamă largă de porturi, printre care HDMI 1.4/2.0, DisplayPort 1.4 pentru conexiuni video, dar și un hub USB-C cu o lățime de bandă de 10 Gbps cu USB 3.2 Gen2 și intrare RJ-45.  Hub-ul include un port USB-C upstream care suportă modul DisplayPort Alt pentru a extinde ecranul, 96 W Power Delivery, Ethernet pass-through și un al doilea port USB-C downstream cu 15 W Power Delivery care permite conectarea unor dispozitive suplimentare. În cele din urmă, 4 porturi USB-A completează hub-ul pentru conectarea perifericelor suplimentare. Cu o putere de încărcare de până la 96 W prin USB-C, creatorii își pot încărca astfel laptopurile în timp ce transferă date și afișează conținut simultan.

Modelele U27U3CV și U32U3CV dispun de un al treilea port USB-C downstream pentru comutatorul KVM, astfel încât tastatura și mouse-ul conectate la hub-ul lor USB pot fi comutate între PC-urile conectate la cele două porturi USB-C diferite ale monitorului.

Modelul Q27U3CV dispune chiar și de o ieșire DisplayPort și suportă lățimea de bandă ridicată a DisplayPort HBR3 pentru conectarea în lanț a mai multor monitoare pentru a reduce numărul cablurilor necesare.

Design îndrăzneț și ambițios

Pentru utilizatorii creativi, un afișaj care are un impact vizual plăcut este de asemenea o sursă de inspirație.

Noile modele au un aspect elegant și modern, care a fost premiat cu prestigiosul premiu Red Dot Design Award 2023. Acestea dispun de un suport reglabil pe înălțime de 150 mm, cu unghiuri largi de reglaje pentru înclinare, pivotare și rotire, pentru a asigura cea mai confortabilă și sănătoasă poziție în timpul utilizării. Toate modelele sunt livrate cu un ambalaj verde reciclabil, fiind capitonate cu hârtie pentru extra protecție, producptorul asigurândus-e totodată că Graphic Pro U3 este în conformitate cu cele mai recente reglementări de mediu.

Seria Graphic Pro U3 include trei modele, toate certificate Calman Ready:

Q27U3CV: Panou IPS de 27″ cu rezoluție QHD (2560×1440), rată de reîmprospătare de 60/75 Hz și certificare VESA DisplayHDR 400, 1x HDMI 1.4, 1x intrare DisplayPort 1.4, 1x ieșire DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 2x porturi USB-C (1 up, 1 downstream), 4x USB-A, 2x difuzoare de 3W.

U27U3CV: Panou Nano-IPS de 27″ cu rezoluție 4K UHD (3840×2160), rată de reîmprospătare de 60 Hz și certificare VESA DisplayHDR 400, design fără ramă pe 4 laturi, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 up, 2 downstream), 4x USB-A, comutator KVM, 2x difuzoare de 3W.

U32U3CV: Panou Nano-IPS de 31,5″ cu rezoluție 4K UHD (3840×2160), rată de reîmprospătare de 60 Hz, certificare VESA DisplayHDR 400, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 up, 2 downstream) și 4x USB-A, comutator KVM, 2x difuzoare de 3W.

Preț și disponibilitate

Cele trei modele vor fi disponibile începând cu luna iulie la prețurile recomandate de mai jos:

Q27U3CV – 1738 leiU27U3CV – 2336 leiU32U3CV – 2933 lei

Până pe 30 aprilie, profesorii își pot rezerva locul, în exclusivitate, la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

București, 19 aprilie 2024 – Până la data de 30 aprilie a.c., personalul din sistemul de învățământ universitar și preuniversitar din România beneficiază de exclusivitate și de tarife preferențiale în rezervarea locului la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa, care va avea loc în 25 și 26 octombrie a.c., la București.

Lista completă a masterclass-urilor Dare to Learn a fost publicată online pe platforma evenimentului. În această perioadă, cadrele didactice beneficiază de o perioadă dedicată de înscriere. Până la data de 30 aprilie 2024, personalul din învățământul preuniversitar și universitar dispune de pachete preferențiale. Pachetele de participare sunt disponibile online, pe site-ul oficial (www.d2l.ro), și pornesc de la 149 euro. Mai multe informații despre aceste pachete găsiți aici.

Profesorii pot utiliza și instrumente alternative de plată în vederea rezervării accesului la evenimentul și la masterclass-urile susținute de experții locali și globali în educație, care vor fi prezenți la Dare to Learn, ediția 2024. Cadrele didactice pot folosi primele de carieră didactică, fondurile pe care școlile le obțin, anual, pentru formarea profesională, programele de formare pentru profesori (presupun costuri acoperite pentru aceștia) incluse în proiectele cu finanțare europeană accesate de instituțiile școlare.

Începând cu data de 1 mai 2024, accesul la eveniment va fi deschis și publicului larg (altor categorii profesionale, cu excepția celor din învățământ), online, pe platforma www.d2l.ro.

Despre evenimentul anului în educație

Dare to Learn a fost conceput caun program de formare la care sunt așteptați peste 4.000 de participanți. Prima ediție se va desfășura timp de două zile, pe 25 și 26 octombrie a.c., la Romexpo, în Capitală, și va fi cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor, dar și experților din învățământul preuniversitar și universitar, trainerilor din domeniul formării continue, cercetătorilor, celor care lucrează în domeniul resurselor umane în corporații sau companii, precum și specialiștilor din instituțiile locale și actorilor guvernamentali.

Summitul va cuprinde patru panel-uri dedicate profesioniștilor în educație, axate pe insights-uri și perspective privind valorificarea cercetărilor în psihologie, pe tehnologiile utilizate în economiile emergente și abordările de tip pionierat, cu scopul de a crea experiențe transformatoare de învățare.

Dare to Learn va reuni peste 20 de vorbitori locali și internaționali, care-și propun să dezvăluie cele mai recente rezultate ale studiilor și cercetărilor în practicile educaționale. Vor fi prezentate idei si tehnologii noi care remodelează modul în care se desfășoară astăzi procesul de învățare. Participanții vor fi încurajați să adopte noi instrumente și să modeleze ecosisteme de învățare pe tot parcursul vieții, adaptându-se unui viitor marcat de competiția dintre inteligența artificială și cea naturală, precum și de accesul democratizat la informație. Pe parcursul celor două zile de eveniment, 32 de masterclass-uri, organizate pe diverse teme, vor fi susținute de experți ce și-au lăsat amprenta asupra modului în care se desfășoară procesul de învățare (la clasă ori în mediul organizațional), care au eliminat barierele pentru a face educația una echitabilă.

Printre speakerii internaționali – considerați lideri de opinie, academicieni, cercetători în leadership-ul educațional, deschizători de drumuri în ceea ce privește accesul la educație și vizionari în domeniul inteligenței artificiale, pionieri care au redefinit domeniul învățării prin idei și practici revoluționare – se numără nume de referință în accelerarea învățării: John Hattie, Peter Senge, Sugata Mitra, Vicky Colbert, Zack Kass, Graham Brown-Martin, Charles LeadBeater, Niko Herlin, Henri Muurimaa, Diana Laufenberg, Cami Anderson și Ng Aik Yang. Lista completă a speakerilor, precum și mai multe informații despre aceștia și performanțele lor vor fi comunicate în perioada următoare.

În cadrul evenimentului vor exista zone dedicate întâlnirilor one-to-one și networkingului între participanți și vorbitori, precum și o zonă amplă de expoziție dedicată partenerilor acestui eveniment (lansare de cărți, dezbateri ale autorităților, standuri cu activități ale companiilor etc.).

Evenimentul Dare to Learn este rezultatul unui parteneriat între Fundația Dare to LearnAsociația Română de Literație (ARL România), Teach for Romania și Finnish Teacher Training Centre.

ING Bank Romania este presenting partner al evenimentului.

EducațiePrivată.ro este partener media principal al evenimentului. Pe lista partenerilor media se mai numără Antena, 3 CNN, Hotnews.ro, Adevarul.ro și Stiripesurse.ro.

The Group lansează Digital Data Capital – agenție de Digital Marketing și Data Science

București, 17 Aprilie 2024  The Group, lider al industriei de comunicare din România, lansează o nouă agenție de marketing digital, specializată în configurarea campaniilor de comunicare și vânzări prin analizarea în profunzime a datelor relevante pentru publicurile țintă.

Digital Data Capital utilizează instrumente digitale inovatoare, realizează segmentări detaliate ale bazei de potențiali cumpărători, selectează cu precizie profilul dezirabil pentru fiecare mesaj de publicitate sau vânzări, pentru a concepe și livra mesaje personalizate către fiecare consumator. Digital Data Capital are capabilitatea de a procesa un volum potențial infinit de date pentru a furniza soluții de comunicare personalizate, astfel încât mesajele brandurilor să beneficieze de relevanță și autenticitate în dialogul cu fiecare tip de consumator.

Compania propune un model personalizat de creștere a vânzărilor, bazat pe identificarea și targetarea cu precizie a mesajului publicitar pentru profilul potrivit de consumator, respectiv pentru consumatorul predispus la a fi transformat în client pe termen lung.

Digital Data Capital va acoperi aria competitivă a publicității online, prin integrarea pe criterii de eficiență a celor mai bune tactici provenite din SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), e-mail marketing, CRM și automatizări de comunicare, va oferi servicii de optimizare a achiziției de clienți noi și de consolidare a loialității cumpărătorilor existenți pentru brandurile aflate în portofoliul său. Serviciile agenției beneficiază de expertiza, resursele și instrumentele exclusive ale departamentelor de Data Analytics și Data Science. În acest fel, clienții agenției vor beneficia de strategii personalizate de marketing, dezvoltate pe mase largi de consumatori, strategii care pornesc de la modelări data centric și customer centric.

The Group evoluează constant pentru a putea oferi clienților săi cele mai profesioniste și inovatoare soluții de comunicare. Lansarea Digital Data Capital este un demers prin care propunem profesionalizarea accentuată, integrată a componentelor publicității online și saltul către soluții inteligente de care brandurile au nevoie. Experiența consolidată a echipei Digital Data Capital, corelată cu resursele avansate de analiză a unor volume enorme de date și cu excelența profesională a serviciilor The Group, permit ca noi să putem realiza cu adevărat, de acum, acest lucru: personalizarea mesajelor la scară largă, foarte rapid, în cel mai rentabil mod cu putință pentru fiecare brand”, a declarat Zoltan Szigeti, Președinte The Group.

Digital Data Capital întrunește, în prezent, o echipă de specialiști cu peste 15 de ani de experiență atât pe piața din România, cât și pe piața internațională, în industrii diverse precum banking, IT&tech, home&deco, fashion, ecommerce, health etc. Prin calitatea și unicitatea serviciilor oferite și cu ajutorul resurselor The Group, agenția Digital Data Capital își propune să devină una din principalele companii de digital marketing & data science din estul Europei.

Oferim clienților una din cele mai experimentate echipe de marketing digital din România. Seniorii echipei au peste 15 ani de experiență în gestionarea proiectelor de promovare online. Pe lângă expertiză, oferim o abordare solidă care pornește de la nevoia de business a clienților noștri și care e consolidată prin ancorarea puternică în date. Exact din acest motiv, departamentele de Data analytics și Data science reprezintă inima fiecărui demers”, susține Iulian Vegheș, Managing Partner al Digital Data Capital.

The Group a fost fondat în 2005 de Zoltan Szigeti, Bogdan Nicola și Mihaela Nicola, este partener al grupului american de comunicare Omnicom Group în România, deține companiile specializate Media Investment, DDB, OMD, Tribal Worldwide, PHD Media, Porter Novelli, House of Media, Prometheus și își păstrează, de peste 18 ani, poziția de lider al industriei de media și marketing communication din România.

Mass-media Contact

Porter Novelli Public Relations

Gabriela Stanciu

Senior Media Manager

gabriela.stanciu@porternovelli.ro

+4 0757 088 838

Digital Data Capital

contact@digitaldatacapital.com

www.digitaldatacapital.ro

Samsung, partener principal al zonei de gaming din cadrul East European Comic Con 2024

Samsung Good Game Arena va reuni timp de 3 zile cei mai importanți gameri și streameri profesioniști

București, România – 19 aprilie 2024 – Între 19 și 21 aprilie, pasionații de gaming și nu numai sunt invitați la standul Samsung, în cadrul East European Comic Con 2024, organizat la Romexpo.

În calitate de partener principal al zonei de gaming din cadrul acestei ediții al celui mai important eveniment din Europa de Est dedicat fanilor benzilor desenate, animațiilor,  dar și jocurilor video, Samsung va reuni în cele trei zile de Comic Con unii dintre cei mai cunoscuți gameri și streameri profesioniști.

La Samsung Good Game Arena, vizitatorii vor putea să și testeze cele mai noi tehnologii ale brandului, de la funcțiile AI (precum Circle to Search, Photo Assist sau Chat Assist) ale telefoanelor din seria Galaxy S24, prezente și pe tabletele premium din seria Galaxy Tab S9, la performanța monitoarelor Odyssey Neo, Odyssey OLED, Odyssey Ark, dar și la calitatea imaginii, viteza de mișcare, jocuri fără lag prezente pe televizoarele Neo QLED și OLED.

Ambasadorii de brand Samsung își vor aștepta fanii la stand să descopere împreună cele mai noi tehnologii Samsung prin sesiuni de gaming cu jocuri populare precum FIFA, PUBG, Fortnite sau League of Legends.

Programul de la Samsung Good Game Arena:

Vineri, 19 aprilie

  • între 17:00 – 19:00 – sesiuni de League of Legends cu Bogdan Techeș

Sâmbătă, 20 aprilie

  • 12:00 – 14:00 – sesiuni de Fortnite cu Reddysh
  • 14:00 – 16:00 – sesiuni de PUBG cu Tedereu
  • 16:00 – 18:00 – sesiuni de FIFA, Genshin Impact și alte jocuri cu Jaxiși Alexa TV

Duminică, 21 aprilie

  • 11:00 – 13:00 – sesiuni de FIFA cu Ovidiu Pătrașcu (Ovvy)
  • 13:00 – 15:00 – sesiuni de Stumble Guys și alte jocuri cu Theo Zeciu
  • 15:00 – 17:00 – sesiuni de Brawl Stars și Minecraft cu iSilent
  • 17:00 – 19:00 – sesiuni de Minecraft cuzaSami

Samsung participă an de an la Comic Con, susținând pasionații de gaming prin proiectele sale și tehnologiile de vârf ale brandului. Concepute pentru a oferi cele mai bune experiențe de gaming, produsele Samsung asigură caracteristici precum rate de reîmprospătare ridicate, performanță excelentă, durată lungă de viață a bateriei, dar și funcții AI menite să suțină creativitatea și pasiunile utilizatorilor.

Prezența brandului la Comic Con se aliniază cu platforma locală Play On with Samsung, care cuprinde diverse acțiuni ale brandului în zona de gaming, dar și cu strategia globală Samsung de a oferi consumatorilor produse special concepute pentru cea mai bună experiență de gaming sub umbrela #EmbraceYourGame.