5G PENTRU TOATE BUZUNARELE Telekom Romania Mobile lansează T PHONE și T PHONE PRO

  • Noile smartphones 5G T PHONE și T PHONE PRO oferă ecrane mari, camere de înaltă rezoluție și un design premium, la un preț foarte convenabil, făcând astfel ca beneficiile tehnologiei 5G să fie accesibile buzunarului fiecărui român;
  • T PHONE și T PHONE PRO vor putea fi achiziționate din canalele de vânzare ale Telekom Romania Mobile începând cu 5 octombrie cu abonamentele Nelimitat sau ”la liber”;
  • Dezvoltate în urma unui parteneriat între Deutsche Telekom și Google, telefoanele au fost concepute în jurul celor mai bune aplicații și servicii Google, și de rețea într-o experiență 5G remarcabilă.

După ce le-a promis românilor Mobil așa cum vor, Telekom Mobile face încă un pas pentru a le oferi clienților o experiență cât mai bună, simplă și corectă.

În contextul actual, când prețurile mari ale telefoanelor 5G constituie o barieră esențială pentru accesul la conectivitate de mare viteză, Telekom Romania Mobile lansează T PHONE și T PHONE PRO – noile smartphones 5G pentru fiecare buzunar.

Ca parte a grupului Deutsche Telekom, Telekom Romania Mobile crede cu tărie că accesul la conectivitatea digitală trebuie să fie accesibil oricui. Extinderea conectivității 5G are un impact transformațional asupra multor aspecte ale vieții moderne. Una dintre primele trei companii din lume în ceea ce privește incluziunea digitală, (așa cum este listată în Digital Inclusion Benchmark 2022), Deutsche Telekom și filialele sale naționale investesc continuu în viitorul digital comun, pentru a oferi acces cât mai multor oameni acces la tehnologia 5G.

T PHONE PRO

Astfel, începând cu 5 octombrie 2022, cei care își portează numărul de telefon în rețeaua Telekom Mobile vor beneficia de noul T PHONE inclus la abonamentul Nelimitat 14, sau vor putea opta pentru T PHONE PRO, dacă vor alege abonamentul Nelimitat 18. Ambele abonamente oferă beneficii naționale nelimitate și roaming în SEE inclus. Ofertele sunt valabile pentru clienții rezidențiali și business, indiferent dacă sunt deja la Telekom și doresc să își reînnoiască abonamentul sau să își achiziționeze încă unul nou sau dacă își portează acum la Telekom abonamentul din altă rețea. Ofertele sunt disponibile atât în magazinele Telekom, cât și pentru comenzi online pe telekom.ro sau la numărul 021.404.1234.

De asemenea, clienții Telekom Mobile vor putea achiziționa cele două terminale ”la liber”, fără abonament, la prețul de 999 de lei TVA inclus (T PHONE) sau 1.299 de lei (T PHONE PRO), din magazinele Telekom.

Un beneficiu suplimentar pentru utilizatorii T PHONE este spațiul de stocare în cloud de 100 GB, timp de trei luni, prin Google One, fără costuri suplimentare, oferit tuturor celor care nu au deja un cont Google One.

“Recunoaștem importanța accesului 5G pentru toți, având în vedere rolul pe care îl va juca în viitorul nostru digital comun. T PHONE și T PHONE PRO sunt telefoane de ultimă generație, pregătite pentru evoluția rețelelor mobile, prin care aducem beneficiile 5G la prețuri accesibile în buzunarele cât mai mulot clienți de pe nouă piețe europene. Ne dorim ca toată lumea să aibă acces!”, a declarat Dominique Leroy, membru al Consiliului de Administrație pentru Europa la Deutsche Telekom AG.

T PHONE

”Pentru că ne-am angajat să le oferim românilor Mobil așa cum vor, simplu și corect, lansăm T PHONE și T PHONE PRO – noile smartphones 5G cu conectivitate nelimitată, în oferte pentru fiecare buzunar, prin care democratizăm accesul la cea mai nouă tehnologie de date mobile pentru toți clienții noștri”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile.

T PHONE PRO si T PHONE au fost dezvoltate în parteneriat cu Google si dispun de ecrane HD+ de 6,82″ și, respectiv, 6,52″, cu baterii de mare capacitate, care permit conectivitate mai mare în mișcare, opțiune de încărcare rapidă de 15 W, camere de înaltă rezoluție și design premium, care include un senzor de amprentă Magenta.

SPECIFICAȚII COMPLETE:

T PHONE PROT PHONE
■ Camera: Spate: 50MP principal + 5MP ultra-wide + 2MP adâncime + 2MP macro + LED flash. Față: 16MP, video 2K @ 30fps.■ Memorie: 6GB RAM/128GB ROM, până la 2TB Micro SD Card■ Baterie: 5000 mAh cu USB C + încărcare rapidă de 15W + încărcare wireless■ 5G: DA■ Chipset: MediaTek Dimensity 700 / Octa Core – 2* 2,2GHz + 6*2GHz■ Ecran: 6,82″ HD+ cu sticlă 2.5D■ Securitate: Deblocare facială și senzor de amprentă digitală■ Protecția la apă: IP52 / IPX2■ NFC: DA■ Căști: suportă mufă pentru căști de 3,5 mm■ Sistem de operare: Android 12 + Actualizarea sistemului de operare MR■ Dimensiuni: 173,92mm x 77,8mm x 8,99mm■ Greutate: 214g■ Camera: Spate: 50MP principal + 2MP adâncime + 2MP macro + LED flash. Față: 5MP, video 2K @ 30 fps.■ Memorie: 4GB RAM/ 64GB ROM/ până la 2TB Micro SD Card■ Baterie: 4500 mAh cu USB C + încărcare rapidă de 15W■ 5G: DA■ Chipset: MediaTek Dimensity 700 / Octa Core – 2* 2,2GHz + 6*2GHz■ Ecran: 6,52″ HD+ cu sticlă 2.5D■ Securitate: Deblocare facială și senzor de amprentă digitală■ Protecția la apă: IP52 / IPX2■ NFC: n/a■ Căști: suportă mufă pentru căști de 3,5 mm■ Sistem de operare: Android 12 + Actualizarea sistemului de operare MR■ Dimensiuni: 166,61mm x 76,42mm x 8,76mm■ Greutate: 195g

Parteneriatul dintre Deutsche Telekom și Google garantează că T PHONE și T PHONE PRO oferă o experiență cu adevărat transparentă pentru utilizatorul final, îmbinând software-ul și hardware-ul pentru a crea o pereche de smartphone-uri 5G cu adevărat accesibile, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea, experiența sau securitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *