XProtect Incident Manager din noua versiune Milestone Systems prin ELKO Romania  

Bucuresti, 26 September 2022– ELKO Romania, membra a ELKO Group, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta ca utilizatorii platformei VMS XProtect Incident Manager 2022 R2 pot gestiona incidentele direct din aplicatie si pot viziona continutul video in timpul desfasurarii acestora.

Ultima actualizare a produsului software de video management Milestone Systems XProtect 2022 R2, include noi functionalitati si capacitati. Printre acestea se afla gestionarea si monitorizarea incidentelor prin intermediul unui singur buton si imbunatatirea recunoasterii numerelor de inmatriculare (LPR) prin optiunea de a identifica orice model de placuta de inmatriculare cu variatiile existente in diferite tari. Prin noua actualizare a produsului, Milestone Systems continua sa ridice standardul software de tehnologie video si sa raspunda cererii in crestere pentru cele mai bune solutii de tehnologie video complete, la cheie.

XProtect Incident Manager

Noul XProtect Incident Manager permite utilizatorilor sa inregistreze orice transmisie video in direct printr-un singur click. Utilizatorul poate opri transmisia cand incidentul se termina si poate documenta detaliile incidentului. Se pot configura tipurile de incidente cu detalii asupra lor care sa fie utilizate in raportare. Optiunile de configurare includ text, liste derulate, campuri pentru data, ora si multe altele. Chiar si inregistrarile captate anterior pot fi adaugate in raportul unui incident pentru a oferi mai multe informatii.

ELKO_MilestoneXPRotectR2

Milestone XProtect Essential+ in AWS

In noua versiune Milestone XProtect 2022 R2, pachetul Essential+ il va inlocui pe cel anterior din AWS Marketplace. Utilizatorii pot opta pentru toate versiunile de produs XProtect 2022 R2 in AWS, pentru transmisie si stocare optimizata.

Recunoasterea numerelor de inmatriculare (LPR) imbunatatita

Xprotect 2022 R2 beneficiaza de o recunoastere a stilului de numere de inmatriculate imbunatatite. Multe tari au diferite tipuri si aspecte ale placutelor de inmatriculare pentru diverse modele de vehicule. Noua versiune actualizata poate analiza mai bine autovehiculele si permite utilizatorilor sa recunoasca, sorteze si grupeze numerele de inmatriculare mai eficient. In functie de stilul placutei de inmatriculare al unei tari, utilizatorii vor putea distinge camioanele de masinile personale sau chiar de masini de politie, limuzine si autobuze. Anumite tari au placute diferite pentru masinile electrice si cele care functioneaza cu carburant fosil, iar prin noua versiune se pot identifica cu usurinta.

Specialistii ELKO Romania va stau la dispozitie pentru a afla mai multe informatii despre solutiile de monitorizare si supraveghere video la solutii@elko.ro

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajuta lumea sa fie vada cum sa asigure siguranta, sa protejeze bunurile si sa creasca eficienta afacerilor. Milestone faciliteaza comunitatii pe platforma deschisa care sa conduca colaborarea si inovarea in dezvoltare si utilizarea tehnologiei video, cu solutii sigure si accesibile, asa cum s-a  dovedit in peste 150.000 de locatii din intreaga lume. Fondata in 1998, Milestone este o companie autonoma, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informatii, vizitati www.milestonesys.com.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune. ELKO Group reprezinta peste 350 de producatori si ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii in 12 tari din Europa. In acest moment, peste 1100 de oameni sunt angajati in ELKO. ELKO Group apartine mai multor entitati legale si are sediul in Riga, Letonia. Cifra de afaceri a ELKO Group in 2021 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.8 miliarde EUR). Mai multe informatii la www.elkogroup.com.

ELKO Romania face parte din ELKO Group si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii la: www.elko.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *