EA SPORTS™ dezvăluie detalii despre FIFA ULTIMATE TEAM™

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) dezvăluie cel mai popular mod din cadrul FIFA 23, FIFA Ultimate Team, care le permite jucătorilor să aleagă dintre miile de jucători disponibili pentru a-și crea echipa perfectă, având opțiunea de a-și personaliza Clubul, atât pe teren cât și în afara acestuia. Fanii FIFA au opțiunea de a juca pe cont propriu în Squad Battles, împreună în FUT Co-Op, online în Division Rivals, sau împotriva celor mai buni jucători cu FUT Champions. FIFA Ultimate TEAM™ (FUT) oferă jucătorilor acces în lumea fotbalului pentru întreg sezonul, având inclusiv conținut dinamic bazat pe performanțele reale de pe teren și din timpul competițiilor precum UEFA Champions League, UEFA Europa League și CONMEBOL LIBERTADORES.

FIFA Ultimate Team

FUT 23 introduce un mod cu totul nou, cu momente bazate pe scenarii, denumit FUT Moments, redefineșțe sistemul Chemistry pentru a oferi mai multă flexibilitate în crearea unei echipe, iar datorită opțiunii cross-play devine mai ușor de jucat alături de prieteni.

  • FUT Moments: jucătorii pot câștiga recompense în FUT Moments, un nou mod single player bazat pe scenariide joc, care oferă o perspectivă nouă pentru FIFA Ultimate Team. Fanii vor descoperi experiențe noi și mai flexible de gameplay în ceea ce privește durata meciurilor și cerințele unei echipe selecționate, și vor putea completa provocări tematice, influențate de activitățile din viața reală, evenimentele de sezon sau Campaniile FUT. Prin completarea provocărilor, jucătorii pot câștiga Stele (Stars) pe care le vor putea folosi ulterior la deblocarea recompenselor FUT Moments în cursul sezonului FUT 23, incluzând aici jucători, pachete și multe altele.
  • Indicatorul de Chimie, redefinit: FIFA 23 a revizuit sistemul FIFA Ultimate Team™ Chemistry pentru a oferi mai multă flexibilitate în alegerea echipeii dorite în FUT 23. Un sistem simplificat permite ca jucătorii preferați să aibă o chimie comună, indiferent de poziția de pe teren, conectând jucătorii din echipă în funcție de clubul din care fac parte, ligă și naționalitate, eliminând atât necesitatea unei legături directe între jucători cu poziții adiacente, cât și impactul negativ al atributelor rezultate dintr-un indicator scăzut al Chimiei, pentru a permite mai multă varietate în crearea unei echipe.
  • Cross-Play: Jucătorii pot concura alături de prieteni pe diferite platforme și pot da startul următorului meci mai ușor cu opțiunea cross-play din FUT 23, având la dispoziție și funcționalitatea de Transfer Market pentru console și Stadia. Opțiunea cross-play pentru FUT 23 le permite fanilor să concureze împotriva altor jucători pe platforme din aceeași generație în modurile FUT Rivals, FUT Online Friendlies, FUT Champions, FUT Play A Friend și FUT Online Draft.
  • FUT Heroes: Mai mulți jucători legendari de fotbal se alătură echipei FUT Heroes în FIFA 23 Ultimate Team, oferind oportunitatea de a aduce personalitățile favorite din lumea fotbalului înapoi pe teren.
  • ICONS: Cei mai buni jucători de fotbal ai tuturor timpurilor pot fi aleși în selecționată, întrucât și mai multe personalități se alătură celor 90 jucători legendari ai fotbalului,printre care Zidane, Cruyff și Beckham.
  • FIFA World Cup 2022™: Fanii pot fi conectați laCupa Mondială FIFA – masculin in FUT 23 prin intermediul conținutului tematic, dinamic, potrivit celui mai mare eveniment din sport – inclusiv jucători speciali FIFA World Cup™, în jurul cărora poate fi construit întreaga echipă visată.
  • Personalizare: Actualizările aduse Stadionului FUTau perfecționat aspectele vizuale, terenul clubului ales devenind acum și mai realist. Un nou acoperiș și noi îmbunătățiri în materie de efecte vizuale sporesc varietatea în timp ce jucătorii construiesc un nou teren unic, iar echipamentele irizate sau designul trofeelor și galeriile animate oferă jucătorilor noi oportunități de a-și personaliza stadionul.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în divertismentul digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru console conectate la internet, dispozitive mobile și computere personale.

În anul fiscal 2022, EA a înregistrat un venit net GAAP de aproximativ 7 miliarde USD. . EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1® . Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA, EA SPORTS și sigla EA SPORTS sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. FIFA și sigla oficială a produsului cu licență FIFA sunt drepturi de autor și/sau mărci comerciale ale FIFA. Toate drepturile sunt rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *