SPOTAWHEEL OFERĂ UNA DINTRE CELE MAI STRICTE VERIFICĂRI DE PE PIAȚA AUTO, CU O INSPECȚIE ÎN PESTE 200 DE PUNCTE ȘI SOLUȚII SIGURE PENTRU ȘOFERI

Verificările detaliate Spotawheel garantează siguranța mașinilor din ofertă, punând la dispoziția cumpărătorilor doar automobile cu kilometraj real și istoric zero de accidente, precum și o garanție de până la 5 ani

 Spotawheel reinventează piața auto prin servicii de încredere și transparente, venind în sprijinul tuturor șoferilor care se confruntă cu probleme mecanice, kilometraj fals sau istoric de accidente, atunci când își caută o mașină second hand. Compania oferă soluții sigure pentru clienții săi, punând la dispoziție automobile rulate care trec prin cel mai strict proces de verificare tehnică de pe piață. Mai mult, Spotawheel acordă garanție de până la 5 ani, fără niciun cost suplimentar pentru cumpărători.

Mașinile Spotawheel sunt testate cu strictețe pentru a asigura clienții că respectă standarde ridicate de fiabilitate, oferind cel mai detaliat raport de inspecție auto de pe piață. În mai puțin de o oră, experții Spotmechanic realizează o verificare în peste 200 de puncte, iar raportul generat este la dispoziția cumpărătorilor în mod gratuit. Datorită investițiilor în soluții tehnologice și a peste 16.000 de verificări auto folosite în Grecia, Spotawheel poate spune cu certitudine dacă o mașină poate fi una de încredere și de durată. Iar pentru a le oferi șoferilor mai multă siguranță, compania vine cu o garanție de până la 5 ani, complet gratuită, pentru vehiculele intermediate de Spotawheel.

„Pentru noi, transparența și siguranța pe care le oferim clienților noștri sunt foarte importante, astfel că venim mereu către aceștia cu soluții fiabile. Fiecare automobil din parcul nostru este verificat cu atenție, iar statistic vorbind, doar una din 20 de mașini trece de o inspecție auto la noi. Acest lucru arată dorința noastră de a pune pe piață doar vehicule rulate sigure, la cele mai înalte standarde.”,a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

Cel mai detaliat raport de inspecție tehnică de pe piața auto

Fiecare automobil vine cu un raport detaliat de verificare pe care cumpărătorul îl poate solicita gratuit cu un simplu apel telefonic, indicând codul de control ce se găsește în mașina de care clientul este interesat. Ulterior, raportul este trimis pe email, iar informațiile pot fi accesate cu ușurință de către cumpărător.

După ce trec de inspecția în peste 200 de puncte, mașinile sunt supuse unor verificări suplimentare realizate de echipa de mecanici Spotawheel. Acestea includ verificarea kilometrajului, a valabilității cărții de service, a înregistrării inspecțiilor tehnice sau a istoricului de accidente. Dacă există elemente ce nu pot fi stabilite sau verificate cu exactitate, atunci automobilul este respins și nu este pus deloc spre vânzare. Astfel, Spotawheel garantează că șoferii se pot bucura de mașini 100% sigure.

Ce acoperă garanția Spotawheel?

Garanția acordată mașinilor Spotawheel este complet gratuită și nu presupune niciun cost suplimentar pentru cumpărător. Majoritatea automobilelor din ofertă beneficiază de o garanție de până la 5 ani care acoperă piesele de motor, cutia mecanică, cutia automată, diferențialul, turbocompresorul. Pe perioada garanției de până la 5 ani, mașina va trece prin operațiunile de service exclusiv în rețeaua oficială a mărcii sau în unități service autorizate.

Costurile pentru reparații sunt suportate de Spotawheel

Dacă dauna este acoperită de garanție, se efectuează reparația, iar costurile sunt suportate de Spotawheel. Pentru autoturismele din București/Ilfov, reparațiile se fac la o unitate service autorizată, iar piesele de schimb utilizate sunt originale sau sunt piese aftermarket certificate. Astfel, Spotawheel pune la dispoziție cea mai bună garanție de pe piața de automobile rulate atât datorită perioadei îndelungate oferite, cât și datorită procesului amănunțit de inspecție tehnică a mașinii.

Pentru mai multe informații despre Spotawheel, puteți accesa:

https://www.spotawheel.ro/.

Pentru noutăți despre Spotawheel, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/spotawheel.romania

Instagram: https://www.instagram.com/spotawheel.romania/?hl=en

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOaEL7aCMxQxRxFP7ImFfXg

Despre Spotawheel:

Spotawheel reprezintă o platformă end-to-end tehnologizată pentru cumpărarea de mașini second-hand și una dintre primele 1000 de companii din Europa ca ritm de creștere, conform Financial Times. Spotawheel revoluționează piața de automobile rulate prin îmbunătățirea siguranței, a gradului de satisfacție al clienților și a experienței clientului. Fondată în 2016, Spotawheel s-a afirmat ca o companie inovatoare în domeniul mașinilor second-hand, cu peste 400 de angajați și operațiuni în Grecia, Polonia, Germania și România și planuri de extindere în continuare în Europa. Cu istoric dovedit de creștere exponențială, veniturile Spotawheel au atins o rată de creștere de trei cifre de la an la an, iar compania este pe cale să devină unul dintre următorii „unicorni” ai Europei. De la debut, Spotawheel a ajutat mii de șoferi să găsească o mașină de încredere, oferindu-le transparență deplină și cea mai bună experiență. Descoperiți mai multe pe www.spotawheel.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *