PC Garage anunță campania Upgrade de Weekend Campania are loc între 29-31 iulie 2022

PCGUW

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunța campania Upgrade de WeekendAstfel, în perioada 29-31 iulie inclusiv, magazinul oferă o serie de reduceri la diferite componente.

PC Garage continua tradiția și oferă în continuare reduceri bune pentru pasionatii de IT și gaming. În perioada menționată 29-31 iulie, sunt disponibile reduceri la o serie de componente, dar și 15% reducere la orice cooler, carcasă sau sursă.

Produsele vedetă din această campanie sunt după cum urmează:

Pe lângă produsele mai sus menționate, pe pagina oficială găsiți toate celelalte produse care intră în campania Upgrade de Weekend.

PC Garage menține aprinsă dorința de a fi alături de gameri și de toți cei pasionați de IT, oferind produse și servicii de calitate, reduceri ocazionale și suport tehnic adecvat. Prin reducerile aplicate din acest weekend, pasionații își vor putea upgrada sistemele cu componente la prețuri mici, în special la plaăcile video care au fost greu de găsit o bună perioadă de timp.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina oficială a campaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *