Se deschide un punct de ridicare comenzi IKEA în Oradea

Noul punct de ridicare comenzi IKEA Oradea și-a deschis porțile astăzi, la ora 10:00, pentru a face produsele IKEA mult mai accesibile pentru consumatorii din România. Situat în centrul comercial Oradea Shopping City, pe Calea Aradului 87A, noul punct de ridicare comenzi va reprezenta îmbunătățirea experienței de cumpărături, atât a clienților din Oradea, cât și din localitățile limitrofe.  

Datorită punctului de ridicare comenzi IKEA, clienții își vor putea prelua personal produsele pe care le-au comandat anterior pe www.IKEA.ro, în magazinele IKEA din București sau chiar telefonic, cu ajutorul colegilor din departamentul Relații Clienți. Costul de livrare este doar 19 lei pentru pachete mici (sub 30 de kilograme pe comandă) și 49 lei pentru colete Cargo (peste 30 de kilograme pe comandă), cât și pachetele fragile, indiferent de dimensiunea și valoarea comenzii, iar pentru comenzile care depășesc 999 lei, nu se percep costuri de transport. Astfel, clienții vor putea să își ridice produsele în ziua și ora preferate, de luni până duminică, în intervalul 10:00 – 21:00.

„Suntem încântați să anunțăm deschiderea punctului de ridicare comenzi IKEA Oradea pentru că știm cât de importantă este proximitatea pentru îmbunătățirea relației cu clienții noștri. Astfel, clienții au posibilitatea să-și aleagă ora și ziua de ridicare a produselor și, mai mult, beneficiază și de costuri de livrare reduse. Locația din Oradea este al șaselea punct de ridicare comenzi IKEA din România și reprezintă un pas important în expansiunea noastră la nivel național.”, a declarat Violeta Neniță – Market Manager, IKEA București.

Procesul de comandă este simplu și se realizează în două etape. În primul rând, după ce produsele sunt comandate online, în magazinele din București, sau telefonic,  clienții pot selecta opțiunea de preluare din punctul de ridicare comenzi IKEA din Oradea. În cea de-a doua etapă, atunci când comanda ajunge, clientul primește un mesaj prin care este anunțat că produsele sunt disponibile și pot fi preluate în următoarele două zile, în timpul orelor de program.

Mai multe informații despre noul punct de ridicare și procesul de comandă sunt disponibile pe IKEA.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *