Axis Communications lanseaza o noua camera Body Worn – AXIS W101

Axis Communications anunta lansarea camerei AXIS W101 Body Worn, proiectata in asa fel incat sa poata fi folosita de catre orice persoana. Modelul este disponibil in doua culori: alb pentru discretie si negru pentru situatiile in care descurajarea infractiunilor este prioritara.

axis-p1467 (1) (1)

Aplicatia mobila inclusa permite vizualizarea si etichetarea pe teren, acest model fiind ideal pentru oricine doreste sa acceseze rapid si usor inregistrarile video.

AXIS W101 ofera o calitate imbunatatita a imaginilor si sunetului, are un gamut de culoare extins si un nivel de claritate ridicat, chiar si in scene cu luminozitate redusa.

Comparativ cu modelul precedent, suporta mai multe sisteme GNSS inclusiv GPS, Glonass si Galileo, oferind o functie imbunatatita de urmarire a locatiei. Camera dispune de un buton mare si usor accesibil care va permite sa incepeti inregistrarea cu o singura atingere. In plus, inregistreaza imaginile intr-o memorie tampon cu pana la 90 de secunde inainte de activare, pentru a garanta captarea intregului eveniment.

axis-p1467 (2) (1)

AXIS W101 este construita folosing standard deschise, oferind o integrare facila cu AXIS Camera Station si AXIS Case Insight, precum si cu sisteme VMS si EMS terte, locale sau in cloud.

Caracteristicile principale includ:

  • Imagini si sunete clare in permanenta;
  • Durata de functionare de pana la 17 ore;
  • Sistem KlickFast;
  • Urmarirea locatiei;
  • Garantie de 3 ani.

Camera are o durata de functionare de pana la 17 ore, dintre care mai mult de 12 ore la o rezolutie de 1080p, putandu-se incarca din mers cu un incarcator USB-C de orice tip. Tehnologia Axis Zipstream face posibila stocarea tuturor inregistrarilor necesare fara a compromite calitatea imaginilor.

AXIS W101 respecta standardele FBI privind securitatea cibernetica si ofera o criptare end-to-end completa. In plus, functia Axis Edge Vault protejeaza identificatorul dispozitivelor Axis si simplifica autorizarea acestora in retea.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *