Urmareste Live!competitia de gaming CivLan 2022 Civilization VI

CivFR, o comunitate de gaming din Franta, organizeaza in perioada 17-20 februarie 2022 un eveniment LAN dedicat Civilization VI. La competitie s-au inscris peste 100 de gameri din toate regiunea, evenimentul Live putand fi urmarit pe https://www.twitch.tv/onspottv.

Comunitatea CivFR are peste 14,000 de membri si are ca scopuri principale promovarea jocului in toate formele sale, implementarea de proiecte dedicate si organizarea de evenimente de gaming.

InGame 2

Civilization este unul dintre cele mai longevive jocuri de strategie, prima versiune fiind lansata in anul 1991 de catre Sid Meier. Ultima varianta, Civilization VI, a fost lansata in anul 2016, fiind dezvoltata de catre Firaxis Games. Jocul este disponibil gratuit pe Epic Games Store si este in prezent cel mai jucat titlu de strategie de pe Stream. In luna decembrie 2021, pe Stream, au fost prezenti concomitent un numar de 54,450 de gameri activi in Civilization VI.
Mihai Buga este reprezentantul comunitatii de Civilization VI din Romania (twitch.tv/OnSpotTV), fiind unul dintre streamerii oficiali ai evenimentului si un gamer implicat activ in dezvoltarea si organizarea concursurilor de acest gen.

InGame 3

Informatii generale
Pagina comunitate: https://civfr.com/civilization-6/civlan/
Locatie: https://www.la-source.co
Despre seria Civilization: https://www.gamespot.com/articles/civilization-celebrates-30-year-anniversary-by-teasing-new-surprises-and-challenges/1100-6496715/
https://forums.civfanatics.com/threads/civ-franchises-sold-more-than-51-million-units-worldwide.665934/
Pagina de web a comunitatii internationale: https://cpl.gg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *