XPG va prezenta cele mai noi produse și tehnologii la CES 2022 

CES Invitation

Pentru prima dată în ultimii doi ani, XPG va fi în Las Vegas pentru a prezenta cele mai recente inovații Xtreme Performance Gear

XPG, binecunoscut producător de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniștii Esports și pasionații de tehnologie, anunță cu bucurie faptul că în acest an va participa la CES 2022, eveniment ce va avea loc în perioada 5 – 8 ianuarie, la Las Vegas. Sub tema „Dawn of a New Xtreme”, compania va prezenta cele mai recente produse de la XPG și ADATA, inclusiv sisteme de gaming, periferice, accesorii și componente, cum ar fi noi module de memorie DDR5, unități SSD PCIe 5.0. și cea mai recentă sursă de alimentare Platinum de ultimă generație. Standul poate fi găsit la Venetian, Titian Ballroom, #2202.

DDR5 si SSD

SSD și DRAM cu performanțe de ultimă generație

XPG și ADATA se pregătesc pentru a aduce performanța de ultimă generație cât mai aproape de utilizatori cu cele mai recente SSD-uri PCIe Gen5x 4 și modulele de memorie DDR5. La stand, vizitatorii vor putea vedea în premieră noile memorii DDR5 RGB XPG LANCER și XPG CASTER care oferă performanțe de top cu viteze de citire/scriere de până la 6000 MT/s, respectiv 7000 MT/s. De asemenea, va fi expusă și memoria ADATA DDR5-4800 U/SO/R-DIMM cu ECC on-die și PMIC.

În plus, două prototipuri de SSD-uri PCIe Gen5x 4 ADATA vor avea o apariție specială la stand. Acestea includ „Project Nighthawk” care dispune de un controler Silicon Motion SM2508 și este capabil să ofere performanțe de citire/scriere secvențială de până la 14/12 GB/s, și „Project Blackbird” cu un controler InnoGrit IG5666 capabil să ofere viteze de citire/scriere de până la 14/10 GB/s. Ambele SSD-uri au capacități de până la 8TB. Va fi lansat și noul SSD extern USB4 Elite SE920 de la ADATA. Acest model este capabil de rate de transfer de până la 40 Gb/s și are un design proprietar de răcire termică cu ventilator încorporat.

XPG Component

Bazele pentru construirea unui „Killer” PC

Pentru a vă duce echipamentul la o nouă extremă e nevoie de putere sporită. După succesul înregistrat de sursa de alimentare XPG CORE REACTOR cu certificare Gold, CES va fi locul ideal de lansare pentru cea mai recentă și mai puternică sursă de alimentare de până acum: XPG CYBERCORE, o sursă de alimentare certificată 80 Plus Platinum și Cybenetics, gata să accepte provocarea performanțelor consumatoare de energie ale viitoarelor procesoare și plăci grafice cu configurațiile sale de 1000W și 1300W. Dispunând de ventilatoare premium XPG VENTO PRO realizate în colaborare cu Nidec, sursa XPG CYBERCORE promite să propulseze brandul XPG pentru a deveni cel mai bun producător de surse de alimentare din segment.

XPG va prezenta pentru prima dată și un prototip al XPG BATTLECRUISER PRO, un șasiu tower super ATX cu un design ce include panouri din sticlă securizată pe patru fețe și un ventilator personalizabil prin software și control de gestionare a luminii încorporat.

În completarea componentelor va fi prezentat și coolerul AIO cu lichid din familia LEVANTE, XPG LEVANTE PRO. Echipat cu un ecran LCD proeminent care poate fi complet personalizat prin intermediul ecosistemului software XPG PRIME, acesta vine cu cea mai recentă soluție de răcire cu lichid ASETEK și ventilatoare XPG VENTO PRO 120 PWM de top.

XPG Peripheral

Control deplin cu cele mai recente periferice și accesorii XPG

Familia completă de periferice de gaming XPG va fi prezentă la standul XPG. Printre acestea, XPG lansează seria de noi mouși de gaming ALPHA cu cel mai recent design ergonomic și un senzor optic PIXART PAW3335 de înaltă performanță. Seria include o versiune wireless cu conectivitate proprietară de 2,4 GHz pentru jocuri sau o conexiune Bluetooth standard pentru utilizarea de zi cu zi și o versiune cu fir, toate produsele fiind compatibile cu ecosistemul software XPG Prime.

XPG va permite vizitatorilor să arunce o privire asupra celui mai recent prototip numit XPG VAULT, un mouse USB-C cu fir care vrea să devină „o librărie de jocuri, în palma utilizatorilor”. Prototipul actual poate integra un SSD cu capacitate de până la 1TB care rulează la 985 MB/s și un software Gaming Launcher care promite să transforme jocurile în librării portabile și să ofere un nivel mai ridicat de integrare a jocurilor cu ecosistemul software XPG Prime.

XPG System

Bucurați-vă de jocuri și de productivitate cu o gamă completă de sisteme de gaming

Gama completă de notebook-uri XPG va fi lansată la standul din cadrul CES 2022, inclusiv notebook-ul premiat XPG XENIA 15 KC de 15,6 inci. Dispozitivul este rezultatul unei colaborări de proiectare între XPG și Intel și este echipat cu un procesor Intel® Core™ i7 11800H și grafică NVIDIA® RTX 3070. În plus, pentru stabilitate și performanță crescută, notebook-ul este echipat cu o soluție de interfață termică din metal lichid, SSD PCIe Gen4 de 1 TB XPG GAMMIX S70 și 32GB (2x16GB) memorie XPG DDR4-3200MHz de înaltă performanță. Celelalte sisteme care vor fi prezente la stand sunt ultrabook-ul XPG XENIA Xe de 15,6 inci bazat pe standardul platformei Intel EVO™ și ultrabook-ul surprinzător de ușor XPG XENIA 14, cu un șasiu subțire din aliaj de magneziu, care cântărește doar 970 gr, cel mai ușor laptop cu aceste dimensiuni.

Vizitați XPG și ADATA la CES 2022

Unde:  The Venetian, Titian #2202
Când:  5 – 8 ianuarie 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *