Inovarea unei noi ere: obiectivul nostru la CES 2022

Articol scris de JH Han, Vice Chairman, CEO and Head of DX (Device eXperience) Division, Samsung Electronics

Odată cu CES 2022, la doar două săptămâni distanță, și cu noul rol pe care mi l-am asumat aici, la Samsung, mă simt extrem de onorat să țin discursul de pre-show, conturat sub tematica „Together for Tomorrow”. De la ultima noastră întâlnire fizică la CES, cu toții am trecut printr-o perioadă de schimbări semnificative. A trebuit să ne reevaluăm relația cu lumea înconjurătoare și să re-prioritizăm lucrurile la care țineam cel mai mult. Astfel, am găsit o valoare mult mai mare în plăcerea de a fi „împreună”, fiind mai aproape de familia și prietenii noștri.

În această nouă eră, am descoperit că inovația nu mai poate fi o abordare „universal valabilă”. Dispozitivele și spațiile personalizate sunt mai importante acum ca niciodată. La fel sunt conexiunile și experiențele pe care tehnologiile noastre le facilitează. Experiența noastră de acasă a devenit mult mai importantă, iar tehnologiile nu mai sunt doar instrumente utile, ci adevărate căi de salvare pentru familia, prietenii și hobby-urile noastre.

JH Han

Această realitate ne-a întărit angajamentul de a crea experiențe noi și semnificative pentru clienții noștri. Ne-a determinat să explorăm modalități mai bune pentru ca dispozitivele noastre să funcționeze din ce în ce mai ușor împreună, pentru caracteristici de conectivitate și personalizare îmbunătățite. La Samsung, credem că dispozitivele noastre ar trebui să reflecte stilul de viață, pasiunile și gusturile personale, de la smartphone-uri până la electrocasnice și televizoare. Și, funcționând împreună fără probleme, acestea ar trebui să ne ușureze viața, astfel încât să putem face mai mult din lucrurile pe care le îndrăgim.

Acesta este motivul pentru care am anunțat o schimbare majoră în organizația noastră, la începutul acestei luni, una care vizează consolidarea sinergiilor dintre diferitele noastre categorii de produse și servicii. În cadrul acestei noi structuri, toate electronicele noastre de larg consum, de la televizoare și electrocasnice până la dispozitivele mobile, vor intra sub un acoperiș mai mare, coerent cu viziunea noastră de a crea experiențe semnificative prin inovare.

Și, desigur, viziunea Samsung pentru viitor nu se referă doar la conectarea dispozitivelor. Reconectarea cu planeta și impactul pozitiv asupra mediului reprezintă o parte integrantă a planului nostru. În calitate de lider mondial în electronice de larg consum, Samsung are responsabilitatea de a proteja mediul și de a construi un viitor mai bun. De aceea, leadership-ul Samsung în materie de inovare trebuie să se potrivească cu cel de „inovare sustenabilă”.

Suntem foarte nerăbdători să ne îmbarcăm în această nouă călătorie și abia așteptăm să împărtășim cu voi mai multe în lunile care urmează.

Pentru început, intenționăm să aruncăm o privire asupra direcției pe care ne vom concentra în cadrul CES 2022. Iată o previzualizare rapidă a ceea ce vom anunța atunci:

Crearea de experiențe personalizate

Cultura inovației Samsung își are rădăcinile în depășirea limitelor și în crearea de noi căi de acces spre viitor. Acum, Samsung inovează pentru o nouă eră, în care tehnologiile sunt flexibile și adaptabile pentru fiecare utilizator. La CES, veți vedea ultimele noastre inovații și experiențe – inclusiv produse care vă oferă libertatea de a vă uita la televizor de oriunde și de a transforma orice spațiu într-un peisaj sau o operă de artă. Experiența de joc va deveni și mai simplă, mai captivantă și fără întreruperi. Și, pentru că fiecare are propriul gust și stil de viață unic, dorim să vă oferim posibilitatea de a vă personaliza dispozitivele în funcție de ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră. Un viitor nou, personalizabil al tehnologiilor proprii este aici și sunt încântat să vă arăt modul în care electrocasnicele noastre de acasă, dispozitivele mobile și ecranele de pretutindeni pot prinde viață.

Conectivitate fără întreruperi

Ne imaginăm o lume în care tehnologia este personalizată în funcție de stilul de viață și nevoile fiecărui consumator, iar o modalitate de a realiza acest lucru ar fi prin conectivitatea fără întreruperi. La CES, vom împărtăși mai multe despre colaborarea noastră cu experți și parteneri din industrie pentru a crea o experiență conectată cu adevărat îmbunătățită. Pentru că, la Samsung, credem că un ecosistem sigur și deschis cea mai capabilă soluție pentru cea mai bună experiență de utilizare, oferindu-vă libertatea de a crea experiențe care se potrivesc cel mai bine stilului dumneavoastră unic de viață. În plus, vom introduce și o nouă soluție care vă ajută să integrați mai bine toate dispozitivele dumneavoastră inteligente de acasă.

Redefinirea unui viitor mai bun pentru planetă

Acesta este un moment important pentru planeta noastră. A o proteja este treaba tuturor. La Samsung, infuzăm sustenabilitate în tot ceea ce facem, de la cipurile care alimentează produsele noastre până la experiența consumatorului pe dispozitivele în sine. La CES, vă vom împărtăși mai multe despre modul în care realizăm actualizări semnificative în procesul nostru de inovare, care vă permit să faceți schimbări și în viața de zi cu zi. În plus, vom împărtăși noi moduri de lucru cu parteneri pentru soluții unice de sustenabilitate.

Este timpul să evoluăm produsele și experiențele noastre pentru a se potrivi mai bine nevoilor unei noi generații de utilizatori. Pe măsură ce susținem un ecosistem de tehnologie incluzivă și conectată, aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu voi modul în care am fost inspirați de oamenii, valorile și stilurile de viață care ne creează comunitatea globală, precum și modul în care putem continua să le susținem prin programe și inovații orientate în jurul omului.

Sper să fiți alături de mine pe 4 ianuarie, la ora 18:30 PST, pentru prezentarea Samsung CES 2022 în Las Vegas sau online, în direct prin Samsung Newsroom și Samsung.com.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *