Milestone SI Briefcam OFERA CLIENTILOR xprotect INSTRUMENTE ANALITICE premium DE INVESTIGARE

Odata cu lansarea XProtect® Rapid REVIEW, clientii Milestone vor avea posibilitatea de a accelera procesele de investigare si de a descoperi cu rapiditate si acuratete ceea ce isi doresc sa gaseasca. Bazandu-se pe tehnologia de analiza video pusa la dispozitie de BriefCam, ore intregi de inregistrari video pot fi trecute in revista acum in doar cateva minute, oferind un proces decizional imbunatatit si un nou impuls oricarei investigatii.

XProtect Rapid REVIEW de la Milestone este o solutie inteligenta de analiza video care permite operatorilor de securitate si anchetatorilor sa caute in mod eficient in volume mari, de ore si ore de inregistrari video si sa identifice exact ceea ce cauta in doar cateva minute.

Avand la baza tehnologia inovatoare de analiza video BriefCam®, XProtect Rapid REVIEW este un add-on care este integrat perfect in XProtect Smart Client de la Milestone. Produsul este disponibil prin canalul autorizat de parteneri Milestone Systems si este compatibil cu toate produsele XProtect VMS achizitionate.

„XProtect Rapid REVIEW este o solutie ideala pentru clientii Milestone XProtect, care doresc sa-si imbunatateasca investitia in VMS cu instrumente analitice premium de investigare video. BriefCam este incantata sa acceseze un segment de piata care nu este abordat in prezent, prin Milestone si vastul sau ecosistem de parteneri”, a declarat Gili Rom, VP Strategy and Alliances la BriefCam.

Bjørn Skou Eilertsen, Chief Technology Officer la Milestone Systems, a declarat:

„In mod clar, XProtect Rapid REVIEW este un instrument important pentru clientii nostri, care ii ajuta sa-si accelereze investigatiile si, in general, sa lucreze mai inteligent cu VMS-ul lor. Aducerea celor mai bune solutii pentru clientii nostri este obiectivul nostru cheie.”

XProtect Rapid REVIEW permite cautari si filtrari video de mare precizie pentru mai multe camere, bazate pe o suita in expansiune de clase, atribute, comportamente si straturi vizuale care ajuta investigatorii sa identifice oamenii, obiectele si comportamentele care ii intereseaza. Tehnologia unica VIDEO SYNOPSIS® ofera operatorului posibilitatea de a vizualiza simultan obiecte care au aparut in momente diferite in cadrul inregistrarii video.

De asemenea, folosind caracteristica Appearance Similarity operatorul poate localiza instantaneu persoane, vehicule si alte obiecte de interes cautand obiecte cu atribute similare. Pentru perioada pandemica, respectarea normelor sanitare este sustinuta de o serie de alte caracteristici precum: Face Mask Detection, Proximity Identification sau Line Crossing.

„Lansarea XProtect Rapid REVIEW reprezinta un parteneriat strategic pentru a aduce analiza video mai aproape de produsul nostru principal si pentru a adauga o valoare suplimentara investitiei clientilor nostri in XProtect”, a spus Eilertsen.

„Vrem sa permitem companiilor si guvernelor sa valorifice puterea analizei datelor, ceea ce le poate ajuta sa abordeze deficitul de resurse, amenintarile de securitate si alte provocari. Uneori putem descoperi ca cea mai buna optiune este sa integram instrumentele analitice in XProtect. Acestea fiind spuse, deschiderea este incorporata in ADN-ul lui Milestone, XProtect ramane un VMS cu platforma deschisa si continuam sa furnizam solutiile de management video care rezolva cel mai bine nevoile clientilor prin parteneriate puternice cu partenerii nostri tehnologici”, a concluzionat Eilertsen.

Despre XProtect Rapid REVIEW:   

Oferirea unei experiente perfecte necesita o integrare profunda a tehnologiei de analiza.

Milestone XProtect este unul dintre doar cateva VMS-uri care au o integrare de nivel 4 in analiticele BriefCam, facand ca functiile XProtect Rapid REVIEW sa fie disponibile direct din cadrul XProtect Smart Client. Aceasta asigura o experienta perfecta, oferind utilizatorului o singura experienta de interfata cu utilizatorul, de unde isi pot gestiona investigatia.

Despre BriefCamBriefCam® este furnizorul principal de software de analiza video care permite oamenilor, companiilor si comunitatilor sa deblocheze valoarea continutului de supraveghere video. Oferind solutii precise, flexibile si cuprinzatoare, platforma de analiza video a BriefCam ofera informatii valoroase pentru accelerarea investigatiilor, cresterea constientizarii situatiei si imbunatatirea inteligentei operationale. Tehnologia VIDEO SYNOPSIS® este o marca inregistrata a BriefCam, Ltd. Pentru mai multe informatii despre solutiile de analiza a continutului video ale BriefCam, vizitati https://www.briefcam.com/.

Despre Milestone SystemsMilestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajuta lumea sa fie mai sigura, protejeaza bunurile si creste eficienta afacerilor. Milestone faciliteaza comunitatii pe platforma deschisa sa conduca colaborarea si inovarea in dezvoltare si utilizarea tehnologiei video deschise, cu solutii sigure si accesibile, asa cum s-a  dovedit in peste 150.000 de locatii din intreaga lume. Fondata in 1998, Milestone este o companie autonoma, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com. Pentru stiri si alte comunicate de presa, vizitati zona de stiri Newsroom. Click aici pentru informatii despre marcile inregistrate – Trademarks. Partenerii media ai MIPS in Romania sunt Agerpres – Agentia Nationala de Presa – si Romanian Smart City Association.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *