VILA UNICAT, CU PADURE DE STEJARI SECULARI, DISPONIBILA LA VANZARE IN SNAGOV PENTRU 4.200.000 EUR

Vila Snagov

Contextul pandemic cu restrictii numeroase, sistemul de munca hibrid sau telemunca au produs schimbari fundamentale in ceea ce priveste cererea pe toate nisele pietei rezidentiale. Astfel, pe segmentul de top al pietei (premium & lux) pe langa penthouse-uri in locatii centrale, cumparatorii cauta vile in zone din apropierea Bucurestiului, bine conectate cu Capitala.

O astfel de proprietate, unicat, este disponibila pe piata pe malul lacului Snagov. Vila, in suprafata de 1.732 mp construiti are 10 dormitoare si numeroase facilitati precum locuinta secundara pentru personal, piscina interioara, teren de tenis, debarcader si garaj pentru patru barci, ponton, sala de fitness, sauna si salina, loc de joaca si casuta in copac pentru cei mici. Pretul de listare este de 4.200.000 EUR.

Pentru a fi catalagata de lux o proprietate are nevoie in primul rand de unicitate. Prin pozitionarea sa intr-o zona cu circuit inchis si iesire de 700 m direct la lacul Snagov, intr-o oaza de verdeata si aer curat, BONVIE Snagov ofera un stil de viata aparte, intimate, siguranta si confort”, spune Stefan Dumitru, CEO, BONVIE Snagov, adaugand: ”Situata pe un teren de 5.000 mp, la care se adauga o padure de stejari seculari de 3.000 mp, proprietatea se preteaza persoanelor cu un stil de viata activ ce pot practica sporturi nautice, jogging sau plimbari cu bicicleta.”

Ponton

Dispusa pe demisol, parter, etaj si mansarda, vila ofera dormitoare si bai numeroase, zona de generoasa de zi (living & dinning), bucatarie si zone separate de birou, biblioteca si spatii de depozitare. Proprietatea se bucura de deschidere unica in zona la lac, sub forma de golf, precum si un ponton cu platforma betonata pentru salupe, 700 mp de luciu de apa si garaj pentru patru barci. Spatiile verzi, amenajate dupa un concept integrat de peisagistica, ocupa o suprafata semnificativa.

Finalizarea autostrazii A3 impreuna cu Autostrada Urbana au creat noi oportunitati imobiliare in localitatile limitrofe din partea nordica – Snagov, Moara Vlasiei, Balotesti etc- datorita conexiunii facile cu Bucurestiul. Aceasta investitie, coroborata cu noi investitii in proiecte comerciale sau educationale, asigura persoanelor cu venituri ridicate toata infrastructura necesara pentru a migra din Bucuresti catre zonele limitrofe pentru un stil de viata conectat cu natura, mai putina poluare si mai multe optiuni de petrecere a timpului liber la aer curat.

Padure de stejari seculari loc de joaca si casuta in copac

Mai multe detali www.bonvie.ro

CONTACT PR: Bianca Dobrescu, bianca@verbio.ro, +40 747 800 398

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *