AMD continuă Cloud Momentum cu procesoarele EPYC

AMD Radeon PRO V620 server image

AMD a prezentat două inovații ce vor îmbunătății sectorul de cloud. Acestea sunt:

  1. Azure:
  • Azure a lansat noile DCasev5 și ECasv5, primele mașini virtuale de înaltă securitate ce integrează procesoarele AMD EPYC alături de securtiatea oferită de Azure. Totodată, sunt primele VM care utilizează Secure Encrypted Virtualization – Secure Nested Paging (SEV-SNP). Mașinile virtuale Azure se pliază perfect pentru utilizatorii care își doresc cea mai avansată securitate din domeniu.
  • De asemenea, Azure utilizează procesoarele AMD EPYC din cea de-a treia generație pentru cele mai moderne VMs. Numele acestora sunt: Dasv5 și Easv5 Azure și oferă un raport preț-perfomanță de neegalat pentru majoritatea sarcinilor de lucru în comparație cu VMs Microsoft Azure de generație trecută.
  1. AMD a anunțat GPU-ul Radeon PRO V620, construit pe cea mai recentă arhitectură AMD RDNA 2, care oferă grafică la cele mai înalte standarde de performanță pentru sarcinile de lucru din cloud, în cele mai noi titluri AAA, dar și în aplicații grafice 3D intensive.
  • Cu capabilități inovatoare de partiționare a GPU-ului, codificatoare accelerate hardware multi-stream și memorie GDDR6 de 32 GB, AMD Radeon PRO V620 oferă resurse grafice dedicate care se adaptează diverselor medii de lucru, ajutând la asigurarea performanței grafice rentabile pentru o serie de sarcini de lucru.
AMD Radeon PRO V620 angled image

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați comunicatele de presă pentru AMD/Azure și AMD Radeon PRO V620.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *