AXIS Camera Application Platform ajuta dezvoltatorii sa faca tranzitia la solutiile edge

Axis Communications a anuntat lansarea platformei AXIS Camera Application Platform (ACAP) versiunea 4, care ofera oportunitati noi dezvoltatorilor dornici sa creeze solutii pentru dispozitivele Axis. Conceputa sa faciliteze trecerea la edge, platforma include cadre si interfete API standard precum si suport pentru limbajele de programare de ultima generatie.

De mai mult un deceniu, platforma ACAP le permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii pentru o varietate de scenarii, precum gestionarea traficului si optimizarea afacerilor. In prezent, in contextul calitatii sporite a imaginilor si, in special, al introducerii invatarii profunde accelerate edge, datele deschid drumul catre o schimbare radicala in domeniul aplicatiilor de recunoastere vizuala computerizata.

Pentru a facilita aceasta oportunitate, generatia a patra a platformei ACAP a fost conceputa astfel incat sa poata fi accesata cat mai usor de dezvoltatori, prin adoptarea unor interfete API bine cunoscute si a unor tehnologii standard in industria de profil.

Schimbarea principala adusa de platforma ACAP versiunea 4 consta din introducerea setului SDK pentru recunoastere vizuala computerizata a imaginilor pe platforma ACAP. Acest nou set SDK face legatura intre marginea retelei, server si mediile bazate pe cloud. Setul este conceput special pentru crearea aplicatiilor de recunoastere vizuala computerizata destinate portofoliului de produse Axis echipate cu IA, cum ar fi AXIS Q3536-LVE/38-LVE si AXIS Q1656-LE. Aceste camere sunt bazate pe cel mai recent sistem SoC creat de Axis si sunt echipate cu o unitate de procesare cu invatare profunda (DLPU) care ofera caracteristici avansate si sisteme puternice de analiza.

Caracteristicile principale includ: 

  • Dezvoltarea si rularea de aplicatii;
  • Interfete API standard pentru recunoasterea vizuala computerizata a imaginilor;
  • Suport pentru limbajele de programare de nivel inalt

Setul SDK de recunoastere vizuala computerizata a imaginilor pe platforma ACAP este suplimentat de setul SDK nativ al platformei ACAP. Acesta suporta intregul portofoliu de produse Axis, inclusiv dispozitivele si produsele software si asigura un nivel inalt de performanta prin integrarea perfecta cu echipamentele hardware si sistemul de operare AXIS.

Aflati informatii despre

AXIS Camera Application Platform 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces, interfoane video si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *