Motorola Mobility a fost desemnat „Furnizorul de soluții de securitate mobilă al anului”

sdasdas

Programul Mobile Breakthrough Awards 2021 recunoaște companiile și soluțiile de top în domeniul comunicațiilor mobile și wireless din întreaga lume

20 octombrie 2021 – Mobile Breakthrough, o organizație independentă  care recunoaște meritele companiilor, tehnologiilor și produsele de top de pe piața globală de comunicații mobile și wireless, a anunță că Motorola Mobility, o companie Lenovo, a fost desemnată „Furnizorul de soluții de securitate mobilă al anului”, în cadrul celui de-al cincilea program anual Mobile Breakthrough Awards.

Securitatea este o caracteristica aflată în centrul ciclului de viață al tuturor produselor Motorola.  Având în vedere creșterea amenințărilor mobile care continuă să se propage și feedbackul direct al clienților, ca factor cheie pentru companie, Motorola a introdus ThinkShield pentru smartphones. Prin această extensie a portofoliului ThinkShield de la Lenovo, Motorola oferă clienților o protecție profesională, integrată 360 °, începând cu funcții de securitate încorporate, continuând cu hardware și un sistem de operare curat și oferind servicii avansate de securitate și gestionare prin soluții opționale bazate pe inteligență artificială, cum ar fi Moto Threat Defense by Zimperium și moto OEM config.

Sudhir Chadaga, Chief Strategy Officer, Motorola a declarat: „Cu ThinkShield pentru mobil, oferim clienților noștri siguranța dispozitivele lor printr-o soluție cuprinzătoare de securitate și gestionare a dispozitivelor care oferă o securitate încorporată îmbunătățită, precum și servicii de inteligență artificială avansate, așa cum sunt Moto Threat Defense By Zimperium, care garantează protecție împotriva amenințărilor cibernetice”.

Misiunea premiilor anuale Mobile Breakthrough Awards este de a onora excelența și de a recunoaște inovația, munca grea și succesul într-o gamă largă de categorii din domeniul tehnologiei mobile și wireless, inclusiv Cloud Computing, Mobile Management, Wireless și Broadband, Mobile Analytics, IoT,  Smart City și multe altele. Mai mult, toate nominalizările au fost evaluate de un grup independent de experți din industria wireless.

James Johnson, director general, Mobile Breakthrough a declarat„Smartphone-urile se află în centrul vieții noastre comerciale și personale și atât companiile, cât și persoanele fizice au nevoie de o securitate suplimentară pentru dispozitivele lor, care să fie capabilă să le protejeze datele sensibile și să țină în frâu amenințările online. Acest lucru este și mai mult o prioritate pentru noi, deoarece telefoanele noastre sunt, deseori, utilizate în medii de lucru remote”.

Motorola își propune să exceleze în domeniul inovației, livrând întotdeauna soluții semnificative. Acest spirit continuă cu ThinkShield pentru mobil, cu scopul de a le  oferi clienților siguranță, în fața amenințărilor mobile aflate într-o continuă creștere.

Pentru a afla mai multe despre Thinkshield pentru mobil, vizitați: https://www.motorola.com/us/thinkshield/p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *