Universul televizoarelor TCL ia cu asalt piața.Descoperă și tu de ce TCL este alegerea smart pentru căminul tău

București, 18 octombrie 2021: TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, a lansat anul acesta șase serii noi de televizoare care ridică ștacheta pe piață și redefinesc obiceiurile de consum pentru utilizatorii din Europa, dar și din întreaga lume.


Seriile C – televizoare de înaltă performanță, Calman-Ready

C72, C72+ și C82 lansate oficial în cadrul evenimentului exclusivist de presă al TCL Europe – Display Greatness au pus în evidență capacitățile excepționale de imagine și sunet ale produselor companiei.

Seria TCL C72 are un nivel de reproducere a culorilor, detalii și profunzime de neegalat de către orice alt LED sau TV OLED, înglobând tehnologia de ultimă generație QLED, care îți asigură experiența cinematografică de top acasă.

C72+ excelează pe cadre rapide și foarte rapide, stabilizând acțiunea pe ecran, ca tu să nu pierzi niciun moment din acțiunea filmelor, serialelor, meciurilor sau întrecerilor care te fascinează.

Seria TCL C82 este dotată cu tehnologia originală TCL Mini-LED. Cu acest afișaj Mini-LED unic, de înaltă performanță, capabil să ofere 20 de opriri ale intervalului dinamic, mii de mini-LED-uri creează o luminozitate excelentă, gradații mai subtile între nuanțele de negru, detalii excepționale ale umbrelor, o cromatică vivace și culori impresionante, obținându-se astfel performanțe HDR mai bogate și mai realiste.

În plus, seriile de televizioare QLED C72+ și Mini Led C82 de la TCL sunt echipate cu Software-ul Calman de calibrare a culorilor. Eticheta „Calman Ready” se aplică dispozitivelor care comunică perfect cu software-ul Calman, îmbunățind, după calibrare, calitatea și precizia culorilor.

Modelele din Seria C au fost lansate în luna aprilie a acestui an și sunt acum disponibile în Europa și pe piețele selectate la nivel mondial.

Televizoare care Transcend Vision

Seriile X Mini LED TV,  X92 Pro OD Zero Mini LED 8K TV și X92 Mini LED 8K TV lansate cu prilejul evenimentului Transcend Vision reflectă devotamentul companiei în cursa de elevare a tehnologiei Mini LED, consolidând rolul de market leader al TCL pe piața internațională.

Tehnologia seriei X Mini LED le oferă utilizatorilor o experiență de vizionare captivantă printr-un număr crescut de leduri de mici dimensiuni, capabile să producă mai multe zone de control pentru contrast. Televizoarele TCL reproduc astfel mai multe detalii, folosesc un nivel impresionant de luminozitate și înglobează tehnologia de ultimă generație High Dynamic Range.

Certificată de Asociația 8K pentru a asigura o veritabilă experiență 8K, seria X oferă, bineînțeles, capacitate de vizionare 8K și 8K upscaling, asigurând accesul la mai mult conținut cu cea mai bună claritate de pe piață datorită panelului 8K de 120 de herți. Mai mult, prin TCL QLED, seria X crește la nivel de volum cu 100%, ajungând la peste un miliard de culori. Toate imaginile sunt redate cu profunzime de tip 3D, captivând complet utilizatorul, în fiecare moment și la fiecare scenă.

Seria de televizoare X92 și Seria X92 Pro vor intra pe piața românească începând cu finalul acestui an.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV în toată lumea. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *