IKEA oferă soluții de purificare a aerului din interior pentru a îmbunătăți calitatea acestuia

IKEA aduce soluții accesibile care să le permită oamenilor să își purifice aerul din propria casă, pentru a respira mai ușor și pentru a se bucura de un mediu curat și sănătos în interior. Astfel, IKEA aduce pe piață o serie de purificatoare de aer, care îmbină tehnologia de înaltă performanță cu designul deosebit. Acestea sunt disponibile online și în magazinele IKEA din România.

Purificatoarele IKEA îmbunătățesc calitatea aerului din interior și transformă casa într-un mediu mai sigur și mai sănătos. Există câteva surse comune de poluare în casă, precum praful, sistemul slab de ventilație, mucegaiul sau diverse chimicale provenite de la produsele de curățare. Purificarea aerului este esențială și nu trebuie să presupună un proces complicat sau produse costistoare. Așadar, IKEA îmbină eficiența și inovațiile în domeniu cu designul plăcut, permițându-le consumatorilor să își personalizeze casa cu o tehnologie care îi ajută să obțină un aer mai curat.

STARKVIND,cel mai nou purificator de aer de la IKEA, este conceput pentru a se potrivi perfect oricărei case, având un design vertical, care corespunde mai multor nevoi și gusturi. Acesta poate fi achiziționat în două versiuni, un model integrat într-o masă cochetă sau un model de sine stătător care poate fi poziționat pe podea. Acesta este un purificator accesibil și a fost creat pentru a nu ocupa mult spațiu. STARKVIND face parte din sistemul inteligent IKEA Home și poate fi ușor de utilizat și programat prin aplicația sistemului.

Purificatorul de aer FÖRNUFTIG este o soluție accesibilă care încorporează un pre-filtru pentru eliminarea particulelor mari, precum părul și praful și un filtru care înlătură particulele mai mici purtate de aer, precum praful și polenul, fiind special conceput pentru camerele mai mici. FÖRNUFTIG poate reduce cu ușurință mirosurile neplăcute, cum ar fi cele de la fumat și gătit, integrându-se perfect în decorul casei. Acesta poate fi atât fixat pe perete, cât și așezat pe podea, folosind suportul inclus.

Senzorul pentru calitatea aerului, VINDRIKTNING, este conceput pentru utilizare interioară, indicând calitatea aerului în funcție de particule (PM2,5). Acest senzor elegant poate fi conectat ușor la un cablu de alimentare și poziționat oriunde în casă.

Purificatoarele de aer STARKVIND, FÖRNUFTIG și VINDRIKTNING sunt disponibile în magazinele IKEA din România, dar și online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *