Mini-camere de tip dome cu distanta focala variabila si deep learning, pentru o supraveghere discreta

Axis Communications a anuntat lansarea a doua mini-camere de tip dome concepute sa ofere imagini excelente chiar si in conditii de luminozitate dificile.

Camerele AXIS M4216-LV si AXIS M4216-V sunt echipate cu o unitate de procesare cu invatare profunda (DLPU) si sunt concepute sa se integreze perfect in orice mediu, putand fi revopsite. Sunt prevazute cu port HDMI si ofera posibilitatea de a adauga conectivitate I/O si modulul audio AXIS T61.

Datorita tehnologiei Wide dynamic range, aceste camere de tip dome compacte si discrete asigura claritatea imaginilor chiar si atunci cand scena contine atat zone luminoase, cat si zone intunecate.

In plus, modelul AXIS M4216-LV este echipat cu tehnologia Axis OptimizedIR care confera un nivel exceptional de claritate chiar si in conditii de intuneric deplin.

Caracteristicile principale:

  • 4 MP / HDTV 1080p;
  • Design compact si discret;
  • Obiectiv varifocal, cu control de la distanta al functiei de zoom si focalizare;
  • Suport pentru sisteme de analiza cu invatare profunda;
  • Iesire HDMI pentru monitoare publice.

Camerele dispun de zoom si focalizare automata, nemaifiind necesara reglarea manuala. In plus, functia Axis Edge Vault protejeaza ID-ul dispozitivelor Axis si simplifica autorizarea acestora in retea.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *