Ultima săptămână a campaniei Back To School vine cu oferte la toate categoriile de produse Huawei

Reduceri de până la 75% pentru produsele din Huawei Online Store, până pe 26 septembrie

București, 21 septembrie 2021 – Campania Back To Schooloferită de Huawei Consumer BG, care vine în ajutorul consumatorilor cu prețuri promoționale în cadrul magazinului online www.huaweistore.ro, a ajuns aproape de final, astfel că ultima săptămână de campanie aduce reduceri de până la 75% pentru toate categoriile de produse Huawei, până pe data de 26 septembrie.

Ultima săptămână a campaniei Back To School vine cu reduceri atractive de până la 75% la toate categoriile de produse. Printre acestea se numără PC, tablete, routere, audio și wearables și accesorii. Astfel, Huawei Online Store vine în ajutorul iubitorilor de tehnologie cu reduceri substanțiale la produsele Huawei, iar vedetele campaniei sunt laptopurile, tabletele și routerele.

MateBook 13 și MateBook 14 2020 au în continuare parte de cele mai mari reduceri, care pot ajunge până la 2.000 de lei. Astfel, laptopul cel mai bine vândut în această campanie, MateBook 13, va mai avea prețul promoțional de 2.999 lei, iar MateBook 14 poate fi găsit la prețul de 3.999 lei. Printre laptopurile la reducere se află și modelele MateBook D15 și D14 cu procesoare Intel Core i3 sau i5.

Toate laptopurile Huawei achiziționate în cadrul campaniei vor beneficia de update gratuit și prioritar la sistemul de operare Windows 11. În plus, aceste notebook-uri vor beneficia și de un an de extra garanție gratuit.

Printre tabletele care fac parte din reducere sunt MatePad Pro, MatePad 10.4, MatePad T10 și T10s sau MatePad T8, iar cel mai recent lansată tabletă, MatePad 11, vine cu o reducere substanțială și ajunge la prețul de 1.999 lei, împreună cu tastatura magnetică inclusă în acest preț.

HUAWEI WiFi Mesh, sistemul inteligent de routere, poate fi găsit la prețul de 899 lei, cel cu 3 routere și la 499 lei, cel cu 2 routere, în funcție de nevoile utilizatorului. În plus, printre dispozitivele aflate la prețuri reduse pe www.huaweistore.ro se numără și HUAWEI WiFi AX3 Quad-core White și HUAWEI WiFi AX3 Dual-core White.

Huawei Online Store oferă consumatorilor avantajul plății în 3 sau 6 rate fără dobândă pentru anumite produse, transport rapid și gratuit pentru fiecare comandă și, de asemenea, posibilitatea de plată ramburs fără taxe suplimentare la livrarea produselor achiziționate.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *