Motorola lansează moto g60 și împreună cu Altex anunță 3.000 de vouchere de 500 lei pentru achiziția telefonului

București, 21 septembrie 2021: Motorola și Altex anunță o ofertă excepțională pentru noul moto g60, care va fi disponibil în România începând din 13 octombrie, la prețul recomandat de 1399 lei. Astfel primii 3000 de înscriși, pe site-ul Altex, în perioada 21 septembrie – 10 octombrie, vor obține un voucher în valoare de 500 lei, pe care îl vor putea utiliza exclusiv pe 13 octombrie, pentru achiziția celui mai nou telefon din familia moto g.

Dezvoltat pentru ca utilizatorii să beneficieze de o experiență de utilizare excepțională, moto g60 vine echipat cu o cameră de 108 MP și o baterie de 6000mAh, fiind considerat un telefon potrivit pentru creatorii de conținut, dar și pentru pasionații de gaming, care se pot bucura de o rată de refresh a ecranului de 120 Hz, dar și de performanțele impresionate pe care le oferă procesorul de mare viteză Qualcomm Snapdragon 732G Mobile Platform. Dispozitivul moto g60 trece cu ușurință ca un favorit în categorie din punct de vedere al raportului preț calitate.

moto g60 revoluționează arta fotografiei

moto g60 oferă un sistem de camere de 108 MP1: una dintre acestea este asociată cu noua tehnologie Ultra Pixel, cu un senzor care este de 9 ori mai sensibil la lumină pentru a putea surprinde fotografii incredibil de clare, chiar și în condiții de lumină slabă. În plus, utilizatorii își pot dezvolta creativitatea, folosindu-se de obiectivul ultra-wide de 118 grade care le permite să surprindă de 4 ori mai multe detalii într- cadru. O altă funcție importantă a camerei este obiectivul Macro Vision care aduce utilizatorii de 4 ori mai aproape de subiect, spre deosebire de un obiectiv obișnuit. De asemenea, fotografiile de zi cu zi pot fi transformate în portrete cu aspect profesional cu ajutorul senzorului de adâncime, iar funcțiile noi ale camerei vin să dubleze experiența fotografierii. Spre exemplu, modul Dual Capture, care facilitează înregistrarea videoclipurilor sau fotografierea cu oricare dintre cele două camere în același timp, astfel încât atât utilizatorul, dar și subiectul, să poată fi surprinși în cadru simultan.

moto g60 pune la dispoziția consumatorilor o baterie masivă de 6000 mAh3, astfel încât autonomia telefonului să nu mai reprezinte o problemă pentru utilizatori. Fie că vorbim despre munca de zi cu zi, cele 54 de ore de autonomie nu vor fi un impediment în desfășurarea activităților preferate. În plus, pentru cei care nu au timp există funcția TurboPower™ 20 care oferă ore de energie în doar câteva minute de încărcare4.

Procesorul Snapdragon™ 732G redă elementele grafice incredibil de rapid și alimentează sistemul de camere de înaltă rezoluție, astfel încât jocurile să arate mult mai realist, iar fotografiile să fie mai clare ca niciodată. Împreună cu cei 6 GB RAM, utilizatorii pot naviga cu ușurință printre aplicații într-o clipă. Toată această viteză este gestionată cu o eficiență energetică remarcabilă, care nu va necesita încărcarea telefonului mai des.

Cu moto g60, conținutul preferat prinde viață pe un superb ecran de 6,8 “Max Vision FHD +. Culorile, luminozitatea și contrastul sunt acum îmbunătățite prin compatibilitatea HDR10. În plus, moto g60 are o rată de reîmprospătare de 120 Hz5, motiv pentru care este de două ori mai fluid decât smartphone-urile obișnuite și nu există niciun decalaj care să intervină între paginile web, jocuri sau vizionarea filmelor și a serialelor.

Toată această putere este susținută de capacitatea de stocare încorporată fiabilă6 de 128 GB, astfel încât va exista suficient spațiu pentru fotografii, filme, melodii, aplicații și jocurile preferate. Mai mult, se pot adăuga oricând până la 1 TB în plus de memorie, folosind un card microSD7.

Design elegant

Acest nou dispozitiv este proiectat cu grijă, având un design rafinat. Ramele ultra-subțiri oferă mai multă suprafață ecranului, iar carcasa nuanțată care înconjoară camerele din spate adaugă un plus de finețe. Designul modern, unitar, este disponibil în superba culoare metalică, Dynamic Grey.

Toate aceste caracteristici sunt susținute de o experiență software remarcabilă, foarte simplă și prietenoasă. Android 11 este optimizat în funcție de modul în care telefonul este utilizat, făcându-l mai intuitiv, mai sigur și mai personal, iar gestionarea mai bună a conversațiilor în aplicațiile de mesagerie este acum posibilă cu un control îmbunătățit asupra dispozitivelor conectate. În plus, telefonul beneficiază de o abordare mai practică a confidențialității datelor odată cu această actualizare de la Google. De asemenea, Android 11 aduce fanilor Moto funcții de accesibilitate îmbunătățite, inclusiv acces vocal mai rapid și mai ușor și comenzi rapide de asistență.

Motorola își continuă angajamentul de a oferi consumatorilor o versiune pură a sistemului de operare Android, găsind în același timp noi modalități de a simplifica interacțiunile cu telefonul și de a face tehnologia chiar mai ușor de utilizat. Cu My UX, Motorola a adăugat o mulțime de funcții utile care permit personalizarea dispozitivului pentru a funcționa după toate preferințele. Telefonul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate, pentru a obține un aspect unic.

În conformitate cu misiunea sa de a democratiza accesul la tehnologie și de a oferi constant inovații semnificative, Motorola s-a concentrat pe o serie de specificații incredibile pentru noul moto g60. Sistemul de camere de 108 MP, o premieră pentru familia moto g, bateria enormă de 6.000 mAh și rata de reîmprospătare de 120 Hz, toate aceste specificații tehnice încurajează utilizatorii să fie creativi și să beneficieze de cel mai bun raport calitate-preț pentru un telefon.

Pentru achiziția lui moto g60, primii 3000 de utilizatori care se înscriu în intervalul 21 septembrie – 10  octombrie, vor primi un voucher de 500 lei, pe care îl pot folosi exclusiv pe data de 13 octombrie pentru achiziția lui moto g60 de pe site-ul altex.ro.

moto g60 va fi disponibil în România, începând cu 13 octombrie, la prețul recomandat de 1,399 lei.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață pentru a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și, împreună, creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog.

Declinarea responsabilității

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla Stylized M, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

1 Senzorul de 108MP combină 9 pixeli în 1, pentru o rezoluție foto eficientă de 12MP.

2 Senzorul de 64MP combină 4 pixeli în 1, pentru o rezoluție foto eficientă de 16MP.

3 Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

4 Bateria trebuie descărcată substanțial; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

5 Rata reală de reîmprospătare poate varia din cauza unor factori precum setări, conținut și tipul jocului.

6 Stocarea disponibilă pentru utilizator este mai mică datorită multor factori, inclusiv sistemul de operare, software-ul și funcțiile care utilizează o parte din această capacitate; se poate schimba odată cu actualizările de software.

7 Card MicroSD vândut separat. Este posibil ca conținutul cu restricții DRM să nu poată fi mutat pe card.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *