realme GT Master Edition va fi disponibil în România

București, România – 7 septembrie – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță astăzi data de lansare locală pentru noul realme GT Mater Edition. Noul telefon va fi lansat oficial în România pe data de 13 Septembrie.

realme GT Master Edition este un telefon mid-range dedicat tinerilor. Acesta oferă nu doar o serie de specificații puternice, ci combină eleganța cu performanţele de top în jurul unui preț imbatabil,  oferind tinerilor șansa să se bucure de un telefon flagship la un preț foarte mic.

Inspirat de importanța călatoriilor în viața tinerilor, realme a apelat la renumitul designer Naoto Fukasawa pentru a proiecta seria GT Master Edition. Pe lângă forma sa unică, partea din spate a telefonului este gravată pentru a reflecta grila ondulată a unei valize, fiind primul design concav cu piele sintetică din istoria smartphone-urilor.

Moștenind performanțele emblematice ale seriei realme GT, GT Master Edition este echipat cu un procesor Snapdragon 778G 5G cu până la 8 GB RAM. Seria GT Master Edition deţine sistemul de răcire Vapor Chamber Cooling System moştenit de la realme GT, permitându-i să ofere cu ușurință o experiență de joc puternică.

Pe lângă performanțele sale formidabile, realme GT Master Edition are și o cameră selfie Sony de 32MP, precum şi o o cameră principală Sony de 64MP. Astfel, utilizatorii se pot bucura de primul mod de fotografie stradală, oferind filtre de focalizare fixă și fotografii de stradă, ce sunt de obicei disponibile doar pe camerele DSLR profesionale.

Telefonul va fi lansat pe data de 13 septembrie și va avea la lansare un preţ special.  Vom reveni cu mai multe detalii în perioada imediat următoare. Până atunci trebuie să stiți ca realme GT Mater Edition va integra numeroase specificații tehnice surprinzătoare precum:

  • Procesor din seria Snapdragon
  • Sistem de răcire proprietar denumit Vapor Chamber care echipează și modelul realme GT
  • Memorie RAM până la 256GB printr-un sistem de virtualizare a memoriei
  • Trei camere foto principale cu senzor Sony de 64MP, 8MP și 2MP
  • Camera selfie de 32MP
  • Ecran AMOLED de 120Hz
  • Baterie de 4300mAh cu încărcare rapida la 65W
  • Conectivitate duală 5G și Wi-Fi 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *