OPPO Reno6 Pro va fi telefonul oficial UNTOLD

07 Septembrie 2021, București – OPPO, lider global în tehnologie, devine anul acesta partener oficial al UNTOLD. Astfel, Reno6 PRO devine telefonul oficial al festivalului și o serie de surprize atât pentru cei prezenți la festival, cât și pentru cei care se gândesc deja la următoarea ediție.

Fotografii și înregistrări video realizate cu Reno6 PRO timpul festivalului, ce are loc la Cluj-Napoca în perioada 9-12 septembrie, vor fi disponibile pe canalele de social media OPPO în România. Smartphone-urile OPPO Reno6 Pro vor fi lansate la nivel european pe 9 septembrie.

OPPO x UNTOLD

Totodată, cei care nu au încă un bilet la ediția UNTOLD de anul acesta pot urmări pagina de INSTAGRAM @oppomobilero pentru a afla mai multe detalii despre parteneriatul OPPO cu cel mai mare festival de muzică din Europa, dar și pentru a câștiga bilete la ediția din anul acesta a festivalului.

“Festivalul UNTOLD este, cu siguranță, un punct de oprire pentru toți cei pasionați de muzică și de tehnologie. Prin intermediul acestui parteneriat, vom oferi șansa participanților să cunoască mai bine brand-ul OPPO”, a declarat Alexandra Răuț, Head of Marketing OPPO.
Ediția din acest an a festivalului UNTOLD, care are loc între 9 și 12 septembrie, va avea 7 scene, guvernate de Lună, sursa unei energii colective, a unei conexiuni puternice și a energiei pozitive care încarcă întreaga omenire. Printre artiștii care urcă anul acesta pe scenă se numără David Guetta, Dimitri Vegas &Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Fedde Le Grand, Ofenbach, Tyga și mulți alții.

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea tehnologii cu trup și suflet/personalitate. Dispozitivele OPPO reprezintă sinergia perfectă între tehnologiile de top cu funcții intuitive și un design uimitor. Astăzi, OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 5 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată și prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piata din Europa. Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toata lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internațional.

Descoperă mai multe despre realizările OPPO și viziunea 5G:

https://www.oppo.com/en/discover/technology/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *