motorola edge 20 lite este disponibil de astăzi la precomandă, împreună cu o pereche de căști Motorola Vervebuds 800

București, 3 septembrie 2021: motorola edge 20 lite, mezinul familiei Edge, recent lansate de Motorola, este disponibil începând de astăzi la precomandă, la prețul recomandat de 1.699 lei. În plus, cei care achiziționează telefonul în perioada 3-19 septembrie, primesc cadou o pereche de căști Motorola Vervebuds 800 True Wireless. Promoția este valabilă în cadrul magazinelor partenere Altex și eMAG, dar și pe site-ul Motorola.

motorola edge 20 lite este un dispozitiv ideal pentru pasionații de fotografie, fiind echipat cu specificații de top, precum senzorul principal de 108MP, cu ajutorul căruia pot fi realizate fotografii incredibil de clare. Creativitatea nu are limite și beneficiază de funcțiile ultra-wide și Macro Vision ale camerei. Experiența consumului de divertisment, filme, videoclipuri sau jocuri, este îmbogățită de ecranul uimitor OLED de 6,7”, de care beneficiază și celelalte telefoane din seria edge 20, disponibile deja în România.

motorola edge 20 lite oferă un chipset MediaTek eficient din punct de vedere energetic. Cu ajutorul celor 8 GB de memorie3, utilizatorii pot jongla printre aplicații fără efort, menținând totul funcțional în fundal. Bateria de 5000 mAh este una dintre cele mai mari de pe piață pentru telefoanele echipate 5G și oferă două zile de utilizare4, doar cu o singură încărcare, astfel încât utilizatorii se pot conecta la viteze super rapide în mișcare, fără a fi nevoiți să reîncarce telefonul. Iar încărcătorul TurboPower™ 30  oferă autonomie de o zi a bateriei, cu doar 10 minute de încărcare5.

Experiența utilizatorilor este îmbunătățită prin specificațiile tehnice ale lui moto edge 20 lite, care au fost introduse cu scopul de a-i ajuta pe consumatori să dezvolte conținut mai ușor și mai rapid ca oricând. Modul Dual Capture facilitează înregistrarea videoclipurilor sau fotografierea cu oricare dintre cele două camere în același timp, astfel încât atât utilizatorul, cât și subiectul să poată fi surprinși în cadru simultan.

Screenshot 2021-09-03 132508

De asemenea, funcția super slow motion a fost introdusă și este momentan disponibilă doar pentru motorola edge 20 pro și motorola edge 20 lite7.  Acesta înregistrează 960 de cadre de înaltă definiție pe secundă, de 4 ori mai lent decât funcția slow motion de pe telefoanele Motorola anterioare, astfel încât pot fi observate mult mai bine anumite detalii pe care ochii le pot rata atunci când sunt redate la o viteză normală. Pentru selfie-uri mai bune pe timp de noapte, funcția Low Light AI poate fi utilizată în condiții de lumină redusă. Aceasta analizează automat selfie-ul pentru potențiale îmbunătățiri ale luminozității și ale calității, fără alte modificări de fundal.

Pentru a dubla inovația și a răspunde, în permanență, nevoilor utilizatorilor, Motorola oferă consumatorilor împreună cu motorola edge 20 lite și o pereche de câști Motorola VerveBuds 800 True Wireless, în perioada de precomandă din intervalul 3-19 septembrie.

Designul elegant și inteligent al căștilor audio wireless oferă un timp de funcționare de până la 6 ore, care poate fi extins cu carcasa de încărcare cu încă 12 ore. Căștile dispun de o calitate perfectă a sunetului cu microfon dual pentru apeluri clare, handsfree și compatibilitate perfectă cu Alexa, Siri și Google Assistant. De asemenea, acestea utilizează egalizatorul de sunet EQ prin aplicația VerveLife pentru o experiență de sunet personalizată.

Mai mult decât atât, la designul și la caracteristicile cuprinzătoare se adaugă certificarea sa impermeabilă IPX4, care scutește utilizatorii de riscul deteriorării căștilor din cauza apei. De asemenea, carcasa de încărcare Qi wireless este compacta, fiind ușor transportabilă în orice loc.

motorola edge 20 lite este disponibil începând de astăzi în România, la precomandă, în magazinele partenere Altex și eMAG, dar și online pe www.altex.rowww.emag.ro și www.motorola.com/ro, la prețul recomandat de 1.699 lei. În perioada 3-19 septembrie, la achiziționarea oricărui telefon motorola edge 20 lite, utilizatorii vor primi și o pereche de căști VerveBuds 800 True Wireless.

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață pentru a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și, împreună, creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre ultimele știri prin intermediul StoryHub-ului nostru și al blogului global Motorola.

3 Variază în funcție de piață.

4 Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

5 Bateria trebuie să fie complet descărcată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

7 Zoom audio se activează numai când este mărit cel puțin 2X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *