Samsung anunță disponibilitatea comercială a noii seriei Galaxy Z

Galaxy Z Flip3 și Galaxy Z Fold3 sunt a treia generație de telefoane pliabile lansată de Samsung

București, România – 27 august 2021 – Samsung Electronics anunță disponibilitatea comercială a noilor telefoane Galaxy Z Flip3 și Galaxy Z Fold3, începând de astăzi, 27 august, pe samsung.com/ro și în magazinele partenere.

Galaxy Z Flip3

Cele două telefoane vin cu îmbunătățiri considerabile față de generațiile anterioare: protecția împotriva apei – au certificarea IPX8, precum și o nouă carcasă de aluminiu – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone, împreună cu cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™ , care asigură protecție sporită împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale.

Galaxy Z Fold3_2

Galaxy Z Fold3 este telefonul ideal pentru productivitate și multitasking, dar și pentru divertisment; acesta este echipat cu un display de 6.7 inci, pe care vizionarea de conținut și utilizarea aplicațiilor nu a fost nicicând mai ușoară. Pentru prima oară pe seria Galaxy Z, noul Fold oferă funcționalitatea S Pen – utilizatorii pot profita acum de caracteristicile acestuia, care sunt complet optimizate pentru ecranul pliabil.

Galaxy Z series

Galaxy Z Flip3 este telefonul care îmbină design-ul compact cu funcționalitatea – le permite utilizatorilor să-și exprime personalitatea cu ajutorul mai multor opțiuni de culoare și oferă totodată și experiența unui smartphone premium. Ecranul frontal de pe Galaxy Z Flip3 este acum de patru ori mare, facilitând astfel vizualizarea celor mai importante notificări, fără să fie nevoie ca telefonul să fie extins.

Galaxy Z Fold3

Observăm că în ultimii ani apetitul românilor pentru tehnologia premium a crescut, fapt care este confirmat și de precomenzile pentru noile telefoane din seria Galaxy Z. Suntem entuziasmați de interesul acordat acestor noi telefoane, care oferă consumatorilor o experiență mobilă pliabilă de care nu au mai avut parte până acum. Noile Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3 sunt telefoanele cele mai inovatoare pe care Samsung le-a lansat până acum și sperăm ca utilizatorii să fie la fel de entuziasmați ca noi de această lansare”, afirmă Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

Galaxy Z Flip3_2

Prețul recomandat pentru Galaxy Z Fold3 pornește de 8.899 RON, iar pentru Galaxy Z Flip3 de la 5.199 RON. Informații despre acestea puteți găsi pe www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-z-fold3-5g și https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-z-flip3-5g.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *